Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 sep 2008 - Anul XIII, nr. 230 (3911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Guvernarea Tăriceanu II a fost mediocră şi a risipit fondurile

Marţi, 30 Septembrie 2008 (14:20:55)
Candidatul PDL la funcţia de premier, Theodor Stolojan, a declarat, marţi, că guvernarea Tăriceanu II a fost mediocră şi a risipit fondurile, susţinând că protecţia socială autentică este un atribut al partidelor de dreapta.

"Guvernarea Tăriceanu II este una mediocră, care înseamnă un nou impozit pus oamenilor din România, prin risipa fondurilor", le-a spus candidatul PDL la funcţia de premier, Theodor Stolojan, participanţilor la Conferinţa Naţională a pensionarilor PDL.

El a avertizat, însă, că "a pune mai mulţi bani într-un sistem prost nu înseamnă că obţii rezultate mai bune, dimpotrivă, înseamnă să risipeşti resursele ţării".

Stolojan a atacat nu doar guvernul Tăriceanu, ci şi formaţiunea condusă de Mircea Geoană.

"Nu credeţi basmele PSD! Protecţia socială nu este un atribut doar al partidelor social-democrate. Cei care au reuşit o protecţie socială autentică au fost partidele de dreapta", spus Stolojan, completând că guvernarea Adrian Năstase a lăsat în urma sa "note de plată demagogice".

Liderul democrat-liberal a spus că îmbunătăţirea vieţii celor care fac parte din categoria vârstei a treia se poate face nu doar prin rezolvarea problemei pensiilor, ci şi a sistemulului de sănătate şi a piaţei muncii pentru persoanele în vârstă.

Stolojan a amintit că PDL s-a angajat să menţină valoarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, actualizându-l semestrial. Liderul democrat a precizat că PDL poate încuraja activităţile bisericii în privinţa ajutorării oamenilor suferinzi şi a celor care au nevoie de ajutor.

Theodor Stolojan le-a spus pensionarilor democrat-liberali că este bunic şi că, din momentul în care i s-a născut primul nepot, se poate spune că a intrat şi el în categoria vârstei a treia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Guvernarea Tăriceanu II a fost mediocră şi a risipit fondurile.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Guvernarea Tăriceanu II a fost mediocră şi a risipit fondurile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei