Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Rădoi mi-a spus că nu e servitorul Interului şi rămâne la Steaua

Miercuri, 6 August 2008 (14:13:54)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că jucătorul Mirel Rădoi s-a arătat deranjat de tergiversările echipei Inter Milano privind transferul său şi că nu are nicio problemă să rămână în Ghencea şi să joace în Liga Campionilor.
 
  "Am auzit că Inter ar fi cerut ca Rădoi să nu joace cu Galatasaray, ca să aibă timp să-l urmărească. Personal nu mi s-a cerut asta, Giovanni mi-a zis că Mourinho nu putea spune aşa ceva. Oricum, m-a deranjat. Voiam să joace Rădoi la o echipă mare, să ia salariu mare, până la urmă să iau şi eu bani mulţi. Oricum, nimeni nu mă poate sfida, nici Abramovici. Adică Inter e Inter şi Steaua e nimeni?. Am vorbit cu Rădoi şi m-a impresionat, era deranjat şi el. Mi-a zis: «Nu am ajuns servitor, până la urmă rămân la Steaua, joc în Liga Campionilor, mă mai interesează pe mine Interul...». M-a impresionat că are caracter", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că i-au fost propuşi şi lui jucătorii Julio Cesar şi Spadacio, care au ajuns la Rapid, dar i-a refuzat: "Adi Ilie mi-a spus de ei, dar încă nu-l vândusem pe Dică, i-am zis: ce facem, îl trecem pe Dică pe bancă? Nu putem. Mi-a zis Ilie că e posibil să-i ia Rapid. Să fie sănătoşi. Robert Neagoe n-a făcut faţă, jucătorii români nu prea fac faţă. Ce să fac, aduc străini până îi cresc pe ai mei de la juniori şi tineret".

Becali a precizat că noua achiziţie, columbianul Juan Carlos Toja, l-a impresionat. "E jucător de valoare, o să umple golul de la Steaua, o să fie rotiţa din maşinăria Stelei. Mi-a spus că o va aduce pe mama lui să stea câte trei-patru luni cu el, m-a impresionat. I-am spus că n-are voie în cluburi, a zis că nu-l interesează decât fotbalul. Ştia cerinţele mele, se interesase. S-a şi tuns. Mi-a spus că se simte cel mai bine mijlocaş ofensiv şi stânga, exact ce avem noi nevoie. Probabil va juca pe stânga, dar ar putea juca şi ofensiv, unde suferă Steaua. Nici la CFR nu sunt mari valori, dar joacă ambiţios, concurenţa îi face să-şi dea viaţa pe teren. Dayro Moreno a vorbit foarte frumos de el, a spus că ne va fi de mare folos. L-am văzut pe casetă, am cerut un meci întreg, am urmărit o repriză. E un jucător tehnic şi de forţă, protejează bine mingea", a comentat el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Rădoi mi-a spus că nu e servitorul Interului şi rămâne la Steaua.
 Vizualizări articol: 428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Rădoi mi-a spus că nu e servitorul Interului şi rămâne la Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei