Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădoi: E clar că rapidiştii nu au fost bărbaţi în meciul cu CFR

Joi, 17 Aprilie 2008 (14:47:25)


Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a declarat, joi, pe chat-ul site-ului oficial al clubului "roş-albastru", că jucătorii formaţiei Rapid "nu au fost bărbaţi" în meciul pierdut, scor 0-1, cu CFR Cluj, lăsând să se înţeleagă că giuleştenii nu şi-au apărat corect şansele în acea partidă.
  "Nu ştiu dacă se poate numi blat meciul CFR - Rapid, însă e clar că rapidiştii nu au fost bărbaţi, apropo de meciul nostru direct după care au zis că noi n-am fost bărbaţi. Nu cred în existenţa unei alianţe împotriva Stelei pentru că noi dacă câştigăm tot sau facem un egal şi patru victorii vom fi campioni", a spus Mirel Rădoi.

Fundaşul stelist crede că Unirea Urziceni va câştiga Cupa României şi spune că cei de la CFR fac comentarii penibile despre gruparea din Bulevardul Ghencea. "Sunt sigur că Urziceni va câştiga Cupa României. Câteodată comentariile celor de la CFR la adresa noastră devin penibile pentru că indiferent de adversarii lor ei vorbesc de Steaua", a mai spus Rădoi.

Mirel Rădoi crede că România are şanse mici să treacă de grupa de la Euro. "Avem şanse minime de a trece de grupa de la Euro, plecăm cu şansa a patra, însă e mai bine aşa decât să fii favorit. Sper să prind un loc de titular la naţională", a precizat Rădoi.

Căpitanul "roş-albaştrilor" îşi doreşte să joace în străinătate la FC Barcelona sau AC Milan. "Fiecare jucător îşi doreşte să joace în străinătate dar, dacă va fi să rămân la Steaua, o voi face din inimă. Mi-aş dori să joc undeva doi ani după care să revin la Steaua. Echipe unde mi-aş dori să joc? Barcelona şi Milan", a menţionat Rădoi.

Mirel Rădoi a mai spus că ar vrea să devină antrenor după ce îşi încheie cariera de jucător. "După terminarea carierei mi-aş dori să devin antrenor, nu neapărat antrenorul Stelei, ar fi o pălărie mult prea mare. Oricum, mai am cinci, şase ani de jucat", a încheiat Rădoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădoi: E clar că rapidiştii nu au fost bărbaţi în meciul cu CFR.
 Vizualizări articol: 433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rădoi: E clar că rapidiştii nu au fost bărbaţi în meciul cu CFR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei