Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reproşuri

PD-L îl acuză pe Mîrza că a izolat judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Vasile Ilie, fost consilier judeţean, îl consideră pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, principalul vinovat de faptul că drumurile judeţene nu sunt reabilitate şi că modernizarea aeroportului Ştefan cel Mare Suceava nu se realizează într-un ritm mai rapid.

Ilie a declarat, miercuri, în conferinţă de presă, că, în calitate de coordonator al comisiei PD-L de redactare a strategiei de dezvoltare a judeţului Suceava pentru perioada 2008-2012, prezintă problemele deosebite ale sucevenilor şi modalităţile PD-L de a le rezolva.

În acest context, vicepreşedintele PD-L Suceava a apreciat că toate drumurile judeţene sunt proaste, după ce Gavril Mîrza, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, a condus Consiliul Judeţean timp de patru mandate, trei ca preşedinte şi unul ca vicepreşedinte. „Toate drumurile judeţene necesită o reabilitare. Este de notorietate că s-au făcut sute de proiecte plătite din banii contribuabililor, din bugetul CJ, şi vestea ’bună ’ este că două s-ar putea să fie finanţate în acest an. Dacă mai adăugăm că, aşa cum au constatat consilierii şi cum a declarat chiar comandantul aeroportului Suceava, în primăvara anului viitor aeroportul ar putea să-şi închidă porţile aeriene, iată cum se prezintă domnul Mîrza în faţa electoratului. Cred că are mare curaj, cu asemenea ’realizări’, să mai candideze încă o dată”, a afirmat Ilie. Concluzia lui a fost aceea că „trăim cu toţii într-un judeţ izolat din punct de vedere al drumurilor şi al legăturilor aeriene, iar dacă domnul Mîrza, după 16 ani la conducerea CJ, candidează din nou, înseamnă că are un mare curaj”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L îl acuză pe Mîrza că a izolat judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
PD-L îl acuză pe Mîrza că a izolat judeţul Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pfai trimis de
(17 apr 2008, 11:42:14
pff ce fata are asta , o fii constipat?
2.   Pentru ANDREI trimis de
(17 apr 2008, 12:46:06
e stres mare la portocalii,frate ! ce casatane'si ia daca misca'n front...?! haha se tot framanta ei ,,oare mai pune cineva botu'..oare ce sa mai zicem..''..haha
3.   PENTRU VOI TOTI PSD-ISTILOR trimis de
(17 apr 2008, 12:51:12
LASA MA , BINE CA AM PUS BOTUL LA TOT CE A ZIS PSD-UL PAN ACUM, CA UITE CE BINE NE MERGE!
4.   Adio PSD trimis de
(17 apr 2008, 13:49:09
Dupa 12 ani de mandat Marza, judetul arata deplorabil...Nu tu drumuri, nu tu investitii, nu tu locuri de munca.Dupa 1 iunie dl baron o sa se ocupe de cresterea nepotilor, daca are...Noi ii uram mult succes in aceasta activitate.
5.   Habar nu aveti........ trimis de
(17 apr 2008, 16:42:01
Domnul Vasile Ilie nu are moralitatea de a critica, in perioada 1996-2000 a fost prefectul judetului Suceava si seful PD, dupa ce membrii au inceput sa plece din pd Suceava in timp ce erau la putere (datorita calitatilor manageriale) in anul 2000 a fugit si el la PSD , de ce? va spun mai incolo.Deci pentru perioada 2000- 2004 are si el o vina daca nu sa facut nimic.De ce ILIE cu ALTA PALARIE.. deoarece el de fapt tine spatele la doua societati puternice, una a cumnatului CONPRIN Darmanesti si firma fratelui , Ico Construct care au nevoie de lucrari.. urmariti unde cistiga firmele lucrari din 1996 si pina in prezent si veti avea toate raspunsurile daca sunteti baieti destepti... Daca Ilie nu trecea in 2000 la psd ar fi avut societatile o perioada moarta, cit a fost prefect au avut lucrari la institutiile subordonate, inclusiv fratele a lucrat cu fugarul nicolaiciuc a acoperit gara burdujeni ati vazut ce lucrare exceptionala. Probabil daca ar fi facut si drumurile ar fi fost exceptional!
6.   Noooo trimis de
(17 apr 2008, 16:54:07
ia stai..nu'i tin partea astuia da' gara Burdujeni a fost acoperita de firma aluia care'si are sediul in salcea (e pocait,el,si n'are tangenta cu politicul)...a fost o intzreaga poveste..nu i se dadea banu' omului (pentru lucrare),a vrut sa se suie pe gara si sa dea lindabu' jos (pe bune)
7.   ADIO MIRZA trimis de
(17 apr 2008, 21:47:54
VINE TSUNAMII FLUTUR/VREM PROIECTE CLARE/FIECARE SA LUPTE/ASA TURISM CU SOSELE MOARTE/TIHUTTZA UN BLESTEM PTR AUTO?/SI ALTELE/BLOCAM DRUMURILE TREZITIVA SOFERI/CE RASUNS DAI PDL/?
8.   Multumiri lui ilie(vasile, evident) trimis de
(17 apr 2008, 23:56:27
domnu' vasile va multumesc din toata inima, deoarece cat ati fost director la e-on ati schimbat retelele pe strada alexandru cel bun.

dar , probabil din cauza stresului ati uitat sa mai reparati ce ati stricat (nu e nimic a venit lungu si a facut stricaciuni si mai mari).

coincidenta face ca in aceeasi perioada sa va construit o casa si sa betonati drumul de acces la ea (probabil cu materialele economisite de pe alexandru cele bun)

lu****moralist , mai bine lasa minciunile si adevarurile spuse pe jumatate!
9.   Chiar nu se poate???? trimis de
(18 apr 2008, 15:44:56
Mai PD-Laturilor,chiar nu puteti gasi macar un singur om in adunatura asta a voastra ,care sa fie cit de cit integru,ca sa poata scoate capul in lume fara sa fie porcait si facut de tot rahatul,cind incearca sa combata la gazete???Hai ca sunteti de pomina cu hotiile si mirsaviile voastre.V-as trimite la furat,dar mergeti singuri,asa ca va trimit in alta parte... Ne vedem dupa alegeri,cind o sa faceti deconturile si catre electorat si mai ales fata de Incrucisatorul sef,ce sta cu un ochi pe voi si cu altul pe.......HAHAHA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei