Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Puştii noştri unde sunt?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Puştii noştri, ce-aţi făcut cu ei?! Cum se face că nu avem şi noi un “golden boy”? Şi chiar dacă mai irumpe câte unul, mai mult ne amăgeşte. Ultima ştire despre Mitea era că Van Basten, viitorul antrenor al lui Ajax, se va dispensa de serviciile sale. Pe Keşeru l-am urmărit la Seara Campionilor. Bunicel, dar cam atât. Torje, “inima Banatului”, manifestă şi el un recul. Şi numai faptul că sunt nişte tineri care nici nu-şi făceau probleme că turneul final le-ar putea bruia vacanţa, vorbeşte de la sine! La “europene” vor juca unii de vârsta lor care sunt deja nume consacrate. Ba chiar Cristiano Ronaldo va lua cu siguranţă Balonul de Aur la o vârstă la care olteanul Costea abia a scos capul în fotbalul nostru! Iar portughezii mai au şi un Nani prin lot, cu vreo doi ani mai tânăr decât colegul său de la Manchester. La francezi e inflaţie la acest capitol, pornind de la certitudinea Benzema (la 20 de ani!), trecând pe la Nasri şi Ben Arfa (chiar dacă acesta din urmă a fost lăsat acasă) şi sfârşind cu “mai coptul” Gomis, care va împlini 23 de ani în preziua meciului cu noi. Olandezii îl mai au doar pe Huntelaar, după ce l-au pierdut momentan pe Babel. La italieni nu prea şi-au făcut loc tineri furioşi, dar în peninsulă sunt câţiva care vor avea un cuvânt greu de spus (îmi vin în minte doar rivalii din Milano, Balotelli şi Paloschi, 17 şi respectiv 18 anişori!). La o privire de ansamblu, mai vedem că spaniolii se prezintă cu Sergio Ramos şi David Silva, în timp ce prin fotbalul european, dar nu la Euro, mai fac furori un Messi, un Walcott, un Aguero, un Pato, chiar şi un “leneş obosit” ca Bojan Krkic…

Noi le opunem doar un Marica sau un Radu Ştefan, însă mai degrabă ca vârstă. Iar din urmă, prea puţini de la care să se aştepte vreo explozie care să nu fie falsă. Pomeneam săptămâna trecută de muntenegreanul de 18 ani Jovetic, cumpărat cu 8 milioane de euro de Fiorentina. Sunt chiar curios pe ce sume se vor transfera jucătorii români pasibili de aşa ceva, după turneul final. Numai dacă Mutu sau Chivu îşi vor schimba domiciliul suma se va scrie cu două cifre!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puştii noştri unde sunt?.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puştii noştri unde sunt?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei