Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan acuză PSD şi PNL că au dus ţara pe ultimul loc în cheltuirea banilor de la UE

Duminică, 6 Aprilie 2008 (14:57:50)


Vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a acuzat, duminică, la Drobeta Turnu Severin, la lansarea candidaţilor PDL pentru 66 de primării din Mehedinţi, partidele parlamentare PSD şi PNL că au dus ţara "pe ultimul loc în cheltuirea banilor de la Uniunea Europeană".
  La lansarea candidaţilor PDL Mehedinţi la primăriile din judeţ au participat liderii PDL Sulfina Barbu, Adriean Videanu şi Theodor Stolojan, alături de deputatul PDL de Mehedinţi Marius Bălu, acesta din urmă fiind propus pentru candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Mehedinţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Theodor Stolojan a încurajat primarii propuşi de PDL, susţinând că trebuie să câştige cât mai multe primării din judeţ şi să susţină partidul la alegerile pentru Parlamentul României de la sfârşitul anului şi pentru Parlamentul European şi Preşedinţia ţării de anul viitor.

"România are o şansă să aleagă pe 1 iunie între un partid puternic de centru-dreapta - PDL şi reprezentanţii unor partide - PSD şi PNL. PSD, de câte ori încearcă să se reformeze, termină mai rău decât a început. După ce spune că a făcut reforma, vine cu aceiaşi oameni care au făcut între 2000 şi 2004 cea mai coruptă ţară şi care au încercat să pună pumnul în gura presei. Românii trebuie să aleagă între PDL şi PSD, acestuia din urmă convenindu-i situaţia actuală, şi anume să câştige băgând mâna în bugetul ţării", a precizat Stolojan.

Stolojan a acuzat, de asemenea, şi guvernarea liberală că s-a îmbogăţit băgând mâna în buzunarul cetăţeanului, aşa cum a făcut cu taxa de primă înmatriculare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan acuză PSD şi PNL că au dus ţara pe ultimul loc în cheltuirea banilor de la UE.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan acuză PSD şi PNL că au dus ţara pe ultimul loc în cheltuirea banilor de la UE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei