Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 sep 2008 - Anul XIII, nr. 230 (3911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moment festiv

Adomniţei vrea nuntă tradiţională bucovineană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ministrul educaţiei, Cristian Adomniţei, va avea o nuntă tradiţională bucovineană, la care va cânta Sofia Vicoveanca şi va fi servită mâncare specifică acestei zone. Adomniţei se va căsători cu logodnica sa, avocata Sabina Vişinari, în data de 18 octombrie, cei doi fiind împreună de trei ani.

Nunta va fi organizată la restaurantul hotelului de patru stele „Sofia” din comuna Suceviţa, la eveniment fiind invitate aproximativ 300 de persoane. Printre aceştia se numără toţi membrii Guvernului, inclusiv premierul Călin Popescu Tăriceanu, colegi din PNL, dar şi vechi prieteni.

În ceea ce-i priveşte pe naşii viitorului cuplu, Adomniţei a precizat că aceştia nu sunt persoane publice, ci vechi prieteni din perioada studenţiei. „Nu am vrut să fac nunta în Bucureşti, pentru că vreau ca toţi cei care vor veni să se simtă relaxaţi, să lase acasă problemele de zi cu zi şi să se distreze cu adevărat”, ne-a declarat Adomniţei.

Dacă cununia civilă va avea loc în Iaşi, la o dată care nu a fost făcută cunoscută, cununia religioasă se va desfăşura la mănăstirea din Suceviţa. Dacă la mănăstire accesul celor care doresc să fie prezenţi nu va putea fi restricţionat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre petrecerea mirilor, la care vor participa doar invitaţii.

 

Ministrul educaţiei spune că nu va fi o nuntă extravagantă

Cristian Adomniţei ne-a declarat că şi-a dorit ca nunta sa să fie una tradiţională, cu specific bucovinean. „Nu va fi o nuntă extravagantă. Am vrut să fie o nuntă tradiţională, bucovineană, fără icre negre sau nu mai ştiu ce alte produse”, a precizat ministrul educaţiei. Aşa se face că la nunta ministrului se va servi afinată bucovineană, păstrăv afumat, precum şi alte feluri de mâncare tradiţională. Ministrul ne-a precizat că la nuntă va cânta o formaţie necunoscută, din Iaşi, dar şi cunoscuta interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca. Cu toate acestea, Adomniţei a arătat că a pregătit şi un moment mai special, la nuntă urmând să cânte un cânte un interpret surpriză, numele acestuia fiind păstrat secret.

Ministrul educaţiei a spus că la nuntă vor fi respectate toate obiceiurile zonei, şi mai mult, nu se va împotrivi dacă viitoare sa soţie va dori să fie furată în timpul petrecerii.

Cristian Adomniţei şi Sabina Vişinari se cunosc de zece ani şi sunt împreună de trei ani.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomniţei vrea nuntă tradiţională bucovineană.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Adomniţei vrea nuntă tradiţională bucovineană2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PACALICIUL SE MARITA trimis de
(30 sep 2008, 15:38:06
SI SUNT INVITATI TOTI CROCODILI GREI.EL ARATA CA UN PACALICI .A PROMIS CA O PARTE DIN DARUL DE NUNTA SE VA INDREPTA SPRE MODERNIZAREA UNEI SCOLI DIN BUCOVINA CA DOAR E MINISTRU AL EDUCATIEI...............SLABE SANSE LA DONATII DOMNILOR.
2.   Bambilici trimis de
(30 sep 2008, 16:09:38
Hai lasa-ne cu nunta ta de cu aerele de filosof. Bago pe Visinari in buticul ei si dai bataie. Ti-ai facut operatzie si nu mai sforai de vrea gagica sa se marite cu tine?laughing))))) Hai, Pa si Pusi!!!
3.   Ministrul trimis de
(30 sep 2008, 17:54:33
Ministrul nu are sange-n vine, daca in noaptea nuntii nu va purta itari si bilgheri. Sa fie nunta ca-n Bucovina.
4.   Pro mos craciun trimis de
(30 sep 2008, 18:15:26
Draga Mos Craciun

Unde dracu ai facut scoala? Nu ai invatat sa scrii. Esti cam prost! Da esti cam prost dar esti prostul nostru. Roaga-te sa mai prinda acest ministru un mandat si daca vei fi cumnite si nu vei mai spune prostii, intervine mosu sa-ti aprobe sa mai faci doua clase. Ai nevoie pentru esti la nivelul de pregatire al trenului.

Uuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
4.1  RE: Pro mos craciun trimis de
(30 sep 2008, 19:32:25
Haha! Daca mai prinde Adomnitei un mandat nici n-o sa deosebeasca literele de pe tastatura Mos Craciunul nostru. Rugati-va sa nu mai prinda... casa de piatra in rest.
5.   Casa de piatra trimis de
(30 sep 2008, 20:52:17
iti doresc casa de piatra ,sa fii fericit si sa ai multi copii.in rest sanatate si numai de bine iti transmite o fosta colega .
6.   Canci trimis de
(30 sep 2008, 21:12:11
numai sa nu-l puna careva sa numere stelele de pe flagul UE, ca o da iar in fasole
6.1  RE: Canci trimis de
( 1 oct 2008, 09:09:11
ce sa iti povestesc?va dati toti rotunzi de parca voi ati fi mari destepti.numai rautatea si invidia va caracterizeaza.ce e important e important ca e sucevean si ca nu a uitat de unde a plecat dirijand multi bani in judetul suceava pentru investitii.pacat ca vin alegerile si va fi schimbat .nu cred ca mai pupam noi ministru care sa ne mai trimita atatia bani in judet din pacate.

casa de piatra si petrecere frumoasa la nunta.
7.   Bla trimis de
( 1 oct 2008, 10:25:22
ma minunez cand vad comentariile .eu am citit articolul si m-am simtit mandru ca sunt din suceava.bravo lor si bravo lui sofia.nu stiu ce ar fi preferat unii ...sa faca nunta in bucuresti si sa le cante adi minune?
8.   Surprinzator! trimis de
( 1 oct 2008, 15:48:10
cel mai mare spagar din tudor vladimirescu din iasi a ajuns ministru.....si al educatieie chair?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei