Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iul 2008 - Anul XIII, nr. 158 (3839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali: Nu pot să am un conflict cu Mircea Sandu, pe care îl patronez

Marţi, 8 Iulie 2008 (17:45:11)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că nu poate avea un conflict cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, pe care l-a acuzat că a vrut să facă rău clubului său prin intermediul comisiilor, deoarece îl "patronează" pe acesta, alături de ceilalţi mebri afiliaţi.
  "Ce conflict să am cu Mircea Sandu? Nu pot să am un conflict cu el, îl patronez pe Mircea Sandu într-un fel, sunt unul din cei pese 200 de acţionari (n.r. - membri afiliaţi) de la FRF. El e ales de noi. Dacă nu se implică şi îşi face treaba lui, n-am nimic cu el: salut, salut. Asta trebuie să fie relaţia cu preşedintele FRF: bună ziua, bună ziua. Dacă însă comandă tot, nu e în regulă. Asta e mentalitatea din România, de sclav, de supus", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că s-a bucurat atunci când a auzit discursul lui Mircea Sandu în care vorbea de schimbare. "Uite, e bine, am zis. Dar văd că se rezumă la discuţii, nu şi faptic. Cel mai important lucru în fotbal sunt comisiile. Trebuie neapărat să fie independente, e esenţial. Dacă se comandă comisiile, se comandă tot fotbalul, apoi face ce vrea cu tine. E ca şi cum preşedintele ţării, primul ministru, ar comanda justiţia. Eşti considerat vinovat la prima instanţă, la apel la fel, iar dacă nu eşti băiat deştept, la Curtea Supremă de Justiţie te duci la puşcărie. Îi cazi în genunchi, îi pupi mâna şi picioarele, să nu te duci la puşcărie", a comentat el.

Gigi Becali i-a răspuns preşedintelui Comisiei de Disciplină a FRF, Marin Daniel Cernat, care a spus despre patronul Stelei că are "creier de maimuţă în corp de miliardar". "Cernat e un dobitoc, mă jigneşte pe mine când trăieşte din banii mei. Şi faţa lui e de dobitoc", a spus finanţatorul FC Steaua.

Becali a menţionat că va merge la Comisia de analiză desemnată de Comitetul Executiv al FRF să hotărască cine a greşit, el când a acuzat, sau Mircea Sandu, dacă s-a implicat în activitatea comisiilor. "Nu contează ce a fost, a trecut, bine că nu s-a menţinut acea decizie. O să şi spun acolo ce s-a întâmplat. Nu se poate ca un om să comande comisiile. Comisiile să fie independente, atât am pretenţie, asta o să le spun. În scurt timp n-o să mai fie nici comisiile aşa de tari, o să fie şi instanţele civile, aici era stat în stat la comisii. Păi vrei să ai o pârghie ca să mă subjugi, să mă înjoseşti? Nu te-am votat ca să ne exploatezi. Ţi-am dat pe mână o stână să o administrezi, iar tu zici: «Stai, pun ciobani care vă omoară pe voi, stăpânii oilor. Când veniţi să luaţi laptele, brânza, lâna, vă dă un ciomag în cap»", a comentat Gigi Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali: Nu pot să am un conflict cu Mircea Sandu, pe care îl patronez.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Becali: Nu pot să am un conflict cu Mircea Sandu, pe care îl patronez1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei