Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidaturi

Mîrza şi-a înregistrat oficial candidatura la Consiliul Judeţean

Marţi, 22 Aprilie 2008 (16:53:41)
Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, şi-a înregistrat, marţi, în mod oficial la Biroul Electoral Judeţean candidatura la un nou mandat, PSD depunând totodată şi lista de candidaţi pentru cele 37 de mandate de consilier judeţean. Lista este deschisă de Gavril Mîrza şi este închisă de europarlamentarul Ioan Cătălin Nechifor, plasat pe poziţia 45. Poziţia secundă este ocupată de omul de afaceri Corneliu Popovici, în prezent consilier judeţean, acesta fiind urmat în ordine de Gheorghe Iacob, Mihai Creţeanu, Mihai Grozavu, Carmen Agoutin, Petru Ştirbu, Gheorghe Dascălu, Ioan Bota, Ioan Corjuc, Roman Stecyk, Simion Slevoacă, Paul Petru Leşanu, Dumitru Mălăşincă, Florin Creţu, Petrică Simeria, Milici Ovidiu, Titi Petrea, Elena Oanea Pintilei, Monica Tipu, Gabriel Cărăbuş, Georgeta Hojbotă, Ioan Hanuşteac, Lucian Severin, Virgil Pohoaţă, Emil Havriliuc, Mişu Gafencu. Pe listă se mai regăsesc deputatul Mirela Adomnicăi la poziţia 44, Ovidiu Donţu la poziţia 42 şi primarul de Vatra Dornei, Constantin Huţanu, la poziţia 43. Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că PSD a depus liste complete de candidaţi în toate cele 114 localităţi din judeţ, scopul fiind acela „de a continua ce am făcut bun şi de a începe alte lucruri pentru populaţie”. Mîrza a subliniat că PSD îşi propune să realizeze aducţiuni de apă şi canalizare în fiecare localitate, să finalizeze electrificarea cătunelor, să reabiliteze infrastructura rutieră, culturală şi şcolară în toate localităţile şi să construiască săli de sport în cele 114 unităţi administrativ teritoriale. „A început ploaia de dimineaţă şi se ştie că ploaia întotdeauna aduce belşug şi noroc. Sper ca şi nouă să ne aducă belşug şi noroc”, a spus Mîrza.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza şi-a înregistrat oficial candidatura la Consiliul Judeţean .
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza şi-a înregistrat oficial candidatura la Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e comunist trimis de
(22 apr 2008, 17:03:05
mama ce falci are asta ....rade de parca a fost la teatru ....aaaaaaa cred ca e adevarat s-a crezut la teatru in judetul suceava si a ras tot timpul de suceveni!! nesimti , comunist, hot si demagog !! nu stie nici sa vb si e si un betivan!!
2.   In fine, decontul trimis de
(22 apr 2008, 19:39:09
A venit vremea, dupa 16 ani in care a strangulat acest judet, ca Gavriluta sa isi stringa bagajele si banda de pupincuristi de la etajul ii al palatului administrativ si sa plece din viata publica.
3.   Nu cred trimis de
(23 apr 2008, 00:01:38
nu cred ca se termina in acest an conducerea d-lui Marza. Ce pot spune e ca oricine a fost la el in audiente si-a rezolvat problema . E un om de cuvant.
4.   Suceava - 1989-2008 trimis de
(23 apr 2008, 00:04:44
Aproape toti "greii" nomenclaturii din 1989 se afla pe lista: Mirza, Grozavu, Stirbu, Stecyk, Lesanu... Daca ar fi fost si Cusnir, ar fi fost incununarea listei... Si Al. Toma ar fi meritat sa fie, doar a fost "reactivat" si chiar activeaza (sic!) in Consiliul Judetean. Atat. E doar o constatare.
5.   Succes trimis de
(23 apr 2008, 07:42:11
doresc din tot sufletul succes domnului Mirza ,in cursa electorala pt.C.J. sv. merita pe deplin sa finalizeze proiectele incepute.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei