Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Păcuraru: Între PNL şi PD au fost zero probleme politice la guvernare

Duminică, 19 Octombrie 2008 (19:02:22)
Vicepreşedintele PNL Paul Păcurau a declarat, duminică, la Galaţi, că PNL şi PD nu au avut probleme la Guvernare, între cele două formaţiuni fiind " zero probleme politice", dar a fost decizia "comandantului" de a-şi scoate echipa din Guvern, "crezând că acesta va cădea".

Între liberali şi democraţi nu au existat niciodată probleme de nicio natură, nici în Guvern şi nici în Parlament, până la momentul când "comandantul" PD a decis să-şi retragă oamenii, cu speranţa că va da jos Guvernul, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi, senatorul liberal Paul Păcuraru, citat de corespondentul MEDIAFAX.

"Acestă Guvernare care a început ca o alianţă nu a avut o problemă politică între cele două partide, să fie foarte limpede. Nici în Guvern, nici în Parlament, între cele două partide au fost zero probleme politice. N-a fost niciun subiect care să fie în contencios. Subiectul Guvernării, al alianţei şi al parteneriatului a venit de la deciziile politice de a scoate din Guvern pe unul din parteneri. A fost o decizie politică a «comandantului» de a soate echipa din Guvern, crezând că aşa va cădea Guvernul. Nu a căzut şi a guvernat foarte bine - avantaj PNL", a declarat Păcuraru.

În opinia acestuia, dacă PNL nu va rămâne la Guvernare, nimeni nu va mai înregistra rezultate la fel de bune.

Liderul liberal a participat, alături de secretarul de stat MIRA Victor Paul Dobre, la lansarea candidaţilor liberali gălăţeni la alegerile parlamentare. În opinia lui Dobre, PNL trebuie să îşi dea toată silinţa pentru a bara reîntoarcerea Stângii la putere. Potrivit acestuia, PSD nu este capabil decât "de populism" şi este compus din "oameni iresponsabili".

Pe de altă parte, constactat de corespondentul MEDIAFAX, liderul PD Emil Boc nu a vrut să comenteze aceste declaraţii.

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, în urmă cu o săptămână, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că i-ar plăcea mai mult ca PNL să guverneze împreună cu PDL, după alegerile parlamentare, dar a subliniat că, în opinia sa, liberalii se vor alia cel mai probabil cu PSD.

Crin Antonescu a susţinut că i-ar plăcea ca PNL să guverneze singur, dar că, în condiţiile în care nu se prefigurează varianta ca un partid să formeze singur viitorul guvern, i-ar plăcea "mai mult" ca liberalii să guverneze împreună cu PDL, deşi crede că "e mai probabil cu PSD".

Liderul democrat-liberal, Emil Boc, a declarat, luni, că PNL şi Crin Antonescu nu sunt în măsură să pună condiţii PDL, pentru că democrat-liberalii vor câştiga alegerile, astfel că nu vor fi nevoiţi să negocieze cu alte partide.

"Vă asigur că PNL şi Crin Antonescu nu sunt în măsură şi nu vor fi niciodată în măsură să pună condiţii PDL. Rezultatele alegerilor vor demonstra acest lucru", a precizat Emil Boc.

El a susţinut că PDL va câştiga alegerile, astfel încât "nu va mai fi nevoit să accepte să sau discute condiţii cu nimeni, nici cu Crin Antonescu, nici cu ceilalţi".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păcuraru: Între PNL şi PD au fost zero probleme politice la guvernare.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Păcuraru: Între PNL şi PD au fost zero probleme politice la guvernare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei