Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iun 2008 - Anul XIII, nr. 145 (3826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Jucătorii de la Steaua se vor solidariza cu mine şi nu o să se mai ducă la naţională

Luni, 23 Iunie 2008 (13:24:44)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la un post de televiziune, după decizia Comisiei de Apel a FRF care a hotărât să menţină decizia dată de Comisia de Disciplină în cazul "valiza cu bani", că jucătorii stelişti se vor solidariza cu el şi nu se vor mai duce la echipa naţională.
  "Jucătorii de la Steaua se vor solidariza cu mine şi nu o să se mai ducă la naţională. Nu mă interesează depunctarea şi nici Liga Campionilor. Mă interesează să pot să mă duc pe stadion, casa mea, unde eu bag banii. Dacă nu mă lasă, voi face una şi mai groasă, ca să devin persona non-grata, pentru că ai voie pe stadion ca persona non-grata. Eu oricum mă voi duce pe stadion, riscul ni-l vom asigura cu toţii, tot ce înseamnă familia Steaua. Eu sunt om de sacrificiu, o să merg până la capăt cu asta", a spus Becali la Realitatea.

Comisia de Apel a FRF a păstrat decizia Comisiei de Disciplină în cazul "valiza cu bani" de depunctare a cluburilor Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj, precum şi suspendările dictate lui Gigi Becali, Anton Doboş, Petre Marin şi Gigel Coman, după partida din ultima etapă a sezonului trecut.

Echipa Steaua Bucureşti a fost penalizată, la 4 iunie, cu şapte puncte, iar formaţia Universitatea Cluj cu şase puncte de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după scandalul "valiza cu bani" din ultima etapă a Ligii I, sezonul 2007/2008. De asemenea, finanţatorul Gigi Becali şi preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, au fost suspendaţi timp de doi ani şi li s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeaşi perioadă, precum şi o amendă de 200.000 de lei. Totodată, jucătorii Petre Marin şi Gigel Coman au fost suspendaţi câte şase luni.

În 7 mai, în ziua etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a reţinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, care se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un egal în meciul cu concitadina CFR şi Steaua ar fi devenit campioană.

Printre persoanele duse la DNA Cluj pentru audieri s-au aflat jucătorul Gigel Coman (Universitatea Cluj) şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, dar şi doi bodyguarzi ai lui Gigi Becali.

DNA a anunţat ulterior că Gigi Becali, Teia Sponte, preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, şi o cunoştinţă a acestuia, Traian Bendorfean, sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Jucătorii de la Steaua se vor solidariza cu mine şi nu o să se mai ducă la naţională.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Jucătorii de la Steaua se vor solidariza cu mine şi nu o să se mai ducă la naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei