Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cartel Alfa îi cere lui Orban să asigure activitatea Comisiei de dialog social din minister

Vineri, 19 Septembrie 2008 (15:02:10)

Cartel Alfa îi cere ministrului Ludovic Orban să asigure condiţiile pentru desfăşurarea dialogului social la nivelul Ministerului Transporturilor şi să respecte legislaţia privind analizarea proiectelor de acte normative în cadrul Comisiilor de dialog social.

Cartel Alfa a trimis, vineri, o scrisoare deschisă ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, prin care îşi exprimă "nemulţumirea asupra lipsei de seriozitate" cu care este tratată Comisia de Dialog Social a Ministerului Transporturilor.

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, precizează în scrisoarea trimisă ministrului Orban că şedinţa din luna iulie a Comisiei a fost convocată pe data de 28, la Sinaia, fiind ulterior contramandată fără ca participanţii să fie anunţaţi, unii dintre aceştia mergând la Sinaia şi aflând abia acolo că întâlnirea nu va mai avea loc.

Ultima şedinţa a fost convocată în data de 28 august 2008, la ora 10, la Ministerul Transporturilor, potrivit lui Hossu.

"La ora 10.30, Comisia a fost anunţată că preşedintele acesteia, domnul secretar de stat Barna Tanczos, se află la o şedinţă cu staff-ul de la Petrom şi că urmează să mai întârzie. În aceste condiţii membrii Comisiei au părăsit sala, protestând în legătură cu situaţia creată", arată Bogdan Hossu în scrisoarea deschisă.

Sindicaliştii susţin că, din cauza contramandării şedinţelor, s-a acumulat un volum substanţial de documente care trebuie analizate, numai la şedinţa din august materialul fiind de 800 de pagini, "fapt care face ca activitatea Comisiei să devină pur formală".

"Sunt foarte multe acte normative promovate de Ministerul Transporturilor ţinute mult timp şi ferite de discuţia cu partenerii sociali, astfel încât aceştia din urmă sunt puşi în situaţia de a nu avea efectiv timpul şi posibilitatea de a le consulta şi a face observaţii", se arată în aceeaşi scrisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cartel Alfa îi cere lui Orban să asigure activitatea Comisiei de dialog social din minister.
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cartel Alfa îi cere lui Orban să asigure activitatea Comisiei de dialog social din minister0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei