Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD va cere înfiinţarea unor comisii parlamentare de anchetă privind preţurile

Luni, 21 Aprilie 2008 (16:34:02)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că formaţiunea sa va solicita înfiinţarea a trei comisii de anchetă parlamentară, pentru aflarea cauzelor reale ale creşterii preţurilor la alimente, la energie, precum şi în legătură cu modul în care sunt subvenţionaţi producătorii agricoli români.
  "Am decis ca PSD să solicite Birourilor Permanente ale celor două Camere extinderea comisiilor de anchetă pe alte zone în care se înregistrează scumpiri galopante pe produse şi servicii esenţiale pentru coşul de consum. Am decis, şi Iulian Iancu (preşedintele Comisiei pentru Industrii din Cameră - n.r.) va lansa această propunere, ca şi pe zona de preţuri la energie şi factură la energie să demarăm o anchetă similară", a declarat Geoană.

Liderul PSD a arătat, totodată, că formaţiunea sa a decis să solicite, totodată, şi înfiinţarea unei comisii de anchetă legată de modul în are sunt sprijiniţi şi subvenţionaţi producătorii români.

"Este clar că scumpirea alimentelor este dată nu numai de preţurile practicate în hipermarketuri, ci şi de faptul că producătorii români nu au un sprijin consistent din partea statutului", a arătat Geoană.

El a precizat că PSD va solicita şi ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, demararea unei investigaţii pe tema scumpirii medicamentelor, urmând să solicite şi Guvernului luarea unor măsuri de atenuare a impactului social al acestor majorări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD va cere înfiinţarea unor comisii parlamentare de anchetă privind preţurile.
 Vizualizări articol: 396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD va cere înfiinţarea unor comisii parlamentare de anchetă privind preţurile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei