Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu faci bici din orice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Meciul de alaltăieri a prezentat o particularitate lesne sesizabilă: în doar 90+1+3 minute a etalat toate hibele fotbalului românesc, sub toate aspectele, de la entuziasmul transformat în letargie al fotbaliştilor şi până la delirul comentatorilor ori depresia „finanţatorului”. Ghilimelele le-am pus fiindcă, pe mine cel puţin, Becali nu mă poate păcăli că „bagă bani în fotbal”. Nici vorbă: el ia bani grei de pe urma fotbalului, investind un minimum necesar, ba mai şi albind un purcoi de bani tot prin intermediul acestei activităţi, cândva nobile, adică până să o năpădească tocmai indivizi de teapa lui.

Da, a înscris Arthuro. Bravo! Numai că în afară de gol nu l-am mai văzut făcând nimic, exceptând situaţiile când se trântea ca vaca pe gazon cerşind lovituri în loc să se bată pentru minge. În plus, n-am văzut în viaţa mea brazilian din care să sară mingea mai rău decât din colţul casei (că din colţul mesei sare mai bine) sau din copita lui Vali Badea, de care ţi se face dor când îl vezi pe brazilian (n-o fi trebuind să pun ghilimelele şi la ăsta!?).

Da, Goian a înscris. Bravo! Numai că nu prea e treaba lui. Sau, dacă e, atunci e cumva un soi de „part time job”, adică în afara serviciului de bază, ca îndeletnicire suplimentară. Dar treaba lui e să îi oprească pe adversari să înscrie. Ţineţi minte meciul cu Real Madrid de acum câţiva ani, când am arătat, fază cu fază, că toate cele patru goluri sunt „opera” lui Goian? Cam aşa şi alaltăieri: fundaşii n-au decât să înscrie până înnebunesc, dar asta numai după ce-şi fac treaba pentru care sunt plătiţi, adică să-şi apere poarta.

A mai înscris unu’, al cărui nume nu-l mai scriu, că nu merită să umplem spaţiul rubricii cu… nimic. E unul dintre cei doi maimuţoi pe care când îi vezi te umflă râsul şi care oficial sunt mijlocaşi. Adică acoperă partea aia de teren care e mereu… descoperită! Acolo unde pe teren erau numai francezi.

Concluzia? Cumperi jucători de doi bani, joci fotbal tot de doi bani. Ai antrenor care nici în limba română nu leagă vorbe, atunci cum să se exprime altfel în limba fotbalului? Una peste alta: e uşor să-ţi imaginezi că poţi face bici din orice material, numai că în viaţa reală de regulă când să pleznească, se constată că ăsta doar pute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu faci bici din orice.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nu faci bici din orice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei