Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Makelele: Românii vor pune probleme multora

Vineri, 6 Iunie 2008 (19:39:42)

Internaţionalul francez Claude Makelele a declarat, vineri, că naţionala României, adversara de luni a Franţei, va pune probleme multor formaţii la Campionatul European din Elveţia şi Austria, informează presa franceză.
  "România este o formaţie care are aceleaşi caracteristici ca noi. Este una din echipele cele mai puternice ale competiţiei. Românii vor pune probleme multora", a spus Makelele.

Claude Makelele consideră că este bine că Franţa a disputat meciuri amicale cu Paraguay şi Columbia, deoarece aceste echipe au aceleaşi caracteristici ca România, Olanda şi Italia. "Au o tehnică bună şi un joc fizic, ceea ce ne-a permis să ne pregătim pentru un început bun la Euro", a afirmat Makelele.

Fostul atacant Christophe Dugarry, care a marcat golul victoriei Franţei în meciul cu România de la Euro-1996, a declarat că partida de luni va fi pentru francezi cea mai complicată şi cea mai importantă. "Echipa Franţei se află într-un moment mai greu: jucătorii au avut un sezon mai complicat, atacanţii noştri nu au marcat în ultimele trei meciuri. Cel mai important este să câştigăm în faţa unei echipe a României foarte dificil de manevrat. Dacă francezii vor câştiga acest prim meci, ei vor fi capabili să meargă până la capăt. Altfel, va fi foarte, foarte dificil", a menţionat Dugarry.

Reprezentativele României şi Franţei se vor întâlni, luni, la ora 19.00, în grupa C a Campionatului European, din care mai fac parte Italia şi Olanda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Makelele: Românii vor pune probleme multora .
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Makelele: Românii vor pune probleme multora0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei