Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteza la volan

Şase victime, în urma unui accident petrecut aseară, pe Calea Unirii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nu mai puţin de şase persoane au ajuns ieri aseară la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, în urma unui grav accident rutier petrecut pe strada Calea Unirii, la aproximativ 150 de metri distanţă de Colegiul Tehnic „Petru Muşat” (fostul Grup Şcolar numărul 2).

În jurul orei 18:30, un autoturism Cielo (SV-88-BOG), în care se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, care circula în direcţia centrul Sucevei – Bazar, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal într-un Seat (BT-03-YVG), care circula regulamentar din sens opus.

Impactul a fost deosebit de violent, ambele maşini fiind transformate într-un morman de fiare contorsionate.

În numai câteva minute, la faţa locului au ajuns echipajele SMURD, pompierii de la Descarcerare fiind nevoiţi să taie cu aparatura specială portiera autoturismului Cielo, pentru a-l putea scoate din maşină pe şofer, Bogdan Ş., în vârstă de 20 de ani, din localitatea Sf. Ilie.

Tânărul, care se afla în comă, a fost preluat de ambulanţieri şi dus la spital, suferind multiple traumatisme şi fracturi.

Şi ceilalţi trei tineri din Cielo, printre care doi minori în vârstă de 17 ani, au ajuns pe mâinile medicilor de gardă de la Unitatea de Primire a Urgenţelor Spitalului „Sf. Ioan cel Nou”, având nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale.

 

„A scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens şi s-a izbit direct în mine”

Din celălalt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, Bogdan P., din Botoşani, ambulanţierii au transportat-o de urgenţă la spital pe mama acestuia (Maria P., de 47 de ani), care, însă, aveau să stabilească ulterior medicii, nu a suferit leziuni grave.

„Veneam de la Selgros şi mergeam spre Metro. Cielo venea cu viteză mare din sens opus. A derapat, a scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens şi s-a izbit direct în mine. Nu am mai avut timp să-l evit”, a declarat la scurt timp după producerea accidentului şoferul Seat-ului.

Deşi era rănit uşor, acesta a ajuns şi el la spital în cele din urmă, pentru a fi văzut de medici şi a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii de la Circulaţie au stabilit în urma cercetărilor făcute la faţa locului că vinovat pentru producerea accidentului este şoferul autoturismului Cielo, care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, deşi în zonă era restricţie de viteză.

Lucrătorii Poliţiei Rutiere au precizat că nici unul dintre tinerii din Cielo nu purta centura de siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase victime, în urma unui accident petrecut aseară, pe Calea Unirii.
 Vizualizări articol: 10775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 13 voturi
Şase victime, în urma unui accident petrecut aseară, pe Calea Unirii4.6513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sigur trimis de
(22 apr 2008, 11:46:45
uite asa criminalii omoara oameni nevinovati . Sunt baieti de bani gata care nu stiu cum se cistiga un ban dar au permise pe bani si masini , conduc ca nebunii si ne omoara pe noi cei care conducem regulamentar. Aici este vina celor de la politie (primarie) ca nu pun un radar fix pe un stilp in zona respectiva, cel putin acolo ar fi mai constienti soferii nostri.Au pus o porcarie de camera pentru care sa platit o suma de 1000 de ori valoarea ei dar fara nici un rost.Astea sunt investitiile sucevene.
1.1  RE: Sigur trimis de
(22 apr 2008, 18:40:57
NEAM DE POMARLE CARE AU LUAT PERMISU CU BANI....INCREDIBIL CE SE POATE INTAMPLA IN ACEST ORAS....SI POLITIA RUTIERA ARE GRIJA DOAR DE BUZUNARELE LOR...IN REST CE MAI CONTEAZA...

ps....ca sa nu mai avem tragedii de genu asta trebuie sa facem rute ocolitoare pt tzaranii din sf ilie si cei din botoshani care in lipsa de magazine, napadesc orasul suceava ca potarnikile...hahaha

1.2  RE: Sigur trimis de
(23 apr 2008, 16:50:43
ce tarani din sf ilie ce tu unde draku stai boule care e faza daca e din sf ilie ?ce te crezi u tare smecher handicapatule ejti uuu de ce te crezi asa de mare? taranii is mai curati ca tn boule

1.3  RE: Sigur trimis de
(23 apr 2008, 23:05:48
si ce **** ce vina o avut ala din botosani? ca eu tot nu inteleg...tu esti prost sau nu stii sa citesti? tampitu dracului...

2.   Tarani din sf. ilie trimis de
(22 apr 2008, 11:46:49
asha se intampla cand se vede taranu la volan .....
2.1  RE: Tarani din sf. ilie trimis de
(22 apr 2008, 17:25:39
...in mortzii**** de jegos..tzaranca`i mata si toata familia ta mancami`ai p*** de sofer ce esti u...
2.2  RE: Tarani din sf. ilie trimis de
(22 apr 2008, 19:18:55
Daca-i din SF,ILIE,inseamna ca-i taran barat,cu balega intre degetele de la picioare,care-si sufla mucii cu doua degate si nu stie sa conduca masina,fiindca a confundat-o cu faitonul,bai fraiere!!!
2.3  RE: Tarani din sf. ilie trimis de
(23 apr 2008, 09:27:41
pentru informarea voastra toata Romania e o tara de tarani
2.4  RE: Tarani din sf. ilie trimis de
(23 apr 2008, 23:07:10
tzaran din centru n-ai vazut, nu? nu exista asa ceva pentru tine bay ghita....
3.   Bravo primare trimis de
(22 apr 2008, 12:00:19
au reusit sa monteze acele spinari de magar pentru reducerea vitezei...si ca politistii sa mai ia permise la cei ce le evit pe contra-sens dar nu au reusit sa monteze alte sisteme tip radar sau multe altele. ma gandesc , ca domnul primar a vazut europa si a circulat pe strazile ei sa vada ce mai fac si altii sa combata viteza in oras. au stiut sa monteze mii de semafoare in oras pentru o fluiditate mai mare a trafiucului...dar ce conteaza daca au dat dreptul toti.. cine are bani si o firma mai mare in oras isi pune semafor in fata portii ca atunci cand iese sa nu aiba probleme.
3.1  RE: Bravo primare trimis de
(22 apr 2008, 12:15:13
Bai tembelule ce moasta pe gheata are primarul cu mucosul teribilist care nu a adaptat viteza si nu s-a conformat restrictiei de viteza? Ce una doua buhai ca tine, cum se intampla ceva in oras din cauza nu stiu cui, gata, primaria e de vina intra in discutie. Ce atatea insinuari? De ce n-a pus Ionescu spinari de magar si semafoare? Il meriti pe Dontu!
4.   Trist trimis de
(22 apr 2008, 12:08:35
...urat ...bine ca nu sunt victime.

ps: sa fiu un pic rau .. Botoseneanu : veneam de la Selgros spre Metro -- povestea vietii lorhappy
4.1  RE: Trist trimis de
(22 apr 2008, 14:39:47
si eu sa fiu un pic realist: La noi in Suceava se circula groazinc.Degeaba radem de cei din Bt ca ce mai prosti soferi sunt tot de la noi.Apropo pe drumul dintre Sv si Bt au avut loc f.f multe accidente, majoritatea avand ca autori soferi suceveni.
4.2  RE: Trist trimis de
(23 apr 2008, 14:52:21
dar tu nu mergi la fel la selgros si metro sau povestea vietii tale e diferita?:)))

5.   Un dobitoc ca multi altii trimis de
(22 apr 2008, 12:15:25
un nespalat pe care il doare la ochiul maro de viata altora si de a lui s-a gasit sa o faca pe-a viteazul pe Unirii...inca un prost de trecut in lista mare a prostilor cu permis din suceava. Eu as fi pus mana pe un levier si ma asiguram ca mucosul BOG nu o sa mai poata calca in viata lui cu picioarele vreo pedala...si apoi pledam pentru nebunie temporara, stateam 3 luni la Socola in concediu si scapam lumea de un prost...
6.   Sigur trimis de
(22 apr 2008, 12:15:48
pt MDA: nu este subiectul nostru de azi problema vietii lor deci nu se pune
7.   Bai L trimis de
(22 apr 2008, 12:16:31
auzi bai L de stat pe net si de comentat esti bun ca si pe stadion de stat in tribune si de mancat rahat toti sunt buni. du-te tu la primarie si fa tu mai multe si lucruri mai bune.ordinarule......
8.   BOG? trimis de
(22 apr 2008, 12:21:54
Am vazut de cateva ori in trafic"super masina" Cielo implicata in accident. De fiecare data cand am avut "placerea", era plina cu 4-5 mucosi, cu muzica data tare, nu purtau centuri si pareau a se grabi sa-l intreaca pe Schumi la cel mai bun timp pentru un tur de pista.

Asa ca bravo lor ca au reusit pana la urma sa se izbeasca. Si mare pacat ca au accidentat si nevinovati. Multa sanatate doamnei din Botosani.
9.   Mai dati permis pe blat la copii trimis de
(22 apr 2008, 12:27:50
la ce mod aratau masinile sigur nu avea 40 km/h cat e recomandat in acea zonahappy..macar sa nu moara si sa vada ce a facut..
10.   Ma trimis de
(22 apr 2008, 12:29:49
Nu mai dati commenturi tampite...sunt oameni grav accidentati...in coma pe patul de moarte...mai bine v-ati ruga sa se faca bine dacat sa va pierdeti tipul cu comentari
10.1  RE: Ma trimis de
(22 apr 2008, 12:31:49
Mila, rugaciuni... Pentru ce ba? Pentru niste mucosi cu figuri in cap, care se cred zmeii soselelor intr-un Cielo? Du-te tu si fa flotari prin biserici pentru astia!
10.2  RE: Ma trimis de
(22 apr 2008, 13:05:48
Da tu ce faci in timpul asta, de ce nu te rogi ?
10.3  RE: Ma trimis de
(22 apr 2008, 13:34:24
E tarziu acum pentru rugat ANONIM...sa stii ca eu cand aprind duminica cate o lumanare la Biserica, ma rog ca Dumnezeu sa le dea minte si celor care nu au foarte multa...dar uite ca unii nu vor sa primeasca si cu forta nu le baga Doamne Doamne minte in cap. Si atunci ma mai rog sa ma fereasca Bunul Dumnezeu de ei macar, sa nu mi-i scoata in cale...dar asta e imposibil...pentru ca prostii sunt peste tot
11.   Niste boi trimis de
(22 apr 2008, 12:32:13
toate animalele au permis de conducere.Niste inconstienti.Nici nu le-au cazut bine mucii de la nas ca dau de carnet,omoara niste oameni nevinovati.
12.   Catre gaby_bdj trimis de
(22 apr 2008, 12:35:29
permise pe blat ai luat tu si cu familia ta si ai dat spagi. era doar un tanar teribilist care nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si atat. ce permise pe blat mananci la **** prostalanule
12.1  RE: Catre gaby_bdj trimis de
(22 apr 2008, 20:04:37
Cei bulache hamai! Pe boul la cu cielo l am plesnit eu peste ochi intr o intersectie! numai nu s a **** pe el! crezi ca i pare cuiva rau daca crapa?
13.   Ma trimis de
(22 apr 2008, 12:40:02
Puteti inculpa soferul dar nu si persoanele aflate in masina...desteptule sunt si ei oameni cu suflet
14.   Mda.... trimis de
(22 apr 2008, 12:41:24
am si eu o intrebare...ce cauta paiosii in suceava??sa-i i-a dracu
14.1  RE: Mda.... trimis de
(22 apr 2008, 14:44:59
ce ai in cap cand pui problema asa?
14.2  RE: Mda.... trimis de
(23 apr 2008, 14:54:21
iti dai seama ca e vid in capul lui cind spune asa ceva!
15.   Periculos trimis de
(22 apr 2008, 12:45:10
foarte periculos ... au scapat ieftin se poate si mai rau...
http://****************.com/forum
16.   Seful tau..... trimis de
(22 apr 2008, 12:48:23
paiosii te cauta pe tine si pe familia ta sa te starpeasca si sa te duca pe tine la dracu ai inteles. si ti-am raspuns la intrebare.....
17.   Ma trimis de
(22 apr 2008, 12:51:13
logic le tii partea....
18.   Periculos 2 trimis de
(22 apr 2008, 12:57:36
detalii la periculos
http://*****************.com/forum
19.   Multi da prosti trimis de
(22 apr 2008, 12:59:25
Toti prostii au luat permise pe bani, daca va mai amintiti un caz chiar si un orb avea permis de conducere. La noi e ca �n jungla. Nu se acorda prioritate, toti smecherii sunt pe strazi cu masini bengoase, plin de scutere conduse de pusti care habar nu au nici cum �i cheama cu buletinul �n m�na; si politia ce face? Nu se poate atinge de ei ca e baiatu lu cutare, ...cutare....x si z. Asa ne trebuie si mai rau ca nimeni nu ia atitudine. De astia nu-mi pare rau sa fie pusi sa despagubiri plateasca p�na la pensie. Hai drum bun!
20.   Aha trimis de
(22 apr 2008, 13:07:57
Pt SEFUL TAU, daca nu ai obs paiosu nu a avut decit ghinionul de a fi acolo cind nu trebuia, deci esti un p.r.o.s.t

21.   Buni de gura trimis de
(22 apr 2008, 13:13:08
Toti suntem buni de gura, intr-un fel sau altul... Cert este ca nu suntem in masura sa judecam pe nimeni... sau ar trebui sa nu fim..se putea intampla oricui... Mai mult, dupa tot ceea ce s-a intamplat, noi toti ar trebui sa reflectam si sa incercam sa fim mai prudenti..

Iar vis-a-vis de conducerea municipiului, cei de la sistematizare rutiera ar putea incerca sa delimiteze sensurile de mers, la fel ca la intrare in Bucuresti dinspre Urziceni. Este doar strict parerea mea ca ar fi o solutie... relativ buna.

Si inca ceva, dragii mei... Folosirea unui limbaj obscen nu reflecta decat lipsa respectului de sine! Nu demonstrati nimic cu injurii si calomnii...happy
21.1  RE: Buni de gura trimis de
(22 apr 2008, 13:28:08
Nu VASEA, nu se putea intampla oricui...se putea intampla oricui o cauta cu lumanarea. Au fost zeci de accidente pe cal Unirii in zona aia si daca nu crezi, cauta in arhiva. Acolo vii cu duhul rabdarii la vale...daca poti si nu se urca pe tine cate un maxi-taxi, un taxi sau vreun dubios cu Passat luati din bani de droguri. Si atunci te dai la o parte din calea prostului ca poate se grabeste sa maora.

I se putea intampla oricui ceea ce au patit aia din Botosani saracii...degeaba am eu grija pe cat posibil si imi vad de treaba, atat timp cat prostii umbla cu permisul in buzunar bine merci...

Asa ca mai gandeste-te...
22.   Naspa trimis de
(22 apr 2008, 13:25:11
mai dar dc sunteti asa de rai ca ji ei sunt oameni ca ji noi nu merita soarta asta acum ei se zbat intre viata ji moarte numai niste apareate ii tin in viata
22.1  RE: Naspa trimis de
(22 apr 2008, 13:31:16
Auzi SCUMPICA, dupa cum scrii tu cu "ji" si "apareate" nu ai foarte multi anisori...ce ai zice daca niste oameni din asta saracii ar intra cu masina in parintii tai scumpi si i-ar baga la urgente? Ar fi la fel nu? Si vezi ca am impresia ca si tu ai in grupul tau de prieteni "soferi" de astia de 3 luni care nu-si mai incap in piele de smecheri ce sunt...vezi sa nu le faci o surpriza NASPA parintilor tai si sa te trezesti in ziare. Ai grija cu cine te urci la volan...s-ar putea sa devii subiect de comentat pe forum...Sa aiba grija Dumnezeu de tine si de toti...
23.   Shopping-ul, o pasiune care poate ucide! trimis de
(22 apr 2008, 13:35:47
saracii botosaneni. vin si ei in excursie organizata la suceava pe traseul carrefour - selgros - kaufland - metro si retur si nu sunt lasati sa-si cheltuie agoniselile de niste tampiti ce se cred zmei la volan pe cielo si care-i baga-n stalpi si mai apoi in spitale. rusine sucevenilor care curma sperantele de shopping fara incidente ale vecinilor nostri de la est.
24.   Pt SEFUL TAU trimis de
(22 apr 2008, 13:37:06
am si eu o intrebare pt dl de mai sus, daca Selgros-ul si Metro se aflau pe raza jud. Botosani, mergea la "paiosi" la cumparaturi? De ce tb. sa faca astfel de afirmatii? cu ce era dl din Botosani de vina, auzi la el...paiosii...sa va fie rusine
24.1  RE: Pt SEFUL TAU trimis de
(22 apr 2008, 13:39:39
Desi sunt lamurit cu marea majoritate a soferilor de BT, nu cred ca era cazul ca aici sa se trezeasca cate un "sucevean" sa comenteze si sa faca afirmatii de genul asta...dar asa suntem noi ca natie de oameni...PROSTI
25.   Ma dar asa e trimis de
(22 apr 2008, 13:37:19
pt AHA, sa stii ca asa e ca aia din BT nu prea o au cu soferia is ca-m ............. nu stiu cine le da carnetu
26.   De ! trimis de
(22 apr 2008, 13:42:50
MOARTE cocalarilor, manelarilor, nespalatilor si cocalarilor, taranoilor mujici, MURITI ODATA !! ma lasatz....
26.1  RE: De ! trimis de
(22 apr 2008, 13:49:52
Baaa, tu vrei genocid? Vrei sa moara 75% din Romania? Dar saracii politisti austrieci pe cine mai impusca daca mor toti aia descrisi de tine?
27.   Pt MAD trimis de
(22 apr 2008, 13:54:02
MC LA FEL SI NU AM CATI ANISORI JI SPER SA NU AJUNG NICIODATA IN SITUATIA ASTA DAR....... DACA ASA A AVRUT DUMNEZEU SA SE INTAPLE ......NOI CE PUREM FACE...DIN PACATE UNU DINTRE PASGERI ESTE UN FOARTE BUN PRIETEN DE AL MEU SI ACUM NE RAMANE DOAR SA NE RUGAM PT EL
27.1  RE: Pt MAD trimis de
(22 apr 2008, 14:08:32
Scumpica, treci inapoi la scoala ca esti varza la scris. Spune-i invatatoarei tale sa insiste pe conjunctii si acorduri, ca poate reusesti si tu intr-un final sa scrii romaneste. Si mai ia degetelul de pe shift sau caps lock ca pari o retardata nu de alta.
27.2  RE: Pt MAD trimis de
(22 apr 2008, 14:08:49
Bleah! Dar daca "baietasii" din Cielo n-ar fi patit nimic, si in spital erau "in apareate" ocupantii celeilalte masini, te mai rugai pentru ei? Neee, erai in continuare mandra de faptul ca ai un prieten foarte bun JI care merge ca jmekerii cu sielo, fara centuri, cu viteza cat incape SI FARA SA RESPECTE REGULILE DE CIRCULATIE. Soferii lu' peste.
27.3  RE: Pt MAD trimis de
(22 apr 2008, 20:08:21
Scumpico ,poate crapa taranoii aia si mai scapam de niste lichele!
28.   Atentiune trimis de
(22 apr 2008, 14:08:58
we dak nu stiti sa conduceti o masina stai aksaa !nhu luati carnetul pe bani shi iesiti in oras sa le aratati la gaggici k voi avetzi cielo shi omorati alti oameni nevinovati!
29.   .... trimis de
(22 apr 2008, 14:31:44
"Politistii de la Circulatie au stabilit �n urma cercetarilor facute la fata locului ca vinovat pentru producerea accidentului este soferul autoturismului Cielo,(SV-88-BOG)"

MORALA:BOTOSANENII NU STIU SA CONDUCA.

ASTA IN MINTEA UNOR BOLNAVI CARE NU ALTCEVA DE FACUT DECAT SA RASCOLEASCA CEVA

29.1  RE: .... trimis de
(22 apr 2008, 14:50:43
felicitari domnule Ramses!
30.   Pentru Mad trimis de
(22 apr 2008, 14:38:28
Buna Mad... Sa stii ca iti dau dreptate... Prin ceea ce am postat mai devreme, incercam mai mult sa atrag atentia tuturor celor ce au invatat cat de cat sa citeasca si cam la fel sa scrie...

Este practic inevitabil sa nu cobori la grup fara sa se intample sa te deranjeze cineva, cel putin..

Mai concret, deviind de la subiectul comentariilor, vreau sa spun ca sunt fericit ca nu am copii acum, in generatia pokemon, McDonald, "ji", "kul", "c f" s.a.m.d

Ca si curiozitate... esti de pe marasesti? Cunosc acolo un MadCoco... si ma intrebam poate esti tu..happy
31.   Ptr. SEFUL TAU trimis de
(22 apr 2008, 14:40:17
Paioasa este mata cu tot neamul tau de padurari din tata in fiu.
32.   Ucugatori de oameni si animale nevinovate trimis de
(22 apr 2008, 14:44:47
Mama lor de derbedei si golani, ucugatori de oameni si animale nevinovate .... Cum a facut asemenea neghiob scoala de soferi, de ce nu se face o ancheta sa aflam cum a promovat acest ornolog si blendereu!?

Cum le da parintii masinile cind ii stiu cit sunt de handicapati, Dumnezeii lor!...
33.   Pt CINEVA trimis de
(22 apr 2008, 14:47:11
sa ai si tu aceeasi soarta amice, sa te ucida unu de 20 de ani cum il numesti tu ''copil teribilist''...daca era intreg la minte si nu sonat nu mergea cu viteza cu care mergea...pune mana si invata ''copil teribilist''..
34.   BOG trimis de
(22 apr 2008, 15:21:56
CIELO ROSU - "BOG" NU ERA TAXI ACU VREUN AN ?
34.1  RE: BOG trimis de
(22 apr 2008, 15:32:23
maestre cielo era alb .. citeste mai bine .. si era si un taxi cu bog ... dar de la 01 pana la 99 sunt numai cu bog
34.2  RE: BOG trimis de
(22 apr 2008, 15:35:45
Era un SV 84 BOG pe taxi, dar parca nu mai are autorizatie. Asta implicat in accident e 88 bog, alb, iar masina rosie e Seat-ul celor nevinovati.
35.   Teribilism trimis de
(22 apr 2008, 15:34:59
Ma intreb de unde vine acest teribilism si cine il alimenteaza. Nevoia prosteasca de a impresiona, poate incearca sa dovedeasca ceva. Clar este ca avem in fata noastra un exemplu clar de ce se poate intampla intr-o secunda de neatentie si de iresponsabilitate. Partea proasta este ca trage dupa el inca niste oameni nevinovati.
36.   Cata vorba fara rost... trimis de
(22 apr 2008, 15:41:03
Acel ce a provocat accidentul, nu are nici mai mult nici mai putin de 1 luna, de c�nd are carnetu si a vrut sa depaseasca o coloana de masini lu�nd-o spre contrasens lovind masina cu nr de BT, deci Taran cu glod pe adidasi s-a urcat la volan crez�du-se pe maidan...

Astfel s-a accidentat destul de grav fiind in coma de grad 2 spre 3 cu multiple fracturi, iar ceilalti amici de-ai lui fracturati destul de ur�t, pe langa asta trebuie sa sufere si acei oameni nevinovati care circula regulamentar.

Asa ca nu va mai ambalati degeaba, si va luati de cei din BT, pentru ca si noi avem oi negre cum se gasesc peste tot, si sa dau si un exemplu de o alta oaie neagra din BT care a dat cu masina peste un caricior �n care se afla un copil, deci si ei au cretini cum avem si noi, iar din pacate nr. celor decedati �n accidente rutiere sunt �n continua crestere....
36.1  RE: Cata vorba fara rost... trimis de
(22 apr 2008, 15:57:22
Degeaba incerci sa explici acest fapt (real cei drept) suntem prea incuiati sa ne dam seama de acest fapt.
37.   Circulatia in SV trimis de
(22 apr 2008, 15:44:27
La noi in Sv. se cikrcula aiurea ,u se respecta nimic.De stationat nici nu mai vorbim.La sediul BRD si trecerea de pietoni este ocupata de masaini,nu mai vorbim de trotuyare.Statia pentru TAXI de la BRD ar trebui redusa la maximum 6 masini,deolarece acolo si 12-14 masinik care blocheaza tot.Si exemplele ar putea continua.
38.   Mda trimis de
(22 apr 2008, 15:56:54
Cel care e in coma de gradul 2 spre 3 nu este soferul...este un baiat nevinovat care a avut ghinionul sa se afle in acel moment unde nu trebuia...deci nu va mai injurati atata cu"paiosi"si nu mai stiu cum...toti suntem oameni .I SE POATE INTAMPLA ORCUI.Asa a dat Dumnezeu sa fie...nu avem ce sa facem trebuie sa ne rugam pt k el sa-i revina din coma.DOAMNE AJUTA!!!
39.   Doamne fereste..! trimis de
(22 apr 2008, 16:04:19
Daca botosaneanul se oprea la Carrefour si celalalt la Metro.. nu sa intampla asa ceva!
40.   Legea junglei trimis de
(22 apr 2008, 16:16:52
deci nu pot sa cred...adevarul e ca a durat o vesnicie de la accidentul de la patrauti ca avem altul....in fine

pe la 6 am trecut si eu pe acolo, dar m-a ferit Dumnezeu de asa un bou!

pe scurt nu stiu cum as putea sa explic ceea ce fac iubitii nostri soferi pe strazile astea de toata cacaoa!

dragii nostri soferi de maxi taxi....aloooooooooooooo au bagat astia autobuze nu mai incurcati dracu circulatia si voi oprind la fiecare colt sa luati cate un om ca sunteti voi smecheri si va doare in p*** de ceilalti participanti la trafic!

cascati naibii ochii si la kilometraj si eventual la semnele alea care nu sunt puse de dragul p*** !!!!!!!!!!

daca e limitare de viteza apai asa sa fie nu altceva, ca nu fata vaca pana nu ajungeti voi!!!
41.   Hai pa... trimis de
(22 apr 2008, 16:22:40
wei tzaranilor ..va da`ti voi shmecheri ca stiti sa conduceti ca nuj de unde a`ti luat voi permisu si nuj ce...si eu cobor pe-akol cu 100 cate-odat..dar poti cobora linistit cu 100 dak nu ar fi drumu cu gauri!!!angry...din cauza lor se`ntampla asta...fatza lor de astea de la drumuri ca nu stiu decat sa vina si sa puna pavele in drum..si gata au astupat o groapa!!! ooof....si dak as circula cu 40 la ora..faci trafic wei nebunule...cum sa circuli cu 40??...doar femeile circula asa... sorry pt tipu din botosani si mama lui
41.1  RE: Hai pa... trimis de
(22 apr 2008, 16:41:53
wei moshu. Acestui individ i-a dat permisul acelasi om care te-a facut si pe tine sofer(daca esti). Iar daca acei 40km/h iti salveaza viata pun pariu ca sa fii si tu un sofer cu "tate".
41.2  RE: Hai pa... trimis de
(23 apr 2008, 04:18:54
D-le de-ti zici MOSHU, atunci c�nd �ti alegi un nickname ai o infinitate de posibilitati de a-ti gasi unul original -asta numai daca nu esti nevoias la capitolul imaginatie sau fantezie. Chiar daca nu mai postez ca pe vremuri -vezi si d-ta �n ce hal a decazut calitatea acestui forum- asta nu �nseamna neaparat ca nicknamele meu a ramas vacant la dispozitia oricui i se scoala sa-l foloseasca. A, sa nu-ti �nchipui ca nu mai pot eu de grija asta, dar este totusi o chestiune de minima eleganta.

P.S. Cu drepturile de copyright cum ram�ne?
42.   Doamne ajuta trimis de
(22 apr 2008, 16:23:41
nu e vorbad e nici un criminal si nici de un copil de bani gata. se poate intampla oricui.
42.1  RE: Doamne ajuta trimis de
(23 apr 2008, 14:40:04
se poate intampla oricui care merge ca descreieratul in localitate celor care respecta conduita preventiva mai greu
43.   Hm... trimis de
(22 apr 2008, 16:41:41
nasol pentru accident.pacat ca unii inca nu stiu sa conduca bine...un sfat pentru primarie sau cine se ocupa de zona respectiva.spinarile alea de magar ar trebui puse mai inalte...si de pe un sens pecelalalt fara sa fie spatiu ca sa se poata ocoli.sau mai bine...toate trecerile de pietoni din oras sa fie cu mult mai ridicate decat nivelul normal al soselei.asa este cam peste tot in europa pe unde am fost eu.cred ca ar fi o solutie cat de cat buna caci nu vad cui i-ar mai conveni sa mearga cu viteza si sa isi rupa masina in 2.ce ziceti?
44.   Pentru bravo primare trimis de
(22 apr 2008, 16:44:01
ce treaba are primaru cu un tanar care nu stia cum sa se sparga in figuri la volan si nu i a iesit? chiar foarte grav i a iesit intentia! nu tie rusine? au fost atatia primari in suceava asta si NIMENI NU A A FACUT NIMIC PANA LA LUNGU. el a mai facut ceva, chiar s a ocupat cum a putut si cu ce a ramas din hotiile alora dinaintea lui.ai vrea sa faca din suceava los angeles in urma saraciei provocate de ionescu?ce afacut ala?ca nu mi amintesc sa fi pus vreun par pe undeva
45.   Fk trimis de
(22 apr 2008, 17:12:53
niste muciangii care tre sa mearga pe trotineta nu la volan.... autoritati faceti regula , luati masuri ori sunteti incapabili si corupti

46.   F frumos trimis de
(22 apr 2008, 17:13:32
un accident grav , dintr-o discutie despre solutii privind zona respectiva dpdv a circulatiei a degenerat in mitocanii la adresa celor din BT si a lui Lungu, frumos
47.   Lungu vs ex primarii trimis de
(22 apr 2008, 17:20:06
intr-adevar lungu a facut destul de multe pentru suceava,nu maximul care se putea dar in comparatie cu ceilalti care au fost inaintea lui a facut multe.pacat ca nu sunt in tara sa il pot vota.asa cum e el taran si mitocan sau cum il mai fac altii totusi se gandeste si sa faca ceva pentru suceava.(sorry pentru ca nu are legatura cu articolul):D
48.   :(( trimis de
(22 apr 2008, 17:27:33
nu va mai batetzi capu atat cu comentariile proaste..........vb fara sa stitzi ce sa intamplat de fapt.........nu suntetzi voi in masura sa comentatzi...mai bine vatzi ruga sa nu patitzi ji noi la fel......imi pare rau pt ce au patit......nu sapati groapa altuia k sa-r putea sa cadetzi voi in ea.....:((
49.   LUNGU!! trimis de
(22 apr 2008, 17:29:05
dap...tot respectul pt Lungu! e bun...recunosc ca`i bun! si o sa faca multe si in continuare!! tot asa Lungule:D
50.   - trimis de
(22 apr 2008, 17:29:10
de fiecare data au fost accidente pe la grup aja k nu jtiu ce mai faceti atata gura mare...ji baiatu d la volan cel din cielo nu era un taran precum spun ceilalti...de fiecare data a condus cu prundenta...dar se mai intampla ji accidente pt k aja vrea Dumnezeu nu k aja vrem noi..
50.1  RE: - trimis de
(22 apr 2008, 19:29:18
Ba era taran,iar de prudenta,ce sa zic.....poate se proteja cu prezervativ!Prudenta inseamna sute de mii de km fara evenimente....
50.2  RE: - trimis de
(22 apr 2008, 20:10:00
Bah fratilor, ce Dumnezeu aveti cu ji in sus si ji in jos...Nu am foarte multi ani la bord, cand intram pe mIRC voi va stergeati mucii cu maneca, si prin urmare accept niste chestii, prescurtari....da asta cu JI e chiar belea. Cati ani aveti mah? 12? Am impresia ca voi chiar asa si vorbiti...

si ca fapt divers...lumea cu minte isi da repede seama cu cine are de-a face de la primul "JI"...va spun asta asa, sa va fie de folos...
51.   - trimis de
(22 apr 2008, 17:35:28
sa`ntamplat din cauza carosabilului cu GROPI!!! si GAURI!!! din cauza asta...ca este exact in zona aia o groapa najpa..ai luat-o te-ai supt...gata
51.1  RE: - trimis de
(22 apr 2008, 22:12:36
bine mai..lasa k esti tu mai destept nu shtiu ce s-ar face lumea fara tine suceaveanule
52.   Nasina trimis de
(22 apr 2008, 17:41:59
tre sa se faca o granitza botosani suceava in care sa se sufle in fiole ca aia din bt sunt mare mare alcolisti luaiar ...

niste fraieri fortzaaaaaaaaaa burdujeni

52.1  RE: Nasina trimis de
(22 apr 2008, 18:14:54
taicatu si cu mata sunt alcoolisti (alcoolisti se scrie cu doi de o)
52.2  RE: Nasina trimis de
(22 apr 2008, 21:02:04
Doamne, multa minte iti mai trebuie," nasina ".Cum poti face astfel de afirmatii? De la ce s-a pornit si unde s-a ajuns.Trateaza-te omule!!!! Cred ca tu esti alcoolic.Ca fapt divers am avut ocazia sa conduc si prin Bt. si totusi conduc destul de bine botosanenii... nu va mai legati aiurea de altii,uitati-va in curtea voastra...
53.   Masina trimis de
(22 apr 2008, 17:43:44
reducetzi viteza.....mai alles astia care abia au luat permisu inclusiv badescu

54.   Ionese v. trimis de
(22 apr 2008, 17:51:12
sunt uni oameni se cred formula unu.sau se poate intampla la oricare dar mai multe accidente sunt din cauza alc. sau smecheriilor ce le fac pe strazi depasiri etc.asa cum sa intamplat in 2007august in sat bivolarie spre gura putnei intro curba, baiatu smeche venit din irlanda cu audi a6 era in masina se indr. spre dom. in vicov de sus pe drumul nou si a omorit un baiat de 26 de ani.Acum e in irlanda bine mersi ca daca ai bani rezolvi totul si fam. lu baiatul care la om. au luat bani ca bani in ziua de azi face totu cred ei.
55.   Pentru crissu trimis de
(22 apr 2008, 17:55:13
bai ********n mata carei curva si tactu in puscarie mai boule dute dracu, cine sapa groapa la alti sau esti si tu vreun paios.mancamiai**** de taran.
55.1  RE: Pentru crissu trimis de
(22 apr 2008, 18:16:32
Da ma e paios. A luat paie de la mata
56.   Scuzati corectarea trimis de
(22 apr 2008, 18:21:22
Nu exista "strada Calea Unirii". Ori e str. Unirii, ori e Calea Unirii (calea avind semnificatie echivalenta la bulevard, sosea, strada, intrare, magistrala etc).
57.   Politaii trimis de
(22 apr 2008, 18:33:42
cind o sa se termine cu spaga luata la greu de ****ii de politai de la circulatie ,atunci n-o sa ma vedem tot ****u de taran coclit la volan .sa ma pupati in****
58.   S trimis de
(22 apr 2008, 18:35:20
ce vina are baiatul care este in coma magarilor
58.1  RE: S trimis de
(22 apr 2008, 19:00:27
A avut ghinionul in viata sa cunoasca un cioban prost si egoist care nu si-a asumat responsabilitatea ptr. cei de langa el
59.   Eu trimis de
(22 apr 2008, 19:00:54
Cea mai tare faza din toata treaba asta a fost politia care a lasat Loganul pe strada fara pozitie aprinsa, fara gerofaruri pornite nici un semn din care sa reiese ca e un accident , nu tu jaloane sa stie ceilalti de la vale pe unde sa mearga si tot ei racneau ca prostii la soferi "ba nu vezi ca e accident" >Eu is curios daca militienii astia au sef si daca au vazut vreo caseta cum se procedeaza la un accident intr-o tara civilizata exp :Germania te anunta cu 20 km cind e accident , dar la noi LOGAN RULES.Cine a filmat cu tel si s-a filmat ca erau destul cineasti pe acolo , puteti vedea cum statea loganul trufas acolo .
60.   Pt tine trimis de
(22 apr 2008, 19:03:35
sa ii pupi in fund pe botosaneni ba re.ta.ardat.ule de "BURDUJENI XXL" ai inteles ?

oricum vina e a celuia de SV f.r.aie.re daca nu stii sa citesti dute si fa scoala aia de linga IND 1 ca te invata cum sa citesti, da re.t.a.r.datule?
61.   Spaga trimis de
(22 apr 2008, 19:23:18
la copii de bani gata,la smecherii cu pile ,ar trebui sa le dea permise de hidro biciclete ,numai pentru suceava
62.   ............... trimis de
(22 apr 2008, 19:54:44
sunteti toti niste prosti nici macar nu stiti ce sa intamplat si comentati deaiurea
63.   Nu comentati dak nu stiti trimis de
(22 apr 2008, 20:18:05
de ce comentati fara sa stiti nik?in ziar scrie intr-un fel,la televizor spune altfel!pe cine sa crezi??dar de faptul k a fost acrosat de un buz alb pe partea dreapta spate nimeni nu stie nimic.deci:vinovat nu este soferul (sv-88-bog)ci un cioban care sta in oras....sau cine stie pe unde care ia dat un sut si a creat asa un mare accident.pt k,cu un tzaran care sta la tzara mai poti sta de vorba dar cu un tzaran de la oras nu mai ai ce face!!!
64.   Nu comentati dak nu stiti trimis de
(22 apr 2008, 20:20:18
de ce comentati fara sa stiti nik?in ziar scrie intr-un fel,la televizor spune altfel!pe cine sa crezi??dar de faptul k a fost acrosat de un buz alb pe partea dreapta spate nimeni nu stie nimic.deci:vinovat nu este soferul (sv-88-bog)ci un cioban care sta in oras....sau cine stie pe unde care ia dat un sut si a creat asa un mare accident.pt k,cu un tzaran care sta la tzara mai poti sta de vorba dar cu un tzaran de la oras nu mai ai ce face!!!
65.   Secretele unei nenorociri trimis de
(22 apr 2008, 20:38:33
Sincer " Mafia " ai dreptate dak totzi copii au gasit un asa site bengos care da dreptul la afirmare..... CRIMINAL = SOFER DUBITA ALBA ala e adevaratul vinovat care a provocat toata tragedia de la "Grup" PE ACEASTA CALE RUGAM PE CEI CARE AU FOST MARTORI LA ACCIDENT SA IASA IN FATA SI SA AIBA TUPEU SA ZICA CE AU VAZUT CUM A FOST ACCROSAT CIELO ALB ( SV 88 B O G )DE CATREA DUBITA ALBA ......... DUPA CARE SA TAMPONAT DE "SEAT "
66.   Offffffff trimis de
(22 apr 2008, 20:55:41
Mai daca nu stiti ce s-a intamplat cu adevarat nu mai comentati aiurea si nu va mai injutati k p....i...asa a vrut Dumnezeu....se putea intampla oriunde...e vb de un accident nu de "paiosi",nu de Lungu,etc....e viata unui om e in stare grava.Se putea intampla si unui amic de-al vostru....asta e viata....mai bine aveti grija de voi si conduceti cu prudenta.VITEZA UCIDE!!!Doamne ajuta pe cel care are nevoie de tine...nu-l lua dintre noi...e un inger care trebuie sa traiasca pe Pamant...
67.   ASTA ESTE IMAGINEA ROMINIEI trimis de
(22 apr 2008, 20:57:18
FARA COMENTARII TOTUL E PE SPOGA SI CUM SE DESCURCA FIECARE.
68.   ... trimis de
(22 apr 2008, 21:00:27
Pe acel drum exista doua probleme (un canal coborat si o groapa cu pavele care s-au infundat). Daca mergi cu 40 la ora poti sa le eviti (le ocolesti sau le iei intre roti). In acest caz o sa te claxoneze ceilalti si o sa te injure. Tot secretul e sa nu-i bagi in seama. Oricum, un radar permanent ar fi binevenit in acea zona
69.   Copii -asa am facut toti la anii lor trimis de
(22 apr 2008, 22:07:19
cui nu i a placut viteza ?la varstra lor ,hai s a nu fim cei mai corecti-pacat ca sunt tot mai dese accidentele ,mai ales cu scuterele!circula tot mai des masina salvarii si descarcerarea -multa neatentie si neinformarea celor mai tineri.
70.   Cate comnetarii tampite.... trimis de
(22 apr 2008, 22:11:06
bai tineti-va comentariile pt voi nu stiti ce sa intamplat....nu mai comentati atata....ca parca voi sunte-ti mari soferi...si aceia care au fost martri sa zica exact cum sa intamplat....
71.   Trebuie sa traiesti...trebuie...:(( trimis de
(22 apr 2008, 22:26:43
daca nu stitzi cu adevarat situatia soferului cielo-lui sau dubita alba cum zic unii tineti-va parerile pentru voi....daca il cunosteati il intelegeati...nu e un baiat de bani gata...nu e un baiat cu o situatie nemaipomenita acasa...si huoooooo celor care sa judece fara sa stie despre ce e vorba...nu e criminal...e om...chiar daca a gresit....si el are o mama un tata si o sora care il iubeste nespus...fii tare raluca....o sa fie bine....trebuie....pt ca avem nevoie de el:((....e un om de nota 10:((:(((
72.   Cine e raluca?? trimis de
(22 apr 2008, 23:16:07
cine e raluca??si de ce sa fie tare??

73.   ..pe astia in sf ilie trimis de
(22 apr 2008, 23:24:12
...ma abtin sa nu vorbesc urat,k totusi suntem in sapt mare...dar,ne pupati in****dak suntem din sf ilie
74.   Nu cred ca trebuie sa ii judecati trimis de
(23 apr 2008, 00:40:30
fiecare greseste si nu cred ca ar trebui acuzati acum in halul acesta cand situatia unuia dintre ei este critica.unul dintre tineri este in stare foarte grava cu sanse minime de supravietuire .nu spun ca nu aveti dreptatea voastra pentru ca sunt multi soferi inconstienti care au boala vitezei si nu se gandesc la consecinte dar acum ar trebui sa lasam deoparte injuriile si sa fim alaturi de ei si de familiile lor care sufera cel mai mult.
75.   Sa sa faca ei bine trimis de
(23 apr 2008, 08:08:38
data viitoare sa conducetii mai bine
76.   Urat trimis de
(23 apr 2008, 08:54:35
de unde stiti voi ca is de bani gata???si au luat permisul cu bani???orice om greseste...decat sa comentati atata mai bine ati invata ceva din asta si sa va rugati pt cei care is raniti...nu ca sunt de bani gata sau nu stiu ce....
77.   Crissu trimis de
(23 apr 2008, 09:14:58
vatzi trezit totzi sa comentatzi.......care din noi la varsta asta nu este viteziman?...care nu se bucura de viatza si nu isi risca viata pt aventuri?.....pestru senzatii tari?.....ganditi-va k totzi am putea sa patim la fel.....numai dumnezeu ne poate feri....dak e sa murim....vom muri...totzi ajungem acolo sus ........fiecare knd o sa ne vina randu....:((...imi pare rau pt totzi.....rugati-va pt marius.....nu merita sa moara inca....e prea tanat ji nu are nici o vina....:((......cu credinta in dumnezeu totul va fi bine
78.   Administratia e vinovata trimis de
(23 apr 2008, 09:49:22
Administratia drumurilor....Ei sunt principalii vinovati pentru toate accidentele care s-au intamplat pe Calea Unirii. Ma intreb cate tre sa se mai intample pana vor gasi o solutie. Sau cati oameni vinovati sau nevinovati tre sa mai moara...??? In plus acolo chiar daca te straduiesti sa mergi incet vin alti tembeli care te grabesc te blitzeaza si inevitabil intri in jocul ****....Asa ca sefii de la administratia drumului respectiv ar trebui sa-i aiba pe constiinta pe cei care sufera..Doamne ajuta...
79.   Mare pacat trimis de
(23 apr 2008, 10:45:41
Mare pacat pentru multi tineri incepatori care sunt inconstienti de consecintele vitezei si in cazul acesta cred ca si al neatentiei si -si ucid prietenii din propriile masinii si pe oameni NEVINOVATI din trafic ...indiferent de unde sunt ei ,ca sunt oameni ca noi si devin victime ale teribilismului si al inconstientei si din pacate li se aplica legea selectiei naturale...
80.   Accident trimis de
(23 apr 2008, 11:24:44
Este post ,sa fim mai buni si sa ne rugam pentru toti.

SA FIM MAI BUNI SI MAI IERTATORI.SA NE FEREASCA BUNUL D-ZEU DE TOATE RELELE

SI SA-I MULTUMIT PENTRU CA NE-A FERIT DE ACCIDENTE.

MAI BINE SA FACEM O FAPTA BUNA,SA NE RUGAM,DECAT SA NE STROPIM CU VORBE URATE.

FITI MAI BLANZI.

81.   Banu joaca aici trimis de
(23 apr 2008, 15:47:11
asta e tineretu....ai bani....ai ce vrei.....nu ai bani ia si invata......nici nu cunosc indicatoarele si ei au permis........asta e romanu.....banu sa iese
82.   Injurii peste injurii...doar atat stiti? trimis de
(23 apr 2008, 17:25:20
oameni buni si criticilor...........am citit si eu comentariile astea...si prima intrebare care mi-a venit in cap e..."OARE cati dintre voi o sa-si dea ortu` popii intr`un accident de masina in viitor??" "oare cat la suta dintre voi nu a avut nenorocul sa faca accident?"" -si ma refer aici la reactii de o fractiune de secunda....nu la alte banalitati care se intampla zi de zi in orice orase sau tari. CONCLUZIA E UNA SINGURA - DEGEABA ESTI TU PRUDENT SI AI ATENTIE DISTRIBUTIVA CA SOFER IN TRAFIC CAND VINE ALT INCEPATOR SAU ALT SOFER FARA EXPERIENTA SI INTRA IN TINE.....de asta am dat cu totii si examenul ala psihologic-degeaba.Politia rutiera ar trebui totusi sa urmeze modelul international ,procedura internationala a examenului pentru obtinerea permisului de conducere(presupun ca nu exista politist care sa nu fi fost in alta tara)dar asta e si justitia si toti cei de la conducere sunt mult prea ORBI ...si INDIFERENTI
83.   Injurii peste injurii...doar atat stiti? trimis de
(23 apr 2008, 17:29:48
oameni buni si criticilor...........am citit si eu comentariile astea...si prima intrebare care mi-a venit in cap e..."OARE cati dintre voi o sa-si dea ortu` popii intr`un accident de masina in viitor??" "oare cat la suta dintre voi nu a avut nenorocul sa faca accident?"" -si ma refer aici la reactii de o fractiune de secunda....nu la alte banalitati care se intampla zi de zi in orice orase sau tari. CONCLUZIA E UNA SINGURA - DEGEABA ESTI TU PRUDENT SI AI ATENTIE DISTRIBUTIVA CA SOFER IN TRAFIC CAND VINE ALT INCEPATOR SAU ALT SOFER FARA EXPERIENTA SI INTRA IN TINE.....de asta am dat cu totii si examenul ala psihologic-degeaba.Politia rutiera ar trebui totusi sa urmeze modelul international ,procedura internationala a examenului pentru obtinerea permisului de conducere(presupun ca nu exista politist care sa nu fi fost in alta tara)dar asta e si justitia si toti cei de la conducere sunt mult prea ORBI ...si INDIFERENTI
84.   Lisa de ocupatie se cred toti f destepti trimis de
(23 apr 2008, 19:09:11
bai ......tarani is toti care vorbesc fara sa jtie ce sa intamplat..........interesativ la d.... si nu vorbiti aiurea ....apropo camera aia nu e pusa aiurea c sa depistat taranilor k nu "ala din sf ilie" e vinovat cum toti spun.....oricui i se poate intampla ....decat sa vorbiti p alti mai bine va-ti uita la voi ........oraseni cik....... va dati cu capu de pereti si bagati droguri dupa blocuri halal viata ....
85.   ................... trimis de
(23 apr 2008, 19:52:13
VA ROG DACA A VAZUT CINEVA NUMARUL DE LA DUBITA SA SPUNETI VA ROG MULT
86.   .............. trimis de
(23 apr 2008, 19:55:45
SCRIETI DACA ATI VAZUT NUMARUL DE LA DUBITA ALBA CARE LA ACROSAT PE CIELO
87.   Doamne ajuta-l pe marius trimis de
(23 apr 2008, 21:18:24
un om e pe moarte mai bine ne-am ruga ca Bunul Dumnezeu sa-i crute viata si sa le dea putere parintilor sa treaca printr-un asemenea moment. Indura-Te Doamne de ei!
88.   Impresia costa:( trimis de
(23 apr 2008, 23:00:28
....nu critic k nu am dreptul ji la urma urmei ji mie mi sar putea intampla:(...dar nah....vedetzi prea multa impresie uni ajunge...vorbesc aja in general k totzi acestia de varsta la baiatu asta se cred soferi ji mai ales cand mai au pe cineva in spare....plm...multzi dintre noi ne jucam cu joferia...uitam k mai exista indicatoare,uitam ca mai avem ji frana....ji din cauza asta se ajunge la accidente ji f multe dintr ele f grave:(......JI AICI SUNT VINOVATZI SI POLITZIJTI K EI INCEP SA AIBA GRIJA DE BUZUNARUL LOR JI NU DE CIRCULATZIE....JI EU TOT RAMAN CU IDEEA CA SE IA PERMISUL PREA USHOR.....plm ar cam trebui lasate impresiile la o parte c hiar dak mashina e plina cu pizde sau nu mai jtiu eu cu cine...;)bagatzi la cap "FARA IMPRESII LA VOLAN"
89.   ....................... trimis de
(24 apr 2008, 01:21:30
dupa injuriile si vocabularul multora dintre voi nu reiese decat frustrarea voastra.Ma intreb ce s ar intampla daca ati avea permise si masini?Ce aveti cu cei din Sf Ilie sau Botosani?Nu sunt si ei oameni?Am coborat grupul la cateva momente dupa accident si chiar m am intrebat cum poate fi atat de lovit cielo pe spate dupa o izbitura frontala.E posibil sa fie adevarata povestea cu busul alb.Oricui i se poate intampla Doamne fereste
90.   Cam naspa de voi trimis de
(24 apr 2008, 19:07:17
in primul rand... observ ca multi din voi sunteti mai rau decat tzaranii..... si plus de asta.. nu stiti sa scrieti.... nu sunteti decat nijte fraieri care nu au ce face decat sa judece nijte oameni care inca nu au deschis ochii... ii cunosc personal pe cei din Cielo... si spre informarea unora dintre voi nu sunt nici baieti de bani gata, si in nici un caz nu au luat permisul pe bani... iar pentru tampitii care nu fac decat sa incrimineze pe cei din Cielo...va anuntz ca mergeau la inmormantare bunicii unuia dintre ei.... cel care ..nici astazi nu s-a trezit din coma... unora de pe acest forum v-ar trebui intradevar niste rangi in cap...ca sa nu mai aveti treaba nici cu cei din Sf Ilie, nici cu cei din botosani... "tzaranilor".... sa va fie rusine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei