Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băiat de 13 ani găsit îngropat pe un teren din Botoşani, posibil omorât în bătaie de alt adolescent

Miercuri, 10 Septembrie 2008 (17:08:58)
Un băiat de 13 ani, din localitatea botoşăneană Săveni, cu handicap locomotor, a fost găsit mort, îngropat superficial pe un teren cultivat, după ce părinţii săi anunţaseră disparţia lui cu trei zile în urmă, principalul suspect fiind un adolescent de 14 ani care l-ar fi omorât în bătaie.

Potrivit anchetatorilor, corpul neînsufleţit al lui Gabriel Marian M. a fost descoperit, marţi, de unul dintre poliţiştii plecaţi in căutarea lui, după ce părinţii i-au anunţat, duminică dimineaţă, că băiatul a lipsit nejustificat de acasă toată noaptea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ancheta începută imediat după descoperirea cadavrului a scos la iveală că una dintre ultimele persoane cu care a discutat băiatul a fost un copil de 14 ani, din Săveni, care a declarat că a petrecut o parte din ziua de sâmbătă cu Gabriel Mazuru, dar la un moment dat acesta a plecat fără a-i spune unde.

În urma declaraţiei lui Bogdan B., anchetatorii au început să verifice toată zona cuprinsă între Săveni şi Podriga. Marţi seară, pe un teren cultivat de bunicii lui Bogdan B. şi aflat la un kilometru şi jumătate de drumul dintre Săveni şi Drăguşeni, a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Gabriel M., îngropat aproape de suprafaţă şi lăsând la iveală urme de îmbrăcăminte.

Anchetatorii au reuşit, marţi, să refacă drumul parcurs de victimă din momentul plecării de la domiciliu şi până ce a ajuns la Başeu şi s-a scăldat cu mai mulţi prieteni. Potrivit anchetatorilor, la un moment dat, Gabriel M. ar fi intrat în conflict cu Bogdan B., care ar fi fost supărat că victima l-ar fi pârât la Poliţie că ar fi spart o casă. Anchetatorii susţin că Bogdan B. l-ar fi luat la bătaie pe adolescentul de 13 ani, care suferea de un handicap locomotor. Speriaţi că ar putea fi agresaţi şi ei, ceilalţi copii au plecat, lăsându-i singuri pe cei doi adolescenţi. Victima care suferea de un handicap locomotor nu a reuşit să se apere de lovituri, murind probabil din cauza acestora, afirmă anchetatorii.

"A fost efectuată autopsia cadavrului şi s-a stabilit că este vorba despre un omor prin moarte violentă. Sunt efectuate cercetări cu privire la împrejurările în care a avut loc moartea", a afirmat Aurel Simion, procuror în cadrul Parchetului Tribunalului Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băiat de 13 ani găsit îngropat pe un teren din Botoşani, posibil omorât în bătaie de alt adolescent.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băiat de 13 ani găsit îngropat pe un teren din Botoşani, posibil omorât în bătaie de alt adolescent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei