Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PNL

Lungu, acuzat că vrea să scape de efectele scumpirii apei potabile

Vineri, 6 Iunie 2008 (16:07:35)
Liberalii consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, încearcă să scape de efectele pe care scumpirea apei potabile le-ar putea provoca, respectiv nemulţumirea populaţiei municipiului reşedinţă de judeţ. Vicepreşedintele PNL Suceava consideră că decizia primarului de a convoca vechiul Consiliu Local pentru a adopta o hotărâre pentru majorarea preţului la apa potabilă dovedeşte faptul că Ion Lungu încearcă să manipuleze populaţia. „Făcând încă parte din Consiliul Local nu am o părere încă dacă trebuie sau nu majorat preţul la apă. Asta pentru că am aflat despre acest lucru din presă. Cert este că faptul că această iniţiativă a domnului primar reprezintă o altă formă de manipulare”, susţine Steiciuc. El a adăugat că Ion Lungu încearcă să transmită responsabilitatea creşterii preţului la apă către vechiul Consiliu Local, protejându-i astfel pe cei 16 viitori consilieri locali ai PD-L. Pe de altă parte, Mihai Steiciuc a arătat că în situaţia în care fostul Consiliu Local nu va vota majorarea preţurilor, Ion Lungu va susţine că nu va putea realiza programul ISPA, de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare. „Domnul primar va spune că nu poate să facă proiectul ISPA pentru că nu s-a votat atunci când a vrut el majorarea preţului la apă. Şi va susţine că noul consiliu este nevoit să realizeze acest proiect, dar că este nevoit să crească preţurile. Este o formă de manipulare care trebuie să înceteze”, a mai spus vicepreşedintele PNL Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, acuzat că vrea să scape de efectele scumpirii apei potabile.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu, acuzat că vrea să scape de efectele scumpirii apei potabile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aaaaaaa trimis de
( 6 iun 2008, 16:10:10
Lungu este un taran ordinar si un bandit. ACum si-a permis sa faca anuntul, pana acum a promis numai lapte si miere. Asa va trebuie taranilor care l-ati votat. Scoateti banu din buzunar daca l-ati vrut pe lungu!!!!!!!!!!!!!
2.   HA HA trimis de
( 6 iun 2008, 23:28:26
ar trebuii sa lipseasca ,consilierii..de la sedinta...pentru fatarnicia acestui nemernic de primar!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei