Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

PD-L, primul partid care inagurează un sediu în cartierul Burdujeni

Duminică, 19 Octombrie 2008 (16:02:47)
Duminică s-a consumat un eveniment important pentru democrat liberalii suceveni. Ei şi-au inaugurat noul sediu din cartierul Burdujeni, la realizarea căruia a contribuit decisiv secretarul general adjunct al organizaţiei judeţene a PD-L, Ioan Bălan, candidat la un mandat de deputat pe colegiul Suceava 2 (Burdujeni). Sediul este amplasat la parterul blocului turn din zona sensului giratoriu, pe Calea Unirii, numărul 60, la parterul blocului 40 A. Prezenţa la evenimentul PD-L, partid care, după cum a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, Ion Lungu, este primul care deschide un sediu în cartierul Burdujeni, a fost extrem de numeroasă, de la liderul judeţean Gheorghe Flutur şi prim-vicepreşedintele Orest Onofrei,  la tineri şi simpatizanţi din zonă. Nu a lipsit slujba de sfinţire a locaţiei şi cupele de şampanie care au fost servite de două frumoase domnişoare îmbrăcate în costume populare. În sediul de 90 de metri pătraţi predomină culoarea portocalie, dar nu în exces. Iese în evidenţă sala de conferinţe dotată cu scaune portocalii, un birou elegant, televizor LCD, ceas portocaliu, pe pereţi regăsindu-se sigla partidului şi sloganul “Gândim Altfel”. La inaugurare, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, Gheorghe Flutur, a vorbit de tandemul Bălan-Onofrei, primul candidat la Camera Deputaţilor iar al doilea la Senat, ca despre un tandem câşţigător, de la care populaţia aşteaptă foarte multe. „Nelu Bălan are o strategie specifică pe acest colegiu, care îşi va arăta roadele”, a spus Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L, primul partid care inagurează un sediu în cartierul Burdujeni.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PD-L, primul partid care inagurează un sediu în cartierul Burdujeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei