Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iun 2008 - Anul XIII, nr. 145 (3826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mircea Sandu despre parcursul României la Euro: Un drum bun în proporţie de 66,6 la sută

Luni, 23 Iunie 2008 (19:24:15)

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni, la Viena, că parcursul reprezentativei României la Euro-2008 a fost "un drum bun în proporţie de 66,6 la sută", transmite trimisul MEDIAFAX.
  Sandu a admis că se aştepta la o victorie în partida cu Olanda, scor 0-2, din ultima etapă a grupei C de la Euro-2008, apreciind totodată că naţionala trebuia să joace mai ofensiv în această partidă.

"Dacă nu pleci optimist la luptă, înseamnă că mori înainte să te naşti. Credeam în victorie în meciul cu Olanda, pentru că m-am bazat pe faptul că vor fi atât de montaţi, atât de concentraţi ştiind că ei vor veni cu jucători relaxaţi. Ei au fost relaxaţi, dar noi am fost şi mai relaxaţi decât ei. Un drum care în proporţie de 66,6 la sută a fost bun. Am fost trist, dar mi-a trecut. Speram la mult mai mult de la meciul cu Olanda, asta o recunosc. Speram la o victorie, dar din păcate nu am putut. În ultimul meci eu zic că trebuia să jucăm mai ofensiv. În primele două meciuri, tehnica a fost perfectă, am jucat chiar bine. Trebuie să fim realişti. Am murit în ultimul meci. Jucătorii nu au mai putut din punct de vedere fizic şi psihic. Nici n-am avut posibilitatea să înlocuim jucătorii.", a spus Sandu.

Mircea Sandu este de părere că naţionala României ar fi reuşit un meci foarte bun în compania Spaniei, dacă ar fi reuşit calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European. "Dacă eram aseară la Viena, sunt convins că am fi făcut un meci mare. Cred că ne-am fi apărat, am fi făcut jocul Italiei. Cred că se juca în acelaşi stil, dar era un meci mai frumos", a completat Sandu.

Preşedintele FRF speră ca experienţa acumulată de fotbaliştii din naţionala României la Euro-2008 să fie una utilă în perspectiva preliminariilor Cupei Mondiale din 2010. "Cred că trebuie apreciată experienţa României la Campionatul European. E o experienţă nouă pentru jucătorii prezenţi. Sper să ne ajute pentru preliminariile CM-2010. Iubesc jucătorii, ţin la colectivul nostru tehnic, care munceşte bine. Am avut o dezamăgire că nu ne-am calificat. Am fost la şapte minute, dacă marcam cu Italia. În meciul cu Olanda au fost alte lucruri, o oboseală fizică şi psihică pe care eu nu am înţeles-o", a punctat Sandu.

Oficialul FRF a menţionat că în urma sfertului de finală dintre Rusia şi Olanda, favorita sa la câştigarea titlului a devenit echipa pregătită de olandezul Guus Hiddink. "Grupa morţii a murit. Toate cele patru echipe din grupa noastră, care a fost considerată cea mai puternică, iată că, rând pe rând, au plecat. Rusia - Olanda a fost un meci extraordinar. Cel de aseara, Italia - Spania, îl putem aduce lângă meciul nostru cu Franţa. Au jucat defensiv pentru a nu ajunge în pericol. După meciul Rusia - Olanda, cred că Rusia este cea mai potentă echipă la ora aceasta şi merită. Arşavin e, după părerea mea, cel mai spectaculos şi eficient jucător. Extraordinar. Îmi aduce aminte de Maradona, Messi...", a adăugat Sandu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Sandu despre parcursul României la Euro: Un drum bun în proporţie de 66,6 la sută.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Sandu despre parcursul României la Euro: Un drum bun în proporţie de 66,6 la sută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei