Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Folclor

Două trofee, în mai puţin de zece zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mai puţin de zece zile, un elev din Fălticeni, în vârstă de nouă ani, Eusebiu Gafiţa, a obţinut două trofee. La Festivalul Naţional de Muzică Populară (Tulcea - 26, 29 mai), unde au participat 23 de concurenţi din toată ţara, Eusebiu a obţinut marele premiu şi Trofeul „Troesmis”. La acelaşi festival, dar cu un an în urmă, tot o elevă din Suceava a obţinut marele trofeu, Andreea Chiseliţă. Pe 21 mai, la Bucureşti, s-a desfăşurat ediţia a III- a Festivalului „Rapsodia Românească”, la care băieţelul din Fălticeni, îndrumat de solistul Sorin Filip, a obţinut marele premiu.

Talentat şi cu o dorinţă foarte mare de a ajunge un interpret de muzică populară, Eusebiu se pregăteşte la Clubul Copiilor şi Elevilor din Fălticeni, ca solist, toboşar şi dansator, în Ansamblul „Dumbrava Minunată”, coordonator învăţătorul Gheorghe Popa.

Cu sprijinul solistului Sorin Filip, angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava (care i-a descoperit pe cei doi copii talentaţi – Andreea Chiseliţă şi Eusebiu Gafiţa), Eusebiu colaborează cu Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava şi cu Ansamblul „Rapsodia Moldavă” din Iaşi. Primul concurs important pe care l-a câştigat băieţelul din Fălticeni a fost „Vreau să fiu mare vedetă”, în 2007.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două trofee, în mai puţin de zece zile.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Două trofee, în mai puţin de zece zile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari ! trimis de
( 6 iun 2008, 12:32:37
Felicitari acestui copil !
2.   BRAAAAAAVOOO!!!!! trimis de
( 6 iun 2008, 13:39:55
Felicitari tuturor celor ce se ocupa de asemenea copii talentati! Felicitari si celui ce a scris articolul ca ne-am saturat de copii disparuti , crime si incesturi. Asemenea stiri trebuie sa fie prin ziare nu de altele cum am mentionat mai sus. Copii urmati gestul lui Eusebiu nu alte prostii ce vedeti pe micile ecrane sau in alte ziare cu droguri , batai etc.

3.   Merite trimis de
( 6 iun 2008, 13:55:23
Meritul nu e a lui Gheorghe Popa, directorul Clubului Copiilor Falticeni ci a lui Sorin Filip. De ce nu te documentasi, Daniela. Eusebiu Gafita este pregatit de renumiti profesori de la Liceul de Arta din Suceava pe banii parintilor. LA fel si Valentin Bertea, alt talent din Falticeni in care parintii investesc multi bani in pregatire si a carui merite si le aloca domnul Popa. Domnul Popa isi ia doar indemnizatia de director, fara studii superioare. Are aceleasi dansuri cu o generatie de copii pe care o ia in clasa I si o lasa in clasa a VIII. Iar in urma unui pact verbal cu invatatorii si profesorii, copii sunt obligati sa mearga la dansuri populare in schimbul notelor. Dovada ca Clubul Elevilor din Falticeni este in declin sunt rezultatele foarte slabe din acest an scolar la toate cercurile. Asteptam schimbarea directorului si a celorlati incompetenti,iar clubul sa redevina ce era candva, primul pe judet.
3.1  RE: Merite trimis de
( 6 iun 2008, 15:11:37
din articol nu reiese ca d-l Popa isi asuma merite ci doar semnatara articolului a specificat ca Eusebiu gafita mai activeaza si la Clubul copiilor falticeni

De copil se ocupa Sorin Filip ,si din cate stiu eu nu este la Scoala de Arta ci al Ciprian Porumbescu ( parca asa scrie in articol)

Ai citit pe fuga articolul sau nu stii sa citesti; sau te grabesti sa-i iei locul lui Popa la club. Cat despre bertea nu am auzit si nu stiu nimic.

4.   Mai face si lucruri bune sorin filip ??? trimis de
( 6 iun 2008, 15:32:18
Deosebita veste mi-ati dat !!! E vorba de acelasi sorin filip care pe DOAMNA care l-a infiat de la varsta de OPT LUNI si l-a crescut ca pe propriul ei copil a obligat-o sa-i dea o parte din apartamentul ei. Ca cica asa i se cuvenea conform legii. Sa-i fie rusine !!! Daca nu era aceasta DOAMNA care sa-l infieze, mai mult ca sigur ajungea un boschetar. Stimata DOAMNA !!! Acum intelegeti de ce sunt cateva zicale din popor gen:"sarpele pe care-l incalzesti la san" si "facerea de bine e fu..re de mama". Sper sa fiti ULTIMA persoana care si-o ia de la copiii de bogdaproste !!!
5.   Traditie trimis de
( 6 iun 2008, 16:04:54
bravo parintilor care-si sustin copilul despre care am auzit prima data de la altcineva dar , ma rog. Si celalalt baiat BERTEA este un copil cu talent . PARINTI - SPRIJINITI-VA copiii!!!!!!!!!!!! merita!!!!!!!!!!!succes pe mai departe.NU lasati ca problemele celor din jur sa -i afecteze pe copii.EI sunt talentati iar altii vor diplomele lor pentru dosare de gradatii de merit! nu le mai ajunge si nu se mai saturra.

sanatate copii ,sa ajungeti mari si sa fiti vedete pentru ca meritati! deja sunteti!
6.   Bravo trimis de
( 6 iun 2008, 16:24:23
bravo eusebiu!

7.   Cat trimis de
( 6 iun 2008, 16:30:41
macar scoti ceva bani din concursuri sau premii?

sau mai mult cheltui? ca de cantat nu stiu cum canti

8.   CU RESPECT trimis de
( 6 iun 2008, 18:21:48
PENTRU ACESTI MINUNATI PARINTI SI AI LUI EUSEBIU SI AI LUI VALENTIN. CUNOSC AMBELE FAMILII SI MA BUCUR CA PENTRU COPIII MEI PENTRU CA SUNT PARINTI CARE-SI HRANESC PUII CU MULTA DRAGOSTE NU CU MILIARDE .SUNT SIGURA CA VIITORUL LOR ESTE ASIGURAT PENTRU CA LA BAZA PREGATIRII LOR STAU DOI OAMENI CU SUFLET SI CU MARE TALENT:SORIN FILIP SI MARIA MACOVEI.CAT DESPRE CEI CARE LOVESC CU RAUTATE IN SORIN FILIP NUMAI DE BINE IAR DOMNUL SA-I IERTE CA NU STIU CE SPUN.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei