Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Moldova are nevoie de sprijin masiv, iar PSD i-l va da

Duminică, 19 Octombrie 2008 (16:25:07)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Bacău, că Moldova este o regiune care are nevoie de sprijin masiv, iar partidul său i-l va acorda, el susţinând că, la 30 noiembrie, PSD va înregistra o victorie în alegeri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu numai Transilvania va avea autostradă, şi Moldova va putea avea", a spus liderul social-democrat Mircea Geoană, după întâlnirea cu candidaţii partidului din zona Moldovei pentru alegerile parlamentare.

Geoană a subliniat că, ţinând cont de importanţa frontierei de est, PSD, "care va câştiga alegerile din 30 noiembrie, fiind cel mai competent şi echilibrat partid", va lua măsuri pentru a transforma această zonă într-o platformă de comerţ şi de schimb de bunuri şi servicii între Europa de Vest şi cea de Est.

El a susţinut că Bacăul va avea centură ocolitoare, iar comunităţile din Voineşti şi Slănic Moldova vor fi sprijinite pentru dezvoltare, la fel ca zona Buhuşi, cu potenţial în zona industriei textile, dar unde salariile sunt foarte mici.

Mircea Geoană a spus că duminică, a avut în Bacău cea de-a patra întâlnire cu candidaţi ai PSD la alegerile parlamentare, după cele de săptămâna trecută, din Bistriţa, Târgu Mureş şi Braşov. Duminică, Geoană s-a întâlnit cu candidaţii PSD din zona Moldovei, respectiv din judeţele Iaşi, Botoşani, Vaslui, Neamţ, Bacău şi Vrancea, aceştia prezentându-i liderului social-democrat direcţiile de acţiune în campania electorală şi oferta judeţeană de guvernare.

Preşedintele PSD a spus că săptămâna viitoare, va avea o întâlnire cu candidaţi ai PSD la Slatina, după care turneul "fulger" se va încheia cu o întrevedere cu candidaţii din Capitală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Moldova are nevoie de sprijin masiv, iar PSD i-l va da.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Moldova are nevoie de sprijin masiv, iar PSD i-l va da0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei