Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Astăzi se deschide SHOPPING CITY SUCEAVA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de astăzi, sucevenii îşi pot face cumpărăturile în cel mai mare centru comercial din nordul Moldovei, SHOPPING CITY SUCEAVA, situat pe Calea Unirii, nr. 27.

Cu o suprafaţă de 47.100 de metri pătraţi, noul centru comercial din Suceava reuneşte numele marilor jucători din piaţa de retail, respectiv hypermarketul Carrefour, mobilă şi accesorii – Mobexpert, aparatura electronică şi electrocasnică - Media Galaxy, iar în cel mai scurt timp, operatorul de bricolaje - Baumax.

Deschiderea inaugurală a SHOPPING CITY SUCEAVA a avut loc în prezenţa directorului acestui centru comercial, Mircea Petrariu, a viceprimarului Sucevei Angela Zarojanu, preşedintelui Mobexpert, Dan Şucu, directorului Carrefour Suceava, George Zar, CEO ALTEX România, Adrian Urdă, precum şi a reprezentanţilor firmelor care au dezvoltat această investiţie, Magnus Lofgren - Priceton Investments, respectiv Andrei Bîrsan - Cushman & Wakefield Activ Consulting.

 

Cea mai diversificată gamă de produse

SHOPPING CITY SUCEAVA pune la dispoziţia cumpărătorilor, pe o suprafaţă de 47.100 metri pătraţi, o gamă foarte largă de produse şi servicii, reuşind astfel să se adreseze unui public cât mai numeros, de la cei cu venituri modeste, până la cei care îşi permit sume generoase pentru cumpărăturile personale.

Aşa cum am mai precizat, noul centru comercial găzduieşte unele dintre cele mai mari magazine din ţară, Carrefour, Baumax, Mobexpert, Media Galaxy. De asemenea, galeria comercială, de aproape 13.000 metri pătraţi, include peste 120 de magazine, locuitorii Sucevei putând alege dintre produsele sau serviciile unor importante mărci internaţionale şi locale. Printre acestea se pot aminti Takko, House of Art, Kenvelo, Lee Cooper, Fox, Deichmann, Leonardo, Benvenuti, Miniblu, Optiblu, InaCenter, Centrofarm, KFC, Bourbon Cafe, Taco Loco, MaxBet Casinos şi Alexandria.

În ceea ce priveşte programul noului centru, acesta va fi deschis zilnic, de luni şi până duminică, între orele 09:00 şi 21:00.

Demn de remarcat este faptul că SHOPPING CITY SUCEAVA este prevăzut cu 1.400 locuri de parcare, aer condiţionat şi numeroase locuri de relaxare.

„Prin tot ceea ce oferă, SHOPPING CITY SUCEAVA îşi propune să îmbunătăţească stilul de viaţă al locuitorilor Moldovei, al sucevenilor în special, prin orientarea obiceiurilor de consum către produse şi servicii de calitate, atât prin intermediul magazinelor pe care le găzduieşte, cât şi prin facilităţile adiţionale pe care le pune la dispoziţie”, a declarat directorul SHOPPING CITY SUCEAVA, Mircea Petrariu.

El a subliniat faptul că prin deschiderea acestui centru comercial au fost create nu mai puţin de 2000 de noi locuri de muncă, din care cele mai multe, 450, numai la Carrefour.

 

O investiţie de 70 milioane de euro

SHOPPING CITY SUCEAVA reprezintă o investiţie iniţiată de către Priceton Limited, care s-a asociat ulterior cu North Real Estate Oportunities Fund, actualul Argo Real Estate Opportunities Fund.

Din acest parteneriat, a rezultat Priceton Investments, companie românească înfiinţată cu scopul declarat de a lansa şi dezvolta unul dintre cele mai importante proiecte de retail din regiunea Moldovei, şi anume SHOPPING CITY SUCEAVA. Construcţia acestui centru comercial a presupus o investiţie de 70 milioane de euro.

Potrivit conducerii SHOPPING CITY SUCEAVA, peste 600.000 de cumpărători, atât din Suceava, cât şi din oraşele învecinate, Fălticeni, Botoşani, Dorohoi sau Vatra Dornei, sunt aşteptaţi să viziteze lunar magazinele din incinta acestui centru comercial, în care pot găsi zeci de mărci de renume româneşti şi internaţionale, majoritatea lor în premieră pe piaţa locală.

 

Carrefour a deschis la Suceava cel de-al 12-lea hypermarket din ţară

Carrefour Suceava oferă sucevenilor peste 50.000 de produse alimentare şi nealimentare. Directorul hypermarket-ului din Suceava, George Zar, a explicat că în noul magazin sucevenii vor avea parte de cele mai mici preţuri existente în momentul de faţă, beneficiind în acelaşi timp şi de produse de calitate superioară. „Avem o gamă de produse extrem de variată, cu peste 50.000 de articole, alimentare şi nealimentare. Clienţii noştri pot găsi inclusiv articole pentru casă, electrocasnice, textile, produse alimentare, produse de larg consum, băcănie, băuturi şi, nu în ultimul rând, produse proaspete. Pentru că avem şi produse tradiţionale, cu fabricaţie în laboratoarele proprii. Pe scurt, clienţii noştri vor avea cel mai bun raport calitate – preţ, beneficiind în acelaşi timp şi de cele mai bune servicii”, a declarat George Zar.

El a explicat că încă de la deschiderea hypermarketului, sucevenii vor avea parte de două promoţii speciale. Este vorba despre promoţiile de deschidere a noului magazin, la care se adaugă şi promoţiile din apropierea Sărbătorilor Pascale. „Promoţiile noastre sunt extrem de generoase. Şi ne aşteptăm clienţii să descopere în magazin toate aceste promoţii”, a subliniat directorul Carrefour Suceava.

George Zar a precizat că printre serviciile oferite clienţilor se numără acces liber în magazin, fără legitimaţie de client, inclusiv cu copii; parcare gratuită, posibilitatea de a cumpăra pe credit în condiţii avantajoase, banc de probe; livrare gratuită; cabine de probă şi serviciul de retuşuri textile gratuit; case speciale, case rapide pentru mai puţin de zece produse; case pentru cumpărături voluminoase; precum şi multiple posibilităţi de plată, respectiv cash, cu card bancar sau cu tichete de masă.

 

Primul magazin Media Galaxy din Suceava

Astăzi va avea loc şi deschiderea primului magazin Media Galaxy din Suceava. Cu o suprafaţă de peste 2.400 de metri pătraţi, noul magazin oferă sucevenilor peste 15.000 de produse electrice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia.

Mai mult, prin gama de peste 2.000 de filme, 3.000 de albume de muzică, 1.000 de jocuri, Media Galaxy reprezintă în momentul de faţă singurul magazin de enterteinment din Suceava. Astfel, în noul magazin clienţii pot găsi filme în format DVD, dar şi primele filme în format Blu-Ray Disc din România; peste 1.000 de jocuri pe diferite formate, precum şi cea mai variată gamă de console.

De asemenea, la acestea se adăugă ultimele noutăţi la nivel mondial în domeniul comunicaţiilor şi IT, cel mai mare număr de laptop-uri şi sisteme IT; peste 110 de modele de aparate frigorifice, peste 100 de tipuri de maşini de spălat, televizoare (LCD şi cu plasmă), camere foto şi video etc..

Adrian Urdă, CEO al ALTEX România, a anunţat că Media Galaxy va asigura transport gratuit pentru produsele voluminoase atât pentru oraşul Suceava, cât şi pe rutele Suceava – Gura Humorului şi Suceava – Rădăuţi.

El a mai precizat că la deschiderea noului magazin, Media Galaxy anunţă şi un program dedicat elevilor şi părinţilor, Myria Educational, prin care se oferă soluţii avansate hardware şi software, care permit şi promovează utilizarea calculatorului în educaţia copiilor într-un mod responsabil şi interactiv.

 

Mobilă de calitate superioară la Mobexpert Suceava

Printre cei mai importanţi retaileri care au ţinut să deschidă magazine în SHOPPING CITY SUCEAVA se numără şi Mobexpert. Prezent ieri la Suceava, preşedintele Mobexpert, Dan Şucu, a declarat că, în noul magazin, sucevenii vor găsi întreaga gamă de mobilier şi de servicii pe care această firme o poate oferi. „Tot ce avem expus în Bucureşti există acum şi în magazinul din Suceava. Grupul Mobexpert a investit în proiectul de la Suceava deoarece avem încredere în această zonă şi în potenţialul ei. Bucovina este o regiune de legendă pentru români şi are o tradiţie solidă în industria de mobilier. Suntem aici pentru că respectăm această tradiţie şi pentru că dorim să contribuim la dezvoltarea regiunii”, spune Dan Şucu. El a precizat că dacă în urmă cu opt ani Mobexpert a investit în Suceava şi vindea mobila produsă în judeţ în alte zone din România şi în străinătate, acum rolurile s-au inversat.

„Începând de azi mobila din România şi din lume va fi vândută şi în Suceava. Şi sperăm că viitorii noştri clienţi vor fi mulţumiţi”, a subliniat directorul Mobexpert.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi se deschide SHOPPING CITY SUCEAVA.
 Vizualizări articol: 10658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
Astăzi se deschide SHOPPING CITY SUCEAVA4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care este trimis de
(17 apr 2008, 11:27:16
Asteptam cu interes de la Monitorul, in cursul zilei de azi, la "Ultima ora - local", un reportaj de la deschiderea propriu-zisa. Vreau sa vad cati suceveni se vor calca in picioare la deschidere, mai ceva ca la moaste.
1.1  RE: Care este trimis de
(17 apr 2008, 13:43:51
oricum nu mai e vorba de nebuneala care a fost la deschiderea Metro
1.2  RE: Care este trimis de
(17 apr 2008, 13:52:59
Daca asa e, e de bine. Inseamna ca s-a mai desteptat suceveanul si nu mai pune botul la doua masini de panotaj si poluante fonic ( prin reclamele urlate la megafoane ) si la pacaleala preturilor "mici". Aveti grija, ca luati un produs mai ieftin si 3 mai scumpe.

Pai daca ne-am mai desteptat la deschideri, astept sa ne desteptam si in ceea ce priveste calitatea produselor, felul in care suntem tratati in magazine etc.
1.3  RE: Care este trimis de
(17 apr 2008, 17:23:27
we tzaranilor hahaha....e de jale ce e in vale la burdujeni...dimineata restu meltenilor erau la munka...dar acu sa vedeti cum arata bulevardu calea unirii....toata pomarla orasului a dat navala la marele magazin

doamne iarta-i....ca prosti mai sunt...

CEA MAI TARE FAZA....ASTEPTATI DRAGI MELTENI SA SE DESCHIDA SI PORKARIA CEALALTA DE MALL SI SA VEDETI ATUNCI CE O SA INVOCATI TOTI ZEII PAMANTULUI CA PE 2 BENZI VOR CIRCULA 4 MASINI DEODATA....JOS PRIMARU CA A DAT AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE LA RAHATURILE ASTEA

JOS CONSILIUL PRIMARIEI CARE A AUTORIZAT SI SEMNAT PROIECTE DE TOT RAHATU PT SUCEVENI TAMPITI CARE HABAR NU AU CE II ASTEAPTA....NU MAI LUATI SPAGA NENOROCITILOR CA DISTRUGETI ORASUL ASTA...LU-A-VAR DRACU SA VA IA DE CRETINI SI HAPSANI
1.4  RE: Care este trimis de
(17 apr 2008, 18:15:35
si sa vedeti atunci circulatie de o sa belitzi capra vecinului....hahah....iulius mall daca nu face un apeduct peste suceava o sa beleasca belingeru....de fapt ce ii interesaza pe ei aspectu asta...sa se bata tzaranii si sa ajunga cel mai tare la parcarea mall....hahaha

tranteste lungu un girator vu siguranta la bazar si in felu asta blokeaza traficu intre careforu si mall...si uite asa tre so luati prin siret sa ajungeti in burdujeni...hahaha
2.   Stai sa vezi.. trimis de
(17 apr 2008, 11:35:51
..o sa dea navala botosaneni si o sa goleasca stocul de ulei din floarea soarelui!

Macar s-a mai schimbat imaginea orasului cu aparitia Mallului si sigur o sa creasca preturile apartamentelor.. mai ales din Burdujeni!happy
2.1  RE: Stai sa vezi.. trimis de
(17 apr 2008, 11:37:54
zaoanule, sper sa nu creasca... Nu acum, cand vreau sa-mi iau si eu unul... Desi daca ma gandesc ca pe langa BSC se deschide si Iulius Mall anul asta, si Billa in curte la Trust Orizont...
3.   Ai zis-o GI trimis de
(17 apr 2008, 11:37:12
Asha e la deschidere lumea se calca-n picioare, mai ales acum in prag de sarbatorile de pasti dandu-se din 15 in 15 minute o sticla de vin si un cozonac, pentru asta poate o sa-si ia romanu o guma orbit si o sa astepte sa treaca 15 min si sa dea fuga la casa poate poate pleaca acasa cu cadoullaughing)))
3.1  RE: Ai zis-o GI trimis de
(17 apr 2008, 11:59:54
prea tare!laughing))))

Dar eu sunt curios sa aflu.. daca au si astia la iesire, la casele de marcat, gume si prezervative..
4.   Marcel pavel trimis de
(17 apr 2008, 11:39:48
bredex de limba staliana
5.   Sunt cumparatori tarani necivilizati la astia trimis de
(17 apr 2008, 11:47:22
am fost dimineata si erau cativa tarani la Carefour care s au ratacit prin hipermarchet si tuciurii care mancau tort la intrare ca se dadea gratis,alti tarani ma intrebau daca nu le dau cosul cu toate ca eu inca mai faceam cumparaturi,nu mai merg acolo ca mai mult m am enervat in loc sa mi pot face cumparaturi,alti ciudati erau in parcare in jur de 10 si dirijau circulatia acolo ca erau sa mi tamponeze masina de 4 ori,doi din Botosani ,unul de al nostru si unu din Neamt,mai bine ma dadeam cu capu de un stalp decat sa merg acolo
5.1  RE: Sunt cumparatori tarani necivilizati la astia trimis de
(17 apr 2008, 11:58:48
SIGUR ESTI ANGAJAT LA UN HYPERMARKET CONCURENT.
5.2  RE: Sunt cumparatori tarani necivilizati la astia trimis de
(17 apr 2008, 12:00:28
pfuuuuuui ..sa vezi putoare de taran transirat de acu...
5.3  RE: Sunt cumparatori tarani necivilizati la astia trimis de
(17 apr 2008, 12:09:38
IONICA DRAGA,DECIT ULTIMUL LA ORAS MAI BINE PRIMUL LA TARA.VEZI CA IESTI CAM TARE "TRANSIRAT".
5.4  RE: Sunt cumparatori tarani necivilizati la astia trimis de
(17 apr 2008, 15:17:32
mai cataline...taranul tot taran...

inhama caii, imbraca-te in costum national si fugi la carfur ca poate mai prinzi 1 cornulet!

bu ha ha ha ha..

si inca ceva... cine ii ultimul la oras, e un taran de oras(cel mai prost animal) care cu siguranta e ultimul si la sat.

haidi bre.
5.5  RE: Sunt cumparatori tarani necivilizati la astia trimis de
(17 apr 2008, 17:40:00
CATALINE ...NOI SUNTEM AIA DE CARE TI-A ZIS MATA' SA TE FERESTI!!!!!!!!!!!!

mars la kakat cu komentarii din astea, meltean obosit....lucrezi cumva la serviciu clienti la carrefour sau la serviciul pup-n-kur?
6.   Super ... tzatza floarea la shopping trimis de
(17 apr 2008, 11:53:46
imi plac pozele cu tati Zarojanu ranjita .. i-a placut pretul la ulei probabil !!! Un singur lucru nu-mi place .. in carrefour sunt preturi mai mari decat in Kaufland la prezervative le durex , probabil e latexul de calitate smug
7.   :)) trimis de
(17 apr 2008, 12:34:12
taranii au venit la sarbatoare.probabil si-au luat si hainele cele mai bune si ciubotele de guma acelea noi:))))))))muhahahahaha
7.1  RE: :)) trimis de
(17 apr 2008, 12:37:20
haha.. Larisa! Daca te grabesti.. prinzi si tu o prajitura!laughing
7.2  RE: :)) trimis de
(17 apr 2008, 12:41:49
tu de unde provii parvenito
7.3  RE: :)) trimis de
(17 apr 2008, 12:56:11
LARISA, PE LINGA FAPTUL CA ESTI REA SI FARA BUN SIMT,MAI ESTI SI IGNORANTA.
7.4  RE: :)) trimis de
(17 apr 2008, 13:41:43
bai baieti....fata a facut o remarca si voi v-ati simtit?.....tzaranilor
7.5  RE: :)) trimis de
(17 apr 2008, 13:47:44
larisa, fata mosului, tu iti tii gumarii sub pat si ii scoti in fiecare zi de joi?
8.   Grad de cultura scazut trimis de
(17 apr 2008, 12:35:54
Babute si mosnegi ..pensionari care au dat navala in Carrefour , tzarani o gramada , Botosani , Neamt , Pascani ...... ce sa zici ... , e frumos inauntru dar la ce sa te astepti de la acesti oameni ........ Asta e ..Asthia sunt .. cu ei mergem tot inaintelaughing
8.1  RE: Grad de cultura scazut trimis de
(18 apr 2008, 01:41:38
botosani, neamt, pascani sunt toate orase de tarani. bine ca esti tu destept, ***** bleaga de burdujeni ce esti
9.   Neamul trimis de
(17 apr 2008, 12:37:58
taranu pute a transpiratie tu a ...
10.   Ereditate trimis de
(17 apr 2008, 12:45:07
de unde va tageti,nu de la tara toti sau ati uitat
10.1  RE: Ereditate trimis de
(17 apr 2008, 12:54:38
Nu te mai legat de Larisa.. ca e stresata! Nu ai vazut ca nu se fac avorturi in sapt mare? ..

10.2  RE: Ereditate trimis de
(17 apr 2008, 15:21:05
cate clase ai meltene?laughing))))))))))))) cu 1 mai putin ca trenul dupa cum scrii:)))))))
11.   Ne-am plictisit de atatea magazine trimis de
(17 apr 2008, 13:01:45
NU MAI VREM MAGAZNE.

DE UNDE AU SUCEVENII ATATIA BANI??????

MUNCA LA NEGRU NEIMPOZITATA SPECIFIC SUCEVEI
11.1  RE: Ne-am plictisit de atatea magazine trimis de
(17 apr 2008, 14:14:48
Bani nu sunt? Nu ai vazut ca scot la vanzare si Mess?
12.   AGENTII DE PAZA DIN METRO, STAU IN FATA LA MEDIA G trimis de
(17 apr 2008, 13:21:47
FIRMA DE PAZA S.W.A.T. (as vrea sa il intreb pe directorul acestei firme daca stie ca, numele pe care il are aceasta firma de paza, este acelasi cu numele echipei de interventie la americani ( S.W.A.T) ...aia sunt S.W.A.T adevarat , nu cei din Suceava.
13.   Ignoranta trimis de
(17 apr 2008, 13:41:42
mai ca nesimtiti sinteti ce daca sint tarani toti miros? babe mosnegi...ei si ei nu sint oameni sau ce? tu sau voi o sa mergeti in groapa facuta din puf si ei altfel miar fi rusine sa gindesc macar asa ca doar sintem toti oameni nu scrie pe nici o frunte ce profesie are dar nu neam nascut toti cu norocul la fel deci asta e singura diferenta dintre oameni siapoi fiecare cum poate fereasca d zeu nu se stie ce vom ajunge fiecare in acest caz nui mai criticati pe bieti oameni ca nu aveti nici un drept vedetiva de lungul nas al vostru ca nu se stie cind veti calca in groapa si aceea daca va criticati semeni in asa un hal va fi plina groape de c..... scuzati ptr cititori expresia
13.1  RE: Ignoranta trimis de
(17 apr 2008, 15:26:06
bai frate, esti mai mult decat analfabet si un foarte mare bou!

sa te speli e o chestie ce tine de civilizatie.
14.   Vorba dulce... trimis de
(17 apr 2008, 13:59:39
toti avem bunici,rude la tara.care miros mai mult sau mai putin.diferenta e ca unii acceptam prezenta lor asa cum sint,altii se cred net superori.ASTA E LUMEA CARE NE INCONJOARA
15.   Tara lu' peste trimis de
(17 apr 2008, 14:10:35
Oare prin Suceava nu rasare soarele sa se lumineze lumea?

Citesc comentariile si vad numai oameni nefericitisad

S-a deshis un nou magazin deci:

- s-au creat locuri de munca

- creste concurenta, deci aveti mai multe optiuni cand va faceti cumparaturile

In Europa de Vest a disparut aproape complet notiunea de boutique de cartier. Aici toata lumea merge la supermarket si face cumparaturi pentru toata saptamana. Astfel dispar apartamentele transformate in magazine de bloc, dispar chioscurile de pe trotuar sau spatii verzi ...

Toate criticile de mai sus sunt o dovada ca nu vom reusi prea curand sa ne depasim conditia.

Si nu vreau sa spun ca toti sucevenii sunt la fel, sunt sigur ca cei normali inteleg ca o piata concurentiala este in beneficiul lor.

Singurul lucru de care imi este frica este amplasarea ... si ambuteiajele care voi fi create.
15.1  RE: Tara lu' peste trimis de
(17 apr 2008, 14:17:59
Daca vor opri emigrarea botosanenilor in Suceava.. nu vom avea probleme cu traficul!
15.2  RE: Tara lu' peste trimis de
(17 apr 2008, 14:18:19
Supermarketurile sunt chiar dusmanii unei piete concurentiale. In Europa de vest au acaparat peste 75% din comert. La noi inca se zbat pe la 40-50%.

De ce spun ca sunt dusmani? Pentru ca unui concern ii va fi mult mai usor sa controleze preturile, sa le dicteze. Ba chiar sa cumpere sau sa falimenteze producatorii care nu i se "supun". Cum poate fi asta in avantajul cumparatorilor?
15.3  RE: Tara lu' peste trimis de
(17 apr 2008, 14:25:02
ERAU... SI DEJA SUNT SI MAI MARI PROBLEME IN ZONA!

BANDA DE INCADRARE DE LA BAZAR SPRE INTRAREA IN MARKET E MULT PREA SCURTA.. SI IN CONSECINTA..... STAI CA BOUL IN TRAFIC!!!! SI PT CE?

CRED CA PE PARTEA CU AMBRO MAI TREBUIE CREATA URGENT O BANDA.... PT CA CEI CARE SE DEPLASEAZA CATRE BURDUJENI... SA AIBA MACAR 2 BENZI CA PANA ACUM!!!!
16.   Propunere trimis de
(17 apr 2008, 14:17:16
dupa semafoarele de la Lukoil, sala Unirea, Bazar de ce nu s-au mai montat inca 10? numai 2 la market? sunt total dezamagit de cel sau cea care a aprobat aceasta metoda de a congestiona! traficul din zona!

unde naiba e GERATORIUL de care se tot luadau ca-l fac? costa prea mult!?

pe T Vuia tot un geratoriu ziceuca fac... facem pariu ca mai baga un semaforas si acolo?!
16.1  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 14:19:38
Trebuia autorizat doar un singur semafor. 2 e prea mult. Uite ca la Metro se poate circula chiar daca nu au decat unul...
16.2  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 14:21:56
Lasa ca au primit bani .. �pt a 2a modernizare� Ai sa vezi ce oras ghebos o sa avem!

Pariem pe o lama.. ca nici semafor nu o sa puna .. si nici, cum spui tu.. "geratoriu"?big grin
16.3  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 14:24:35
P.S. E "GIratoriu", nu geratoriu, si nu avea nici o logica amplasarea lui in fata la Carrefour, adica pe o singura strada.

Sunt de acord cu un giratoriu pe Traian Vuia, in fata la fostul Akrom. Ii va ajuta pe cei care coboara dinspre Marasesti, pe cei care vor sa faca stanga dinspre Lukoil spre Marasesti, precum si pe cei care vor sa iasa din viitorul centru comercial care se va inalta in locul Akromului.
16.4  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 14:26:56
DISCUTIA A FOST DE LA BUN INCEPUT DESPRE ACEST GIRATORIU.... LA INTRAREA IN AMBRO! SAU LA BAZAR PT VIITORUL MALL!!!
16.5  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 14:30:58
La Bazar eu prevad doar "modernizarea" intersectiei de acolo, in sensul ca se va pune semafor si la iesirea/intrarea spre Mall. Probabil cu cronometru, si se va mari timpul de "verde" pentru masinile care vor sa intre sau sa iasa din parcarea Iulius Mall.
16.6  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 14:47:15
Deci.. Suceava.. o sa ajunga un centru comercial.. unde o sa vina botosaneni sa manance de la McDonald`s!

Pt un trafic fluid.. cele mai bune sunt sensurile giratorii! (sau lipirea BT la Rep. Moldovalaughing )

16.7  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 17:01:25
Sint mai multi bani in Botosani ca la voi in Suceava.Si voi sinteti tarani, fraierilor!
16.8  RE: Propunere trimis de
(17 apr 2008, 18:31:14
sigur ca sunt mai multi bani...doar voi ati inventat lindabul din paie ma:)))))))))))))))
16.9  RE: Propunere trimis de
(18 apr 2008, 00:20:51
las ca in curand or sa aiba si pailandezii Carrefour. la mai mare!!
17.   Carrefour=frana pt botoseneni trimis de
(17 apr 2008, 14:48:15
Carrefour= frana pt botosaneni,sa nu mai blocheze centrul orasului...)))))
18.   Speranta trimis de
(17 apr 2008, 15:03:32
Dea Domnul sa aveti si salarii pentru asemenea centre comerciale!!!!
18.1  RE: Speranta trimis de
(17 apr 2008, 15:58:29
Daca o sa credem in El o sa ne dea!happy
18.2  RE: Speranta trimis de
(17 apr 2008, 15:59:17
Daca o sa credem in El.. cu adevarat.. o sa ne dea!happy
18.3  RE: Speranta trimis de
(17 apr 2008, 19:51:26
ba paiosule este tare, mi a placut f mult comentariul tau
19.   Taranii din suceava trimis de
(17 apr 2008, 16:40:16
auzi seful de la carefour facilitatii: INTRAREA GRATIS IN MAGAZIN bai cap de gaina dar ce vrei sa pui taxa de intrare ca la muzeu nici nu ma mira la preturile pe care le aveti o sa ajukga MUZEU :INTRAREA CU COPII bai handicapatule dar unde lasam copii la intrare le faci un tarc ca la oi de respectul fata de oameni dupa ce ii furati prin preturi ii si mai jigniti apropo ce salarii au lucratorii undeva la 150 de euro si ce salarii au lucratorii la sora geamana din franta 1500 de euro preturile sunt chiar mai mici la francezi ca deh hai sa-i jumulim pe romani sa le vindem rahatul din franta
19.1  RE: Taranii din suceava trimis de
(17 apr 2008, 22:38:37
Mai paiosule, la Metro nu au acces decat cei care au legitimatie de client, iar cu copii sub 6 ani nu te lasa (decat daca semnezi un acord de ...). La fel este si la viitor-falimentarul Selgros. Deci are dreptate baiatul asta in ceea ce spune. Tu in schimb bagi texte aiurea.
19.2  RE: Taranii din suceava trimis de
(18 apr 2008, 00:22:55
tzaranoiule te-o invatat mata sa citesti? acolo scrie acces liber pt clienti fara legitimatie. vaca cu cabina ce esti
20.   Asa trimis de
(17 apr 2008, 19:58:27
daca nu va convine ca aveti un mall in oras stati acasa
21.   Locuitorii sucevei trimis de
(17 apr 2008, 20:19:32
Ati scris in articol ca locuitorii sucevei vor alege.....,daca era pentru locuitorii sucevei nu se deschidea nici metro,baza e in cei din afara orasului,pentru 50000 de locuitori nu deschizi un carefour!
22.   Realitatea din teren trimis de
(17 apr 2008, 21:07:07
Wai alifie paiosa , care stai rau cu matematica paielor ...

Municipiul SUCEAVA are oficial undeva la 108000 sau 110000 locuitori dupa ultimul recensamant ! Daca mai adunam cei 12000 de studenti de la Universitatea Stefan cel Mare , plus elevii din afar Sucevei care invata la liceele din Suceava , plus comunele suburbane alipite la Suceava ( Scheia , Ipotesti, Bosanci , Patrauti Mihoveni , Sf.Ilei , Moara , Plopeni sau Salcea ) , populatia care se afla pe o raza de doar 10-15 km este undeva la 180000 de locutori !!!

Daca mai adunam si restul zonelor urbane din judet ( Falticeni , Gura-Humorului , Radauti ) , ne apropiem de 300 000 de locuitori potential cumparatori , din cei peste 700 000 cat are judetul !

De subliniat ca nu am luat in calcul paiosii , care astazi ii numaram pe degetele de la o mana ...

Asa ca nu va mai mirati de ce avem :

METRO , SELGROS, KAUFLAND , CARREFOUR, BILLA, IULLIUS MALL , AUCHAN , GALERIA MALL si REAL !

23.   Pup'ciuni si suferi market suceava trimis de
(17 apr 2008, 21:23:49
mai vasile badi ioane,hai in tirgul di hipermarte,bazaristilor so beliti,de - acuma taranilor,va face lungu degeaba troci de ckioscuri;
23.1  RE: Pup'ciuni si suferi market suceava trimis de
(17 apr 2008, 22:18:03
Paios frustrat ... dute-n Basarabia si graieste pe moldovineste ...

Urata natie de frustrati mai sunt unii cu indicativul BT ( bout tatii) ...

24.   Prea multi pe forum trimis de
(17 apr 2008, 21:29:34
Ce aveti fratilor cu magazinul? Nu va place, nu cumparati. Ce aveti cu cei din Botosani? Si ei sunt oameni si-si lasa banii la magazinele din Suceava, care la randul lor platesc angajatii din Suceava, si taxele la primaria Suceava. ar trebui sa va bucurati ca vin cu bani si nu sa va luati de ei.

Special pentru PAIOSUL, care e foarte ofticat de salarii: tu ce lucrezi? Si la ce lucrezi ai banii pe care i-ar primi unul din Franta, Germania sau alte tari europene? La noi asta e nivelul, astea sunt salariile!

Si ai fost vreodata in METRO, dupa deschidere (primii ani) cand nu puteai intra cu copilul sub 6 ani in magazin? Se pare ca nu, de te oftici ca a zis directorul ca accesul copiilor este permis. Acum s-au mai dat si ei dupa cerinte, si te lasa sa intri cu el dca semnezi o hartie (ca si la dedeman de altfel).

Hai o seara buna la toti si nu va obositi sa ma injurati ca-s mai nesimtit de felul meu si nu ma afecteaza.
25.   _|_ trimis de
(17 apr 2008, 22:50:34
Atata prostie la un loc nu am vazut de mult!
25.1  RE: _|_ trimis de
(17 apr 2008, 23:13:08
Si acel loc are un indicativ :

BT

Mai pe intelesul tuturor : prosTOSANI !
26.   Va mai trebuie creier. trimis de
(18 apr 2008, 00:15:50
acu 2 ani ma mandream ca sunt din bucovina. dupa ce am citit aceste comentarii mi`am dat seama ca s`a prosti omul din bucovina.....dragi suceveni, suceava si o parte din judetul botosani este parte din bucovina. suntem toti la fel. dak ii discriminati pe ei, va discriminati pe voi si caracterizarile sunt valabile pentru toti.

din cate vad pe aici se pare ca majoritatea care posteaza sunt copii de pana in 20 de ani care nu gandesc de loc si care nu stiu ce inseamna niste locuri de munca. dragi stupizi sa ajungeti stundeti sau oameni necalificati sa vedem cine o sa va angajeze la salarii acceptabile, sa va vad eu cine o sa va primeasca cu copii in toate magazinele sa le strice lor productia. mai citit o carte, dak nu de bune maniere, macar de ceva asemanator. ati ajuns jalnici si patetici prin felul vostru de a gandi.

imi este sila de ceea ce a ajuns intre bucovineni, sa ne uram intre noi.

scrieti fratilor comentarii cate vreti ca maine sunteti in carfour
26.1  RE: Va mai trebuie creier. trimis de
(18 apr 2008, 00:28:18
Bucovina se termina in suceava baiete, botosanenii sunt moldoveni in toata regula. si ca sa stii nici macar tot judetul SV nu e in Bucovina...orasul Falticeni de ex nu e...
26.2  RE: Va mai trebuie creier. trimis de
(18 apr 2008, 08:24:16
Vai de steaua ta, mai Grigore, ca terfelesti numele celui care a scris in conostinta de cauza! Opreste oricare femeie grasuta din Suceava si intreab-o de unde. Mare o sa-ti fie mirarea cand iti va spune ca-i de peste apa;) Suceava a fost mereu un tinut bogat si n-a fost cazul ca oamenii sa se napusteasca asupra mancarii ca hamesitii de prin alte locuri defavorizate. Cat priveste succesul botosanenilor in zona...iar ai sfeclit-o, pentru ca-s frumoasa, desteapta si devreme acasa:))) si nu te-as trata c-o privire macar, pt ca se simte in aer aroganta si lipsa cu desavarsire a bunului simt nativ al celor din Bucovina:P
27.   Xx trimis de
(18 apr 2008, 01:51:36
Bucovina nu mai este ce a fost odata. Nu conteaza unde erau granitele. Va mandriti ca niste dobitoci cu generatiile anterioare, dar voi sunteti rusinea pamantului. Mizerii sociale ce sunteti, cei ce va credeti superiori altora, cand voi nici macar nu stiti sa legati doua vorbe inteligibile romaneste. Stiti cine sunt Botosenenii? aia care vin si va iau si ultimele femei frumoase din putinele existente in sv, ca restul sunt pocaite sau niste mutante disproportionate. Voi ramaneti cu alea, sa le duceti in malluri sa va afisati ca ultimii filfizoni penibili sa cheltuiti banii produsi in bazar sau din vandut masini sau telefoane sh. Nu uitati sa treceti sa mancati ceva pe la OMV, ca tot smecherul.
28.   MAG. trimis de
(18 apr 2008, 09:42:25
mi se pare corect sa avem magazine de lux �n Suceava.Ce vreti sa ne comparam cu Dorohoi sau Dolhasca
29.   Butuci trimis de
(18 apr 2008, 10:14:56
fara butucii lui zarojanu nu se putea deschide magazinul dar mai ales, fara z�mbetul ei dulce
30.   ... trimis de
(18 apr 2008, 10:40:05
poate o sa mai scada preturile in sv daca se vor deschide mai multe magazine. e jale cu preturile la haine de ex.in austria/germania preturile sunt mult mai mici, salarii mai mari si haine mai de calitate!trebuie sa imi cumpar din alta tara haine pentru ca la noi sunt prea scumpe?asa zile am ajuns?o camasa 105lei?astea-s preturi?sau o fusta 150 lei?e jale in suceava...nu se merita sa faci cumparaturi de aici.catastrofa!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei