Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lobonţ: Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi

Vineri, 6 Iunie 2008 (17:38:03)

Portarul echipei României, Bogdan Lobonţ, a declarat, vineri, pentru site-ul său personal, că şi-ar dori să poată scoate românii pe stradă de bucurie în urma evoluţiilor naţionalei de la Euro 2008.
  "E greu de dat pronosticuri. Important este sa trecem de grupe. Va fi un turneu final imprevizibil. Surprize pot apărea din orice grupă, nicio echipă nu poate spune că este favorită certă la câştigarea trofeului. Euro 2008 este diferit de Cupa Mondială. Diferenţa de valoare dintre echipe este mult mai mică decât la Campionatul Mondial. Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi, să fim lăudaţi de toată lumea dupa Euro", a declarat Lobonţ.

Portarul român vrea să înceapă turneul final cu dreptul, spunând că se gândeşte doar la prartida cu Franţa, de luni. "Cel mai important lucru este să nu ne fie teamă, pentru că emoţiile dispar încă de la încălzire, în momentul în care intrăm pe teren. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni pentru că nu avem nimic de pierdut! Noi, în cantonament, vorbim numai despre meciul cu Franţa. Faptul că plecăm cu şansa a doua poate fi un atu. Aşteptăm cu încredere primul meci, să demonstrăm pe teren că avem valoare. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul, să jucăm de la egal la egal în cea mai puternică grupă în care România a fost vreodată la un turneu final", a mai spus Lobonţ. România face parte din grupa C a Campionatului European şi va juca cu Franţa (9 iunie, Zurich, ora 19.00), Italia (13 iunie, Zurich, ora 19.00) şi Olanda (17 iunie, Berna, ora 21.45).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lobonţ: Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lobonţ: Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei