Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu, Băsescu, Becali şi Dragomir - cei mai mediatizaţi la ştirile TV, între 9 şi 21 octombrie

Joi, 23 Octombrie 2008 (17:12:20)
- Călin Popescu Tăriceanu a fost cel mai mediatizat om politic în emisiunile de ştiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV şi TVR1, în perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Băsescu, Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizări a CNA.

CNA a monitorizat, în perioada 9 - 21 octombrie, emisiunile de ştiri difuzate în prime-time şi emisiunile de dezbatere difuzate de televiziunile Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV şi TVR1. Consiliul a urmărit evidenţierea prezenţei oamenilor politici care s-au exprimat direct sau înregistrat, în studiourile TV sau telefonic.

Rezultatele monitorizării CNA au fost prezentate în şedinţa de joi a Consiliului.

Potrivit monitorizării CNA, Călin Popescu Tăriceanu a apărut de cele mai multe ori - 91 de apariţii - în emisiunile de ştiri ale posturilor analizate, în calitate de premier şi de reprezentant al PNL. Astfel, Tăriceanu a avut 27 de apariţii la ştirile difuzate de postul Antena 3, în perioada analizată, 24 de prezenţe în ştirile Realitatea TV, 15 prezenţe în ştirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV şi 11 - la "Jurnalul TVR".

Pe de altă parte, şeful statului, Traian Băsescu, a avut 54 de apariţii, ca preşedinte al României, la ştirile posturilor analizate. Băsescu a avut 15 prezenţe la ştirile Antena 3, 13 - la ştirile Realitatea TV, 11 - la ştirile Antena 1, 9 - la ştirile Pro TVşi 6 - la ştirile TVR 1.

Şeful statului a fost urmat în topul apariţiilor la ştirile difuzate de televiziuni de Gigi Becali (PNG-CD), cu 48 de apariţi TV. Becali a avut 28 de prezenţe la ştirile postului Antena 1, 11 - la ştirile Realitatea TV, 5 - la ştirile TVR 1 şi 4 - la ştirile Antena 3.

Dumitru Dragomir, candidat independent la alegerile parlamentare, a apărut de 40 de ori în emisiunile de ştiri ale posturilor TV în perioada analizată. Dragomir a avut apariţii în emisiunile de ştiri de la Pro TV (de 16 ori). Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal a mai apărut şi la ştirile Antena 1 (9 prezenţe), la ştirile TVR 1 (6 prezenţe), la ştirile Antena 3 (5 ori) şi la ştirile Realitatea TV (de 4 ori).

Pe de altă, Silviu Prigoană (PDL) şi Cristian Diaconescu (PSD) au fost cei mai mediatizaţi politicieni - câte 7 prezenţe fiecare - în emisiunile de dezbatere difuzate de posturile Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV şi TVR1, în perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie.

Prigoană a avut 6 apariţii în emisiunile de dezbatere de la Realitatea TV şi o apariţie la dezbaterile TVR 1, în timp ce Diaconescu a avut 4 prezenţe în emisiunile de dezbatere ale postului Realitatea TV şi 3 apariţii la dezbaterile Antena 3.

Potrivit monitorizării realizate de Serviciul Monitorizare TV al CNA, toate posturile analizate prezintă dezechilibre în privinţa pluralismului politic în pre-campanie. Astfel, CNA a decis în şedinţa de joi să transmită scrisori de avertizare posturilor Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV şi TVR1, prin care să le ceară să păstreze un echilibru politic în prezentarea opiniilor reprezentanţilor tuturor partidelor politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu, Băsescu, Becali şi Dragomir - cei mai mediatizaţi la ştirile TV, între 9 şi 21 octombrie.
 Vizualizări articol: 636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu, Băsescu, Becali şi Dragomir - cei mai mediatizaţi la ştirile TV, între 9 şi 21 octombrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei