Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuitorii din Alba Iulia, invitaţi în balon de doi candidaţi liberali pentru Parlament

Duminică, 19 Octombrie 2008 (17:33:52)
Doi dintre candidaţii liberali din Alba la alegerile parlamentare din acest an au ales o metodă inedită de a atrage electoratul, cei doi oferind gratuit, sâmbătă şi duminică, locuitorilor din Alba Iulia, plimbări cu un balon imens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidaţii liberali Cosmin Covaciu şi Nicuşor Mihai, primul candidat pentru Camera Deputaţilor, iar cel de-al doilea pentru Senat, au închiriat de la o firmă specializată un balon cu aer cald pe care l-au amplasat, sâmbătă, în parcarea din faţa Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, invitând locuitorii din Alba Iulia la plimbări gratuite.

Cei doi candidaţi au declarat că nu au dorit să fie o acţiune electorală, ci doar un moment de relaxare şi bună dispoziţie pe care l-au oferit albaiulienilor într-o perioadă în care majoritatea politicienilor le oferă discursuri şi promisiuni.

Totuşi, pe balon au fost lipite două fotografii imense cu cei doi candidaţi, alături de sigla PNL şi inscripţia "Eşti în echipa câştigătoare".

Câteva sute de curioşi s-au înghesuit atât sâmbătă, cât şi duminică să se plimbe cu balonul adus de cei doi liberali, printre aceştia aflându-se chiar şi perechi de tineri însurăţei care tocmai ieşeau din catedrală de la cununia religioasă.

Aceiaşi candidaţi au lansat, în această perioadă, un concurs în care, prin intermediul unei televiziuni locale, vor da unui telespectator salariul unui deputat pe o lună, concurs catalogat drept "mită politică" de contracandidaţii lor.

De asemenea, preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, candidat pentru Camera Deputaţilor, a apelat şi el la strategii pre-electorale, publicând în ziarele locale machete cu poza sa şi îndemnul "Alege omul, nu partidul. Eu aşa voi face".

La rândul lor, candidaţii PDL au participat la diverse întâlniri şi dezbateri cu cetăţenii pe teme de actualitate, iar sâmbătă vor organiza, în poligonul Miceşti din Alba Iulia, un concurs de echitaţie şi tracţiune pentru proprietarii de cai din zonă.

Nici candidaţii PSD din Alba nu s-au lăsat mai prejos, iar liderul tinerilor social-democraţi, Ovidiu Jidveian, candidat pentru un mandat de deputat, şi-a făcut, în această perioadă, un site şi un blog personal prin intermediul cărora comunică cu simpatizanţii, iar la ultimele întâlniri cu localnicii din colegiul în care candidează a împărţit căni cu numele său.

Colegul său de partid, Virgil Nariţa, a afişat, în ultimele zile, în Alba Iulia şi în Munţii Apuseni, diverse afişe în care îi invită pe cetăţeni să-i sesizeze anumite lucruri care nu-i mulţumesc, legate de politicienii şi parlamentarii actuali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Alba Iulia, invitaţi în balon de doi candidaţi liberali pentru Parlament.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuitorii din Alba Iulia, invitaţi în balon de doi candidaţi liberali pentru Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei