Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Expoziţie

Tuning Show şi curse de maşini la Salonul Auto Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacol cu maşini la Salonul Auto Bucovina, deschis în cursul zilei de ieri la Centrul Economic Bucovina, în apropierea Aeroportului „Ştefan cel Mare”.

Organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură, alături de Consiliul Judeţean Suceava, Salonul Auto reuneşte peste 25 de mărci de autoturisme. Standurile de prezentare oferă posibilitatea celor care vor vizita salonul să admire ultimele modele de maşini produse de Ford, Smart, Dodge, Seat, Mercedes-Benz, Jaguar, Volvo, Hyundai, Jeep, Chrysler, Mitsubishi, Land Rover, Chevrolet, Opel, Tata, Daihatsu, Lada, Gazelle, Iveco, Ford Trucks, Schmitz Cargobull, Mazda, Lotus, Linhai, Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Ufo, Nitro etc.

Vizitatorii târgului vor putea să facă test-drive cu unele modele prezentate. De asemenea, organizatorii au anunţat că pe perioada târgului produsele şi maşinile prezentate vor avea preţuri de producător.

În cadrul salonului, firmele expozante vor prezenta, pe lângă autoturisme, şi vehicule utilitare uşoare, autocamioane, biciclete, motorete, scutere, motociclete, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese auto, echipamente şi aparate pentru tuning etc.

Salonul auto poate fi vizitat zilnic, până duminică, 8 iunie a.c., între orele 10:00 şi 18:00.

 

Peste 50 de maşini vor concura la Tuning&Audio Show

În afara expoziţiei de maşini, organizatorii au pregătit pentru vizitatorii salonului două manifestări speciale, Tuning&Audio Show şi o cursă de maşini. Concursul de maşini tunate va avea loc sâmbătă şi duminică, iar potrivit organizatorilor, vor fi prezentate peste 50 de autoturisme. În urma concursului vor fi acordate trei premii, Best Car, Best Sound şi Best Car Show.

Un alt eveniment la care sunt invitaţi toţi cei care vor să-şi testeze maşinile pe care le deţin este şi cursa de accelerare pe distanţa de 402 metri, care va avea loc duminică, 8 iunie a.c., pe pista Aeroportului Ştefan cel Mare.

Înscrierile la cursă se pot face începând de duminică dimineaţă, participarea fiind gratuită. Singurii care trebuie să plătească o taxă de 5 lei vor fi spectatorii.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că organizatorii oferă transport gratuit celor care vor să viziteze Salonul Auto Bucovina. Microbuzele spre Centrul Economic Bucovina vor pleca din oră în oră, începând de la ora 10:00 şi până la 17:00, din staţia Centru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tuning Show şi curse de maşini la Salonul Auto Bucovina.
 Vizualizări articol: 2040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tuning Show şi curse de maşini la Salonul Auto Bucovina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
( 6 iun 2008, 11:30:33
An sfarsit ceva interesant:)))))))))))))))) Fug sa incalzesc anvelopele!!!!!!!!!!!!!
2.   Buuuun trimis de
( 6 iun 2008, 11:43:44
Deci ziceti voi ca vad Honda acolo? Aloo!!! Domnu' Coman!...Sau esti unul din aia care nu fac deosebirea dintre Honda si Hyundai...

3.   Pentru papagali trimis de
( 6 iun 2008, 17:25:17
cre ca e ultima manifestare de la colosul ala inutil(CEBS)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei