Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

E.ON Gaz: Preţul la gazele naturale din import va creşte în ultimul trimestru al acestui an

Miercuri, 6 August 2008 (18:45:08)

Preţul la gazele naturale din import va creşte în ultimul trimestru al acestui an, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş, Frank Hajdinjak, preşedintele Consiliului de Administraţie al E.ON Gaz România S.A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  "În Germania, au fost deja anunţate creşteri de 15-20% la gazele naturale, iar acest lucru va fi valabil şi în România. În trimestrul IV al acestui an preţul la gazele naturale din import va creşte, iar din cauza acestei stări de lucruri pregătim deja discuţiile cu Agenţia Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei", a afirmat Hajdinjak.

Acesta a spus că la ultima majorare a preţului la gazele naturale E.On Gaz România a solicitat o creştere de 24%, însă aceasta a fost amânată până în luna iulie, când a fost aprobată o creştere de doar de 12,5%.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al E.ON Gaz România S.A. nu a precizat când anume s-ar putea produce o nouă majorare a preţului gazelor naturale şi pe piaţa românească.

E.ON Gaz România susţine că ar putea avea dificultăţi în acoperirea cererii de gaze din partea consumatorilor, pe perioada iernii, întrucât Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat o creştere a preţurilor, la 1 iulie, mai mică faţă de solicitările companiei.

ANRE a decis o creştere a preţurilor, la 1 iulie, în medie cu 12,5%. Cei doi mari distribuitori de gaze, E.ON Gaz şi Distrigaz Sud, au cerut majorări ale preţurilor la gaze de circa 25%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON Gaz: Preţul la gazele naturale din import va creşte în ultimul trimestru al acestui an .
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E.ON Gaz: Preţul la gazele naturale din import va creşte în ultimul trimestru al acestui an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei