Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iul 2008 - Anul XIII, nr. 158 (3839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Poartă bucovineană la intrarea în biroul lui Gheorghe Flutur

Marţi, 8 Iulie 2008 (17:57:26)
Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur s-a pus pe fapte mari. El nu vizează numai reorganizarea administrativă a instituţiei, ci şi modificarea interiorului. Cei care vor veni la uşa sa vor avea supriza să dea cu ochii de o imitaţie de poartă bucovineană, amplasată pe hol, la intrarea în antecamera biroului său. Flutur a explicat că poarta bucovineană reprezintă emblema zonei şi cartea de vizită a judeţului arătând că acest element de decor dă personalitate interiorului. El a spus că o astfel de imitaţie va fi montată în curând şi la uşa de intrare în Consiliul Judeţean, precum şi la intrările în judeţ. „Mie mi se pare că o construcţie, un birou, trebuie să aibă o personalitate. Este o chestiune de bun simţ şi cartea de vizită a judeţului pe care-l reprezinţi în faţa tuturor”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean. El a adăugat că intenţionează să facă modificări şi pe holul instituţiei. „Pe hol vom pune o imitaţie de gang pe care vor fi exponate populare. Vrem să dăm acestui hol intimitatea unei case bucovinene”, a explicat Flutur. Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a finalizat reamenajarea biroului în care-şi va desfăşura activitatea în următorii ani. El a înlocuit mobila neagră pe care a folosit-o predecesorul său, social democratul Gavril Mîrza, cu una în două culori bej-cireş. De asemenea, a schimbat şi mocheta cu una de culoare cărămizie. În biroul său tronează un televizor LCD de dimensiuni mari, tabloul lui Ştefan cel Mare şi mai multe obiecte de decor. În camera intimă de lângă biroul său, preşedintele Consiliului Judeţean dispune de asemenea de mobilier nou, de o canapea portocalie, televizor LCD şi baie dotată cu cabină de duş. „Am un birou luminos şi funcţional, aşa cum mi-am dorit”, a încheiat Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poartă bucovineană la intrarea în biroul lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
Poartă bucovineană la intrarea în biroul lui Gheorghe Flutur1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La intrarea trimis de
( 9 iul 2008, 10:35:42
Vreau sa fiu bine inteles, deaceea afirm ca l-am votat pe domnul Flutur pentru spiritul sau de adevarat bucovinean, dar asta nu ma impedica, ci dimpotriva, ma obliga sa-mi exprim surprinderea pentru aceasta idee a sa, cu poarta bucovineana! Bucovinenii, din totdeauna si-au facut aceste porti la intrarea in curtea gospodariei, nu la intrarea in casa! Este excelenta ideea cu portile bucovinene la intrarea in judet, judetul Maramures, de exemplu, dar si Judetul Gorj au de multi ani aceste elemente de arhitectura locala la principalele intrari in judet, dar la intrarea in cladire si in interiorul ei, la intrarea intr-un cabinet de lucru consider ca este nepotrivit, chiar exagerat! Cu totul altfel ar sta lucrurile daca intreaga cladire ar avea elemente de arhitectura in stil bucovinean, de aceea cred ca designerul pe care l-a consultat dl. Flutur nu are mare valoare sau intentionat a dat sugestii gresite! I-as fi comunicat personal aceste pareri d-lui Flutur, dar daca tot a aparut in ziar!
1.1  RE: La intrarea trimis de
( 9 iul 2008, 10:57:41
Incepe grandomania lui Flutur nu de acestea au nevoie oamenii judetului ci de fapte la nivel local,nu la confortul Primului Secretar.Chiar daca face sa taca sa nu mai incite pe oamenii necajiti si amariti cu pensii de mizerie si cu preturi ce cresc in fiecare noapte,dimineata cind mergi la cumparaturi sint alete preturi fata de ieri,acolo sa actioneze un Prim secretar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei