Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mureşan: Steaua are două meciuri foarte grele, cu echipe experimentale

Marţi, 22 Aprilie 2008 (17:00:02)


Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Steaua va avea două meciuri foarte grele cu Poli Ştiinţa Timişoara şi Universitatea Craiova, două "echipe experimentale", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Ne apropiem de finalul campionatului, mai sunt patru etape şi, din păcate, suntem pe locul doi. Pe Steaua o aşteaptă două meciuri foarte grele, cu echipe experimentale. Se pare că acesta e un nou concept în fotbal. În primul rând ne interesează să câştigăm partidele noastre. Poate va apărea o surpriză în una din partidele în care joacă Steaua. Sper ca Timişoara, Craiova sau Dinamo să obţină o victorie şi am avea şansa să trecem pe locul întâi", a spus Mureşan.

Antrenorul echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Dusan Uhrin jr, declarase că la meciul cu Steaua este momentul să alcătuiască o echipă experimentală.

Preşedintele CFR Cluj consideră dificilă partida de miercuri, cu FC Vaslui, din etapa a XXXI-a a Ligii I, şi spune că nu se teme de arbitraj, Alexandru Tudor fiind singurul central pe care l-ar putea critica înaintea unui joc. "Cu Vasluiul va fi o partidă dificilă. Ei încearcă să facă puncte pentru a ajunge în Cupa UEFA Intertoto, iar noi suntem în situaţia în care nu mai avem voie să pierdem nicio partidă dacă vrem să luăm campionatul. Cu arbitrii nu avem probleme. Niciodată nu criticăm arbitrii înainte de partidă, doar dacă l-ar pune pe Tudor acum să ne arbitreze, probabil am protesta. Sper să facem un meci bun şi să obţinem o victorie", a mai spus oficialul ardelenilor.

Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că CFR nu va mai organiza un amical de lux înainte de startul noului sezon, deoarece noua tribună nu va fi gata la la jumătatea lui iulie, ci doar în 15 august: "Renunţăm la acel meci pe care am vrut să-l facem înainte de startul sezonului. Nu poţi să-l faci după ce a început campionatul şi nici când încă nu e chiar terminată şi finisată tribuna".

Mureşan crede că finanţatorul stelist Gigi Becali ar dubla suma de transfer a lui Nicolae Dică dacă ar auzi că CFR l-ar dori pe decarul Stelei. "Nu mă iau după ce spune Gigi Becali. Dacă ar auzi că-l vrem noi, ar dubla suma. Nu ştiu dacă o să vină Dică la noi. Mie îmi place ca jucător şi întotdeauna l-am apreciat. Steaua are mai mulţi jucători buni. Dică e printre cei mai buni. E un jucător de bază la echipa naţională, e un jucător determinant, care poate oricând rezolva pe cont propriu o partidă de fotbal. Nu ştiu dacă va ajunge la noi, cred că nu. Nu vom licita pentru el, nu participăm la licitaţii. Mergem unde rezolvăm. Cred că nu vom înainta o ofertă", a declarat Mureşan, care a menţionat că s-ar putea ca un jucător al echipei naţionale să ajungă din vară la CFR, însă s-a ferit să ofere detalii.

Iuliu Mureşan vrea ca CFR să câştige şi Cupa Românei. "Suntem şi cu gândul la Cupa României, pentru că e un trofeu important care nu l-am câştigat niciodată. Nu am mai ajuns în această fază. Ar fi frumos ca după cinci ani şi jumătate de implicare în fotbal să luăm o Cupă a României. Avem prima şansă. Vreau să fac apel şi la suporteri să susţină echipa atât în campionat cât şi în Cupa României. Mi-ar plăcea ca la Piatra Neamţ să vină cât mai mulţi suporteri. O să le oferim tricouri cu însemnele clubului şi vrem să facem o tribună alb-vişinie", a declarat Mureşan.

Antrenorul echipei CFR, Ioan Andone, a explicat motivul pentru care fundaşul Mikael Dorsin a ajuns la al doilea meci în care nu prinde nici măcar lotul de 18 jucători, după ce şi la Arad internaţionalul suedez a fost doar spectator. "M-am gândit să-i dau şanse şi la Fredy să joace, pentru că a jucat foarte puţin. Aşteptăm ca Dorsin să se acomodeze. E un jucător valoros, care a jucat în Liga Campionilor. Nu poţi să joci din întâmplare acolo. E doar o problemă de acomodare. Nu ne-am gândit să ne despărţim de el", a spus Andone.

Andone este convins că mijlocaşul Eugen Trică va merge la Campionatul European dacă Victor Piţurcă îl va convoca, în ciuda faptul că mijlocaşul CFR-ului a declarat că şi-a cumprăt deja bilete pentru vacanţă şi nu se mai gândeşte la prima reprezentativă. "Trică e un jucător foarte bun. Depinde dacă vrea el să se ducă. Nici eu nu mi-aş dori în lot un jucător care nu vrea performanţă. Trică e la sfârşit de carieră. Dacă îl cheamă Piţurcă, sunt convins că va merge", a menţionat Ioan Andone.

Fundaşul Gabriel Mureşan a afirmat că vrea să-şi facă treaba la CFR şi abia apoi selecţionerul Victor Piţurcă l-ar putea convoca la acţiunile echipe naţionale. "Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine. După ce îmi fac treaba aici, sper ca selecţionerul să se orienteze şi înspre echipa noastră şi spre mine. Doar domnul Piţurcă decide dacă CFR va avea vreun jucător la Campionatul European", a spus Mureşan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mureşan: Steaua are două meciuri foarte grele, cu echipe experimentale .
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mureşan: Steaua are două meciuri foarte grele, cu echipe experimentale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei