Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Certitudine

Lucrările la Spitalul de Urgenţă a Sucevei încep din primăvară

Joi, 23 Octombrie 2008 (15:28:50)
Suceava va avea cu siguranţă propriul Spital de urgenţă, cu dotare modernă şi servicii la standarde europene, a afirmat, joi, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii firmei constructoare.Reprezentantul consorţiului italian Inso Sistemi per la Infrastrutture Sociale SpA, care a câştigat licitaţia pentru construirea noului spital de urgenţă din Suceava, Francesco Vachiano, s-a întâlnit miercuri cu edilul şef al Sucevei, Ion Lungu, cu şeful Autorităţii de Sănătate Publică, Alexandru Lăzăreanu, şi cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dan Cadariu. În cadrul acestei prime întâlniri s-au stabilit obligaţiile fiecărei părţi, administraţiei locale revenindu-i sarcina facilitării autorizaţiilor de demolare şi de construcţie şi de a sprijini elaborarea unui studiu geotehnic. Cea mai grea problemă este aceea a muta secţiile care funcţionează în Spitalul Vechi pentru a da front de lucru constructorului. „Astăzi au fost discuţii de principiu, trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru mutarea pacienţilor din Spitalul Vechi. Ne gândim şi la internatele unor şcoli, vom vedea care este cea mai bună soluţie”, a spus Ion Lungu. El a dat asigurări că autorităţile locale şi judeţene vor manifesta întreaga disponibilitate pentru implementarea acestui proiect al Ministerului Sănătăţii Publice. Primăria Suceava s-a angajat să asigure utilităţile şi chiar o parte din cheltuielile neeligibile ale proiectului. “Nu ne permitem să ratăm această şansă unică de a avea un spital de urgenţă la Suceava”, a declarat Ion Lungu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la Spitalul de Urgenţă a Sucevei încep din primăvară.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lucrările la Spitalul de Urgenţă a Sucevei încep din primăvară2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei