Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Armata rusă va lua măsuri dacă Georgia şi Ucraina vor adera la NATO

Vineri, 11 Aprilie 2008 (13:46:48)

 Rusia va lua măsuri militare şi de altă natură de-a lungul graniţelor sale dacă fostele republici sovietice Ucraina şi Georgia vor adera la NATO, a declarat vineri şeful Statului Major al forţelor armate ruse, citat de agenţiile de presă ruseşti, relatează Reuters.

"Rusia va lua măsuri menite să protejeze intersele sale de-a lungul graniţelor", a declarat generalul Iuri Baluievski. "Nu vor fi numai măsuri militare, ci şi de altă natură", a continuat el, fără a oferi detalii.

Rusia se opune planurilor NATO de acceptare a fostelor republici sovietice Ucraina şi Georgia, susţinând că un astfel de gest ar reprezenta o ameninţare directă la adresa securităţii naţionale şi va periclita echilibrul de forţe fragil din Europa.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat în cursul acestei săptămâni că Moscova va depune toate eforturile pentru a împiedica aderarea la NATO a celor două ţări, conduse de guverne prooccidentale.

Preşedintele Vladimir Putin a declarat că dacă vor apărea instalaţii militare NATO în Ucraina, Moscova va îndrepta rachetele spre această ţară.

În cadrul summitului de la Bucureşti, Georgia şi Ucraina nu au fost acceptate în Planul de Acţiune pentru Aderare la NATO, promiţându-li-se însă o integrare ulterioară.

Potrivit agenţiilor de presă ruseşti, Baluievski a declarat că este prematură o discuţie privind aderarea la NATO a Georgiei şi Ucrainei, în perioada imediat următoare. "Nu este sfârşitul zilei", a spus el. "Vom trăi şi vom vedea", a adăugat acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Armata rusă va lua măsuri dacă Georgia şi Ucraina vor adera la NATO.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Armata rusă va lua măsuri dacă Georgia şi Ucraina vor adera la NATO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Va veni ziua trimis de
(11 apr 2008, 21:09:39
cind bolsevicii de la Kremlin vor plati toate crimele comise nu numai impotriva poporului roman ci si atuturor popoarelor care au fost tinute sub ciubota lui Lenin si Stalin dupa reteta unor barbosi jegosi ca Marx si Engels. Si imperiul roman a fost mare dar intr-o zi s-a ales praful si pulberea din el,mai ales ca l-au omorit pe Hristos.
1.1  RE: Va veni ziua trimis de
(12 apr 2008, 22:43:38
nu pea mai conteaza ce au fost !si romanul pe-atunci nu a fost nimic altceca decat o curva cu doua fete! or fi mai buni americanii, care nu au nici un fel de istorie , si care ancearca sa srie acum bagandu-si nasul peste tot?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei