Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragomir: Dupa părerea mea nu a existat niciun jucător mai mare ca Mutu în România fotbalistică

Vineri, 11 Aprilie 2008 (16:40:46)


Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, la radio InfoPro, că, în opinia sa, atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, este cel mai bun fotbalist român deoarece are evoluţii extraordinare de mult timp la echipe din campionatul italian, unul foarte puternic.
  "Când Mutu era la greu am fost printre puţinii care l-au susţinut şi au crezut în valoarea lui. Are o educaţie bună, e înzestrat de Dumnezeu cu un talent ieşit din comun. După părerea mea nu a existat niciun jucător mai mare ca Mutu în România fotbalistică. Poate să fi fost Dobrin, dar nu a ieşit în străinătate. Poate să fi fost Hagi, dar nu a jucat aşa de mult într-un campionat foarte puternic cum este cel în care joacă Mutu. Are 29 de ani cred că încă doi sau trei îi poate duce la nivel foarte înalt" a spus Dragomir.

Pe de altă parte, fundaşul formaţiei Getafe, Cosmin Contra, a declarat, vineri, la Radio InfoPro, că îşi doreşte ca atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, să îl răzbune după ce echipa sa a ratat califcarea în semifinalele Cupei UEFA în faţa formaţiei Bayern Munchen.

"Noi am fost aproape, el continuă. Sper să se califice în finală cu Bayern şi să mă răzbune. Vreau să îi dea două... nu două, ci trei goluri lui Kahn, să mă răzbune. Îi doresc din toată inima multă baftă", a spus Contra.

Fundaşul a precizat că a discutat cu coechipierul său de la echipa naţională despre posibilitatea ca amândoi să ajungă în finala Cupei UEFA. "Vorbeam cu Adi Mutu la ultimul meci de la naţională şi spuneam că amândoi avem mari şanse să fim în finală. El mi-a spus că nu e bine să fim amândoi, pentru ca unul va pierde şi va fi trist. Se pare că a avut dreptate", a declarata Contra.

Adrian Mutu şi Cosmin Contra au avut evoluţii foarte bune pentru echipele lor de club în meciurile disputate joi, în returul sferturilor de finală ale Cupei UEFA. Atacantul Adrian Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina în meciul din deplasare cu PSV Eidnhoven, scor 2-0, rezultat în urma căruia formaţia italiană s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA. În tur, scorul a fost 1-1, golul echipei italiene fiind marcat tot de Mutu.

Fundaşul Cosmin Contra a marcat primul gol al formaţiei Getafe în meciul cu Bayern Munchen, scor 3-3, după prelungiri, rezultat în urma căruia echipa germană s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA. Getafe a evoluat din minutul 6 cu un jucător mai puţin, după ce Ruben de la Red a fost eliminat, iar Bayern a marcat golul calificării în minutul 120. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, golul spaniolilor fiind marcat tot de Contra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragomir: Dupa părerea mea nu a existat niciun jucător mai mare ca Mutu în România fotbalistică.
 Vizualizări articol: 504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragomir: Dupa părerea mea nu a existat niciun jucător mai mare ca Mutu în România fotbalistică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei