Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL validează luni listele de candidaţi şi aprobă strategia de campanie

Duminică, 19 Octombrie 2008 (17:28:35)
Colegiul Director al PDL, care urmează să aibă loc luni, urmează să valideze listele de candidaţi pentru toate colegiile uninominale şi va aproba strategia electorală, bazată pe sloganul "PDL. Ţine cu tine" şi pe mesajul naţional de campanie "Ei cu ei. Noi cu voi".

Liderii democrat-liberali au convocat reuniunea Colegiului Director al PDL, care urmează să se desfăşoare luni, la Palatul Parlamentului. În cadrul acestei şedinţe, PDL va valida listele de candidaţi ai partidului în alegerile uninominaleîntrucât democrat-liberalii vor să încheie procesul de depunere a listelor de candidaţi la birourile electorale.

De asemenea, liderii PDL vor aproba strategia electorală a partidului la nivel naţional. Strategia de campanie a PDL a fost elaborată de mai mulţi consultanţi şi analişti politici: Adrian Ţibu, fost purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii în mandatul lui Gheorghe Flutur, jurnalistul Traian Ungureanu, fostul ziarist Carol Sebastian. Potrivit unor surse democrat-liberale, la elaborarea strategiei electorale a contribuit şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.

Strategia de comunicare la nivel naţional a PDL va fi elaborată de firma GMP, a lui Felix Tătaru.

Strategia electorală a democrat-liberalilor va fi bazată pe sloganul naţional "PDL. Ţine cu tine" şi pe mesajul electoral "Ei cu ei. Noi cu voi", care va fi transmis printr-o campanie naţională de promovare a PDL.

Fecare candidat va avea libertatea de a avea un slogan propriu, teme de campanie personale şi acţiuni electorale individuale, care să îl definească şi să îl individualizeze în raport cu contracandidaţii săi, dar şi cu restul candidaţilor PDL.

Toţi candidaţii PDL trebuie să susţină ideile, tezele şi principiile prezentate în Programul de guvernare, anunţat sub deviza "Gândim altfel". Acesta urmează să fie prezentat, în principalele oraşe din ţară, în perioada campaniei electorale, de către Theodor Stolojan. Prim-vicepreşedintele PDL nu va candida în alegeri, fiind desemnat candidat al partidului pentru funcţia de prim-ministru.

Unii lideri PDL intenţionau să abordeze, în reuniunea Colegiului Director, inclusiv problema oportunităţii unei moţiuni de cenzură, ca demers de imagine îndreptat împotriva "guvernării PNL-PSD". Se pare că democrat-liberalii nu vor iniţia un asemenea demers, având deja semnale publice că doar PRM se va alia moţiunii PDL, ceea ce ar readuce în prim-plan recentul scandal al susţinerii lui Corneliu Vadim Tudor pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL validează luni listele de candidaţi şi aprobă strategia de campanie.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL validează luni listele de candidaţi şi aprobă strategia de campanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei