Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 sep 2008 - Anul XIII, nr. 230 (3911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce apreciază bărbaţii la femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce caută un bărbat la o femeie? Este o întrebare cu mai multe răspunsuri. Fiecare bărbat are preferinţele lui, însă există câteva trăsături comune în ceea ce priveşte aşteptările lor.

Iată caracteristicile pe care majoritatea domnilor le apreciază la o femeie:

 

Inteligenţa

Mai presus de orice, femeia visurilor trebuie să fie inteligentă. Pentru o relaţie pe termen lung, majoritatea bărbaţilor doresc o parteneră cu care să poată purta o conversaţie serioasă în legătură cu subiecte cât mai variate.

 

Simţul umorului

Ce poate fi mai seducător pentru un bărbat decât o femeie care râde? Nu este vorba aici despre „exemplarele” care toată ziua sunt cu gura până la urechi. Domnii apreciază foarte mult femeile cu un simţ al umorului dezvoltat, care gustă glumele şi care ştiu să facă haz de necaz.

 

Tandreţea

Femeia ideală trebuie să fie dulce, domoală şi tandră. Cele agresive şi cu comportament masculin, rar se întâmplă să stârnească admiraţia. O doamnă trebuie să dea dovadă de eleganţă în toate gesturile pe care le face.

 

Independenţa

Nici un bărbat nu-şi doreşte alături o femeie care să-l urmeze pretutindeni precum un căţel sau care să-l aştepte zi de zi, seară de seară acasă. Femeia ideală trebuie să fie independentă, să aibă propria viaţă, să aibă prieteni, să fie implicată în tot felul de activităţi care să îi stârnească bărbatului admiraţia.

O femeie care se descurcă singură şi care este apreciată în domeniile de activitate pe care le desfăşoară reprezintă un motiv de mândrie pentru bărbatul care o are alături.

 

Sexy, dar nu vulgară

Se spune că nu haina îl face pe om, însă cu siguranţă aceasta poate oferi câteva indicii preţioase. Bărbaţii apreciază femeile care poartă haine sexy, dar nu se dau în vânt după obiectele vestimentare vulgare. Un decolteu subtil este de preferat unuia care lasă să se vadă prea mult. Femeile trebuie să aibă grijă să păstreze un pic de suspans şi de mister chiar şi atunci când vine vorba despre vestimentaţie. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte limbajul. Cuvintele vulgare îi îndepărtează pe domni.

 

Cuvintele admirative

Un bărbat simte mereu nevoia să fie admirat şi lăudat. Vrea ca din când în când, ca partenera lui să-i confirme că este cel mai frumos, cel mai inteligent, cel mai puternic, cel mai seducător, cel mai cel. Adoră să fie flatat atât în public, cât şi în particular şi nimic nu-i poate face mai mare plăcere decât să vadă că este sorbit din ochi.

 

Mici atenţii, dar fără să se simtă presat

Toate femeile ar trebui să înveţe să-şi manifeste sentimentele în doze mici. Fără să vă transformaţi în servitoarea iubitului, îl puteţi impresiona prin mici gesturi simple: îi puteţi pregăti cămaşa pe care să o ia a doua zi dimineaţă atunci când este obosit sau îi pregătiţi cina. De asemenea, îi puteţi lăsa bileţele cu mesaje (pe volanul maşinii, în buzunarul vestei sau lângă oglinda din baie). Evitaţi, în schimb, să-i trimiteţi 500 de sms-uri pe zi sau să-l sunaţi la fiecare jumătate de oră, nu-i căutaţi în agenda telefonului mobil şi nu-l stresaţi cu o sută de întrebări după fiecare dintre ieşirile lui cu prietenii. În nici un caz nu-l obligaţi să-şi declare sentimentele sau să vorbească despre căsătorie, casă, copii după doar şase luni de când sunteţi împreună.

 

Atitudinea pozitivă

O femeie care se plânge tot timpul, care nu este niciodată mulţumită, care se vaietă de cât de multe lucruri are de făcut, care vede mereu doar partea negativă a lucrurilor este o povară pentru orice bărbat. Nimeni nu îşi doreşte să aibă alături pe cineva care îl deprimă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce apreciază bărbaţii la femei.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce apreciază bărbaţii la femei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce apreciaza? trimis de
(30 sep 2008, 17:54:35
NIMIC.
2.   Fraieri trimis de
(30 sep 2008, 20:30:23
asa femei pentru fraieri si sponsori
3.   Pt. cei de mai sus trimis de
(30 sep 2008, 21:50:18
M cu C, fraierilor
4.   Cred ca mai vor ceva trimis de
( 1 oct 2008, 05:43:36
Asta este teorie, in practica, viata este mult mai complicata, dar ma opresc aici...
5.   Voi astia de sus trimis de
( 1 oct 2008, 14:45:05
daca nu sunteti de acord cu cele scrise......spuneti-mi si mie ce apreciati la o femeie?as vrea un raspuns sincer

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei