Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iun 2008 - Anul XIII, nr. 145 (3826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atanasiu: Măsurile luate la PNL Bucureşti sunt pentru a maximiza rezultatele la următoarele alegeri

Luni, 23 Iunie 2008 (17:25:40)

Vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, care este şi liderul PNL Alba, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că măsurile luate la nivelul organizaţiei PNL Bucureşti sunt pentru a maximiza rezultatele la următoarele alegeri, nefiind vorba despre "un caz Orban" în PNL.
  Atanasiu a spus că PNL, ca orice partid serios, în urma alegerilor a făcut o analiză a rezultatelor şi cum era şi firesc acolo unde rezultatele au fost nemulţumitoare au fost luate şi măsurile în consecinţă.

Vicepreşedintele PNL a adăugat că în acele judeţe şi acele sectoare ale Bucureştiului unde rezultatele au fost sub 15 procente s-a luat decizia de a dizolva conducerile acestor filiale şi, cum era şi firesc, prin dizolvarea a patru conduceri de sectoare din Bucureşti s-a dizolvat şi Comitetul de Coordonare al Bucureştiului.

"Aş vrea să fie foarte clar că nu există un caz Orban în PNL (…) Nu este vor de un caz Orban, este o măsură luată pentru a maximiza rezultatele la următoarele alegeri, iar Ludovic Orban este vicepreşedinte al PNL, este ministru al Transporturilor, deci nu ştiu de ce ar trebui să fie atâta caz pentru o măsură organizatorică", a spus Teodor Atanasiu.

Potrivit sursei citate, Ludovic Orban a fost înlăturat de la conducerea PNL Bucureşti "prin efectul statutului".

"Comitetul de Coordonare al Bucureştiului este format din nouă persoane şi ia decizii în conformitate cu statutul de şase voturi. În momentul în care patru preşedinţi ai sectoarelor au fost demişi din funcţie automat comitetul a rămas în formulă de cinci şi nu poate lua decizii, deoarece avea nevoie de majoritate de şase voturi. Pe cale de consecinţă s-a dizolvat şi acest comitet. Biroul Politic Central va decide, în şedinţa următoare, care va fi componenţa interimară a noului comitet de coordonare până la organizarea alegerilor", a mai spus Atanasiu.

El a precizat că Ludovic Orban se va putea implica în continuare în activitatea partidului şi va putea să candideze la viitoarele alegeri din partea PNL în oricare colegiu uninominal, decizie care va fi luată potrivit prevederilor statutare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atanasiu: Măsurile luate la PNL Bucureşti sunt pentru a maximiza rezultatele la următoarele alegeri.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atanasiu: Măsurile luate la PNL Bucureşti sunt pentru a maximiza rezultatele la următoarele alegeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei