Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jurnalista Corina Drăgotescu susţine că Ion Iliescu a numit-o "ticăloasă"

Duminică, 19 Octombrie 2008 (16:37:21)
Jurnalista Corina Drăgotescu a relatat, la Realitatea TV, că a primit un telefon din partea preşedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, în care acesta a făcut-o "ticăloasă".

"Nu ştiam cine e la telefon. Mi-a spus: «Sunt Ion Iliescu» şi a continuat: «Că eşti plină de venin, că eşti o viperă, asta am spus de mult. Acum îţi spun că eşti o ticăloasă!». Şi a ţinut-o tot aşa, supărat fiind că în Cotidianul am scris un editorial în care spuneam că votul parlamentarilor în care îl scot pe Ceauşescu om cinstit se răsfrânge asupra lui Ion Iliescu. Asta deoarece, în aceste condiţii, înseamnă că Ion Iliescu a omorât un om cinstit", a declarat jurnalista, potrivit Cotidianul.

Corina Drăgotescu a precizat că a scris "omorât" nu în sensul că "el ar fi apăsat pe trăgaci, ci în sensul că el a gestionat acel moment în direcţia respectivă".

Ion Iliescu nu a putut fi contactat pentru a comenta afirmaţiile Corinei Drăgotescu.

Senatorii şi deputaţii au adoptat, marţi, în şedinţă comună, raportul Comisiei parlamentare de anchetă pentru investigări şi clarificări referitoare la conturile lui Nicolae Ceauşescu, concluzia finală fiind că fostul şef de stat nu a avut conturi sau averi depozitate în străinătate.

Editorialul Corinei Drăgotescu, intitulat "De ce l-au împuşcat pe Ceauşescu?", începe cu formula "Ceauşescu a fost om cinstit. Iliescu l-a omorât degeaba".

"Cam aşa se poate traduce concluzia comisiei parlamentare care a constatat, într-un raport votat de senatori şi deputaţi, că fostul dictator nu a avut conturi în străinătate. Ca un om trecut prin Revoluţie, mă întreb acum, alături de atâţia alţii, de ce a mai fost împuşcat Ceauşescu? Cei 60.000 de morţi n-au fost niciodată identificaţi. Ba chiar s-a spus că nici n-ar fi fost atâţia. Nici cu teroriştii lui Ceauşescu nu stăm prea grozav", continuă jurnalista.

Ea se întreabă, în cazul în care conturile lui Ceauşescu nu există, de ce acesta a fost condamnat, de ce fratele acestuia s-a spânzurat, în pivniţă, la Viena, de ce s-a sinucis preşedintele completului de judecată care l-a condamnat pe Ceauşescu, de ce pilotul care l-a dus pe Ceauşescu a făcut acelaşi gest disperat şi de ce ni s-a spus ani la rândul că armata nu a tras, când de fapt a tras.

"După verdictul din Parlament se poate trage o concluzie simplă: Ion Iliescu a greşit. A greşit că a cedat presiunilor şi celor care au spus că teroriştii nu pot fi opriţi decât dacă Ceauşescu este împuşcat. Că dacă moare dictatorul se vor găsi banii care, iată, nu mai sunt nicăieri", scrie Corina Drăgotescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jurnalista Corina Drăgotescu susţine că Ion Iliescu a numit-o "ticăloasă".
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jurnalista Corina Drăgotescu susţine că Ion Iliescu a numit-o "ticăloasă"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei