Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iun 2008 - Anul XIII, nr. 145 (3826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandu: Dacă Piţurcă nu îşi prelungeşte contractul în 2010, atunci ne gândim şi la un antrenor străin

Luni, 23 Iunie 2008 (19:27:20)

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni, la Viena, că în cazul în care actualul selecţioner, Victor Piţurcă, nu îşi va prelungi contractul cu echipa naţională după 2010, atunci se va lua în calcul aducerea unui tehnician străin, transmite trimisul MEDIAFAX.

  "Eu nu cred că s-a gândit să renunţe şi bine face. Dacă în 2010 renunţă, atunci poate ne gândim şi la un antrenor străin. Până atunci, cred că Victor Piţurcă e un antrenor de echipa naţională foarte bun. Faptul că în primele două meciuri ne-am comportat bine şi foarte bine, e un semn bun. Piţurcă rămâne până în 2010. Hiddink e un antrenor mare, care a făcut performanţe, un antrenor scump, dar deocamdată federaţia nu îşi permite acest lucru", a spus Sandu, într-o conferinţă de presă susţinută la Viena.

Mircea Sandu a menţionat că selecţionerul Victor Piţurcă a fost supărat după eliminarea din faza grupelor, dar era mulţumit că nu a pierdut primele două meciuri de la Euro-2008. "Piţurcă era supărat. Era mulţumit că a avut două puncte cu campioana mondială şi vicecampioana mondială, dar era supărat că nu a mers mai departe. A trecut pe lângă o mare performanţă", a completat Sandu.

Oficialul FRF a afirmat că le-a cerut un raport detaliat membrilor echipei medicale a naţionalei în legătură cu recuperarea după meciurile cu Franţa şi Italia. "Vom vedea cum au fost făcute recuperările şi cardiovascular, şi muscular, şi aşa mai departe. Am căzut în primul rând fizic şi apoi şi psihic, deşi sincer nu ne interesa ce făceau în celalalt meci. Le-am cerut celor din stafful medical să ne facă un raport, să discutăm cu specialişti ca să vedem dacă doctorul şi echipa lui au acţionat corect în recuperarea jucătorilor. Dacă s-a greşit, unde s-a greşit", a adăugat Mircea Sandu.

Mircea Sandu este de părere că dacă România ar fi câştigat Campionatul European, tot s-ar fi găsit destui care să conteste această performanţă. "Dacă România câştiga Campionatul European, sunt convins că se aprecia că echipele cu care am jucat, inclusiv în finală, sunt foarte slabe. Fiecare om are şi bune şi rele în activitatea lui", a completat Sandu.

Oficialul FRF nu ştie dacă este o soluţie bună ca meciurile din Liga I să se dispute după sistemul primăvară-toamnă. "Nu ştiu dacă e o soluţie să jucăm în sistemul primăvară-vară. Noi de când ne ştim am jucat toamnă-primăvară", a precizat Sandu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu: Dacă Piţurcă nu îşi prelungeşte contractul în 2010, atunci ne gândim şi la un antrenor străin .
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu: Dacă Piţurcă nu îşi prelungeşte contractul în 2010, atunci ne gândim şi la un antrenor străin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei