Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Norica Nicolai: Cred că teama mi-a ratat cariera ministerială

Joi, 17 Aprilie 2008 (13:23:14)

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, joi, în cadrul dezbaterii "Leader She. Soluţii creative de leadership pentru secolul XXI", că "teama" este cea care i-a ratat cariera ministerială şi a precizat că "în politică, dacă spui «niciodată», eşti pierdut".
  Întrebată cum poate explica ratarea carierei sale într-o funcţie ministerială, Morica Nicolai a răspuns: "În politică, care este o artă a posibilului, când spui «niciodată», eşti pierdut. Cred că teama mi-a ratat această carieră".

Vicepreşedintele PNL a pledat în favoarea competenţei în politică şi a apreciat că anii următori vor aduce "schimbări profunde" la nivel politic, iar schimbările vor veni din "revolta competenţei în faţa precarităţii şi incompetenţei".

În opinia vicepreşedintelui PNL, în următorii cinci ani nu vor mai exista diferenţe de gen pe piaţa muncii, în acest moment existând femei care conduc companii de IT, de strategie, ceea ce înseamnă că au capacitatea de a dezvolta o viziune.

"Lucrul acesta se întâmplă acum şi, în măsura în care aceştia oameni vor face acest pas, nu vor putea exclude nici o femeie preşedinte, nici o femeie prim-ministru, pentru simplul motiv că votul uninominal va aduce foarte multe femei în Parlament", a mai spus Norica Nicolai.

După demisia lui Tudor Chiuariu din funcţia de ministru al Justiţiei, Norica Nicolai a fost nominalizată de PNL pentru preluarea acestui portofoliu, însă preşedintele Traian Băsescu a refuzat numirea sa. În cele din urmă, premierul Tăriceanu l-a nominalizat pe Cătălin Predoiu, după ce Curtea Constituţională a decis că preşedintele Băsescu "poate refuza, o singură dată, motivat", propunerea primului-ministru de numire a unei persoane în funcţia vacantă de ministru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Norica Nicolai: Cred că teama mi-a ratat cariera ministerială .
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Norica Nicolai: Cred că teama mi-a ratat cariera ministerială0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei