Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ionuţ Popa: Dacă nu facem 43 de puncte nu rămânem în Liga I

Marţi, 22 Aprilie 2008 (15:51:23)

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că, potrivit calculelor sale, echipa sa va scăpa de retrogradarea în Liga a II-a doar dacă va obţine 43 de puncte, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "O victorie a noastră în partida cu Dacia Mioveni nu ne ajută foarte mult, aşa cum nici pe ei nu i-ar ajuta. Mioveniul are un program foarte greu şi nu ştiu dacă mai au şanse să scape de la retrogradare. Nici noi, dacă nu facem 43 de puncte, nu rămânem în Liga I. Nu vedeţi că Buzăul şi Ceahlăul sunt două echipe cu un bioritm foarte bun, care probabil vor câştiga toate meciurile până la final şi vor face 42 de puncte. Au dat două-trei goluri la începutul campionatului, iar acum au ajuns să bată tot. Asta e. Să nu se înţeleagă că aş avea ceva cu ei", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că pentru partida de miercuri, de pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, se confruntă cu mai multe probleme de lot: "Pentru meciul cu Mioveniul, nu pot conta pe mai mulţi jucători. Cristea şi Paruolo sunt suspendaţi, iar Bâlbă, Onuţ şi Straton sunt accidentaţi. Nici Pălimaru nu este complet refăcut, dar mâine (n.r.- miercuri), el sau Bâlbă va fi titular în atac. N-am mai luat jucători de la echipa a doua".

Popa a mai afirmat că Dacia Mioveni va face cel mult 36 de puncte până la finalul campionatului. "Aşa cum spuneam, Mioveniul nu cred că mai are şanse să scape de retrogradare. La ce program au ei, mai mult de 36 de puncte nu fac. Şi nouă ne va fi foarte greu, chiar şi dacă batem Mioveniul. Am discutat cu jucătorii şi ei îşi doresc foarte mult o victorie. Noi vom încerca în aceste ultime patru meciuri să strângem cât mai multe puncte pentru a putea, totuşi, să ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare", a conchis Popa.

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, este de părere că gruparea pe care o conduce mai are nevoie de şase puncte pentru a scăpa de retrogradare. "Au mai rămas de jucat patru etape şi ne mai trebuie şase puncte pentru a ne atinge obiectivul. Din păcate, am ajuns în situaţia de a fi obligaţi să câştigăm toate meciurile pe teren propriu pentru a nu mai avea griji. După egalul de la Vaslui,moralul jucătorilor este bun şi cred că ne putem adjudeca toate cele trei puncte puse în joc în partida cu Dacia Mioveni", a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că pentru Dacia Mioveni, partida cu Poli Iaşi este ultima şansă de a mai spera că pot scăpa de la retrogradare: "E clar că va fi un meci greu. Ei au pierdut cu Farul etapa trecută şi şi-au diminuat şansele. Pentru ei acest joc este ultima şansă de a mai spera că pot să scape de retrogradare. Chiar şi aşa, eu rămân optimist şi cred că putem să câştigăm mâine (n.r. – miercuri)".

Partida Poli Iaşi - Dacia Mioveni, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de al ora 19.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Popa: Dacă nu facem 43 de puncte nu rămânem în Liga I.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Popa: Dacă nu facem 43 de puncte nu rămânem în Liga I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei