Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Tăriceanu a trădat tot ce a putut, acum stă la masă cu Iliescu şi cu PSD

Vineri, 11 Aprilie 2008 (13:48:12)


Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, că preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a trădat tot ce a putut, adică pe Traian Băsescu, pe Theodor Stolojan, dar şi PD şi electoratul Alianţei D.A., pentru a "sta la masă" în prezent cu Ion Iliescu şi cu PSD.
  "În urma unificării am creat cea mai puternică forţă politică din România. Toţi cei care am crezut în proiectul Alianţei D.A. suntem aici, de aceeaşi parte a baricadei. Cei care nu au crezut, care au trădat valorile Alianţei D.A., adică PNL, sunt alături de PSD", a spus Emil Boc, la lansarea candidaţilor PDL la alegerile locale.

În opinia lui Boc, premierul Călin Popescu Tăriceanu "a trădat tot ce a putut trăda, pentru a-şi menţine scaunul de premier". Liderul PDL a susţinut că Tăriceanu i-a trădat pe Theodor Stolojan şi pe Traian Băsescu, dar şi PD, precum şi electoratul Alianţei D.A., din 2004.

"Azi, Călin Popescu Tăriceanu stă la masă cu adversarii noştri politici din 2004: PSD, Ion Iliescu şi Adrian Năstase", a spus liderul PDL.

Boc a mai spus că "orice trădare are un preţ", astfel că, "în schimbul eliminării PD de la guvernare, Ion Iliescu şi PSD i-au promis lui Tăriceanu menţinerea în funcţie până la sfârşitul mandatului, iar PNL a dat voturile pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu".

Preşedintele PDL a mai spus că actuala guvernare este "proastă", pentru că premierul Călin Popescu Tăriceanu este susţinut de PSD şi de Ion Iliescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Tăriceanu a trădat tot ce a putut, acum stă la masă cu Iliescu şi cu PSD .
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Tăriceanu a trădat tot ce a putut, acum stă la masă cu Iliescu şi cu PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei