Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boloni: României îi place să avanseze pe furiş

Vineri, 6 Iunie 2008 (13:53:14)

Fostul selecţioner Ladislau Boloni a declarat, pentru publicaţia France Football, că reprezentativa României este o echipă care ştie să sufere şi care poate produce surprize, avertizând naţionala Franţei că ar putea fi în pericol dacă nu se concentrează sau dă dovadă de suficienţă.
  "Echipa română ştie să sufere, să aştepte, să se apere, să se organizeze, să se adapteze, să dejoace planurile adversarului, să câştige timp. Şi apoi, fie prin răutate, fie prin viclenie sau prin talent, ea este capabilă să iasă la joc, printr-o accelerare sau o lovitură liberă şi să aibă una sau două lovituri de geniu pentru a crea surpriza. România se află în poziţia care îi convine cel mai mult: cea de outsider, când nimeni nu se aşteaptă la nimic de la ea. României îi place să avanseze pe furiş. Dacă francezii dau dovadă de lipsă de conentrare sau de suficienţă, atunci sunt în pericol", a declarat Boloni, jucător în naţionala României în perioada 1974-1988 şi selecţioner (2000-2001).

Boloni a apreciat că toate caracteristicele poporului român se regăsesc în fotbalul românesc şi în jocul naţionalei României. "Poporul român nu este curajos şi este lipsit de ambiţie, deaorece a învăţat să se mulţumească cu puţin. În schimb, este un popor abil, descurcăreţ, inventiv, care a fost obligat întotdeauna să găsească o soluţie pentru a se descurca şi a putea supravieţui. Are o mare capcaitate de a suferi în tăcere, fără a se revolta. Toate aceste caracteristici se găsesc în fotbalul nostru şi în jocul echipei naţionale", a subliniat Boloni.

România face parte din grupa C a Campionatului European şi va juca, în ordine, cu Franţa (9 iunie, Zurich, ora 19.00), Italia (13 iunie, Zurich, ora 19.00) şi Olanda (17 iunie, Berna, ora 21.45).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boloni: României îi place să avanseze pe furiş.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boloni: României îi place să avanseze pe furiş0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei