Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Riposta

Lungu îl acuză pe Donţu că a băgat panica în burdujeneni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a ripostat, vineri, la acuzele aduse de consilierul local Ovidiu Donţu, în legătură cu extinderea alimentării cu apă din sursa Berchişeşti în cartierul Burdujeni.

Astfel, Lungu i-a răspuns lui Ovidiu Donţu că afirmaţiile sale legate de amestecul apei din surse diferite, în conducta de alimentare a cartierului Burdujeni, nu numai că sunt nereale, dar pot induce o stare de panică în populaţia din zonă.

„Domnul Donţu a început să aibă halucinaţii, vede conspiraţii, oameni în salopete care îi încurcă apele. A arătat buletine de analiză a apei, prezentate de un domn Aştefănoaie Mihai, care probabil după ce s-a spălat pe picioare a dus această apă la ASP, şi spune că este neconformă. ACET spune foarte clar că în cartierul Burdujeni este apă de Berchişeşti din 31 martie. ASP trimite comunicat, care spune că probele trimise de domnul Donţu- Aştefănoaie sunt neconcludente şi că în comparaţie cu săptămâna anterioară a crescut calitatea apei distribuite în Burdujeni”, a afirmat primarul.

Totodată, el l-a acuzat pe Donţu că „minte cu neruşinare” şi „se joacă cu liniştea sucevenilor”.

„Ca un bun jurist, ne-ar putea spune ce înseamnă răspândirea de informaţii false în scopul de a crea panică? Îl rog pe domnul Donţu să-i lase în pace pe cei care lucrează pentru comunitate, să-şi facă treaba”, a solicitat primarul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu îl acuză pe Donţu că a băgat panica în burdujeneni.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lungu îl acuză pe Donţu că a băgat panica în burdujeneni2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa vad ce mai zice Dontu acum! trimis de
( 5 apr 2008, 11:41:26
Sa confirmat faptul ca Dontu vorbetse numai ca sa nu adoarma! Ne-am saturat de minciunile Psd, si ale lui Donutzu ....vorbesc fara sa aiba argumente ...dezimformeaza populatia! Comunistilor....in frunte cu Marza plecati si lasati oameni care vor sa intardevar sa faca treaba!
1.1  RE: Sa vad ce mai zice Dontu acum! trimis de
( 5 apr 2008, 12:38:18
daca Dontu are dovezi ca apa nu provinde 100% din Berchisesti, si ca apa este un amestec din Mihoveni si Berchisesti, iar in apa este o conductivitate destul de ridicata peste limita normala, iar pH Cl este de 5,07 ... acum veniti si spuneti ca Dontu minte. Ce va face sa credeti ca minte? Odata ce a aratat public aceste documente doveditoare a proastei calitati a apei, sclavii din TDL inca mai comentati articolul si sustineti ca Dontu e mincinos. Mincinos e LUNGU, care a zis ca face stadion, hotel de 5 stele + centru de afaceri, telecondola. Astea sunt minciuni si fabule.
1.2  RE: Sa vad ce mai zice Dontu acum! trimis de
( 5 apr 2008, 13:08:38
Colegule ...intereseazate mai exact care e treaba cu stadionul ..cu hotelul ....centrul de afaceri ....si apoi incepe sa vb despre sclavii din TDL (nu exista TDL) pt ca nu esti deoc bine informat si singur de faci de ras!
1.3  RE: Sa vad ce mai zice Dontu acum! trimis de
( 5 apr 2008, 22:12:32
Cateva greseli de ortografie remarcate la tine:

1. intereseazate ... corect e intereseaza-te

2. vb = ?

3. deoc ... corect e deloc

4. de ... corect e te

de precizat ca nu sunt coleg cu tine .... iar TDL este Tineretul Social Democrat.

Citez: "Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal si-a desemnat sambata liderul, la primele alegeri organizate de la infiintarea partidului. Singurul candidat, europarlamentarul Monica Iacob Ridzi, a fost aleasa presedinte in unanimitate. Pentru functia de secretar general al organizatiei de tineret alegerile vor avea loc duminica. Pentru aceasta pozitie sunt doua candidaturi, Bogdan Boza si Elena Basescu. "

Incearca o alta modalitate de a fi un idiot.
1.4  RE: Sa vad ce mai zice Dontu acum! trimis de
( 5 apr 2008, 22:43:22
Colegule esti penibil ....in primul rand ....nu am nici o legatura cu politica .....nu sunt in nici un partid ....! Apoi eu scriu ce vreau si cum mi se scoala mie .....nu fac aici lectii de ortografie .....si tu esti un nimik pt mine ...si ma doare in cot de parerea ta!

Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal = OT-PDL

Idiotule
1.5  RE: Sa vad ce mai zice Dontu acum! trimis de
( 6 apr 2008, 19:29:52
de precizat ca nu sunt coleg cu tine .... iar TDL este Tineretul Social Democrat.

.. ii clar din ce partid esti tu:))
2.   CLONTU trimis de
( 5 apr 2008, 11:53:20
Dontu numai prostii spune..inteleg ca e pre-campanie...dar minte in asa hal ca ajunga sa creada si el....

E tanar..credeam ca o sa vina cu proiecte!

Pana acum nu a scos niciunul capul...acum vrea primar!

RUSINE
2.1  RE: CLONTU trimis de
( 5 apr 2008, 14:47:59
te-a prins cu minciuna tovarase Lungu.la televozor si la ziare bem apa de munte,in realitate bem aceasi apa.dadea bine in campanie,nu ? nu va mai lasati prostiti de acest individ fara caracter !
3.   Impartial trimis de
( 5 apr 2008, 11:54:40
Nu tin partea domnului Dontu, dar cu siguranta in apartamentul meu apa care curge la robinet nu este din sursa de la Berchisesti.Aceeasi parere o au si vecinii de scara. Poate ne inselam.......dar inca nu avem apa de calitatea pe care o lauda domnul Lungu.In cazul ca nu credeti va invit acasa la mine sa facem constatarile impreuna.....
4.   Adevarat trimis de
( 5 apr 2008, 12:14:47
intr-adevar apa nu este de calitate, prin urmare, inca voi cumpara apa mult si bine de-acum inainte
5.   Apa vietii trimis de
( 5 apr 2008, 12:22:17
Eu am apa din Himalaya, din sursa K1, pe care domnul lungu a promis ca ne-o va aduce prin conducta in tot itcaniul. Daca ati sti ce buna si cristalina e apa...pacat ca e din fantana!!!

Rusine lungule, mare mincinos mai esti!!!
6.   Texte trimis de
( 5 apr 2008, 13:52:49
bah,ce vrajeala are pe el Lungu....�i e frica de ceva ? frate,Dontu are dreptate,evident,ce'o mai suceste atata primarelu asta ? io stau in Burdujeni si (in primul rand) nici vorba sa fie panica (fiindca suntem obisnuiti cu aburelile lui Lungu,nu ma poate dezamagi fiindca nu cred in el) si'apoi sa vina sa bea apa d'aici si'apoi sa vorbeasca (sigur,o sa dea vina pe tevi,pe alte d'astea)
6.1  RE: Texte trimis de
( 5 apr 2008, 14:11:35
Zimi te rog ce alt primar a facut atat de multe proiecte in Burdujeni ?.....Nik nu iti convine Ovidiu ....dar daca nu facea nik ca de exemplu Ionescu era mai bine ? ...deschide larg ochii si ai sa vezi ca realitatea e alta nu cea care o zici tu ...Vocea PSD!
6.2  RE: Texte trimis de
( 5 apr 2008, 14:29:03
Ce il tot dati exemplu pe Ionescu?Aminteste de el cand spui de culoarea ochilor sau de bretonul copiilor tai,de comportamentul nedemn si duplicitar.Cand spui de Lungu aminteste-ti de tapsanul cu scaieti si balega,de autobuzul de autogara,de lampa cu petrol si toalele de cordele,de ciorapii de supraelastic si sticla de samahoanca cu dop de ciucalau.
7.   Texte trimis de
( 5 apr 2008, 13:53:25
bah,ce vrajeala are pe el Lungu....�i e frica de ceva ? frate,Dontu are dreptate,evident,ce'o mai suceste atata primarelu asta ? io stau in Burdujeni si (in primul rand) nici vorba sa fie panica (fiindca suntem obisnuiti cu aburelile lui Lungu,nu ma poate dezamagi fiindca nu cred in el) si'apoi sa vina sa bea apa d'aici si'apoi sa vorbeasca (sigur,o sa dea vina pe tevi, pe alte d'astea)
8.   Lectie de dictie trimis de
( 5 apr 2008, 14:06:22
Bai Dontule era simplu, cereai o expertiza a apei si gata. Nu stiu de unde ...... ai aparut si tu....cu fata aia
9.   Pe lungu l-au trecut toate apele trimis de
( 5 apr 2008, 14:14:05
Deci in burdujeni vine apa amestecata, doar 35 la suta vine de la berchisesti, restul e de la sursa veche.

In legatura cu ceilalti sclavi care sunt cu lungu, le spun sa vina sa bea un kil de apa de burdujeni, sa vada ce buna e si ce hranitoare...are asa de multe bacterii incat chiar te hraneste, e ca o ciorba de bacterii si microbi....daca cei din g.enescu au prea mult clor, noi avem prea multe ingrediente in ciorba de la robinet....

Lungule, mai mananci mult rahat pana la alegeri?
10.   !!!!!!!!!! trimis de
( 5 apr 2008, 15:22:55
Domnilor nu mai vorbiti de prin auzite. In Burdujeni este apa de Berchisesti incepind de luni 31.03.08 orele 4 dimineata! Dupa 30 de ani de cind prin conductele retelei de distributie a apei a circulat apa industriala nu poate sa fie apa de Berchisesti imediat la robinete. Ar fi trebuit ca o zi sa fie intrerupta alimentarea cu apa a cart. B.jeni ca sa se faca spalarea si dezinfectia cu clorura de var a conductelor din toata reteaua de distributie si dupa aceea sa se inceapa alimentarea cu apa din sursa Berchisesti.
11.   Apa de Berchisesti trimis de
( 5 apr 2008, 15:34:41
Daca ati fi vazut aseara Sara pe daeal, totul ar fi foarte clar. Dontu a fost prins cu minciuna!!!! Sa ne lase.
12.   Da trimis de
( 5 apr 2008, 15:49:57
Nu va e clar?

S-a facut racordul si am stat o zi fara apa , apoi s-a dat drumul la apa care era tot din Lipoveni , apoi intr-o zi primarul a vrut sa faca o poza pentru campanie si a dat drumul la vana cu apa de la Berchisesti si a facut un amestec de ape miraculos numai bun penru prostii din Burdujeni...printre care ma numar si eu. Atentie amestecul asta de ape e un miracol tamaduitor...beti cat mai multa:)))
12.1  RE: Da trimis de
( 6 apr 2008, 19:33:11
gasesteti alt nicksmug asta imi apartine
13.   Pentru DORIN trimis de
( 5 apr 2008, 16:35:11
fratioare,nu'i vorba de politica (acilea)...ci de administratie,intereseaza'te ce buget a avut Primaria in perioada 2000-2004 si ce buget a fost in ultimii 4 ani (plus inc'o rugaminte...mai citeste, frate, si presa centrala sa vezi ca treaba asta fu la nivel national..de cand cu banii europeni,cu astea..offf!)
13.1  RE: Pentru DORIN trimis de
( 5 apr 2008, 22:51:36
Cu ce sunt eu de vina ....nu totzi avem un IQ asa de ridicat ca al tau ....nu totzi stim ce stii tu (adik doar ceea ce tzii se impune ) intro zi poate vom avea placerea sa ne cunoastem si poate ma vei lumina si pe mine cu cunostintele tale! Mult succes cu dezimformarea .....lumea stie adevarul ....si tu il stii ...dar nu ai curajul sa il recunosti!
14.   Apa trimis de
( 5 apr 2008, 16:46:51
domnul lungu trebuia sa fie cinstit si sa spuna ca nu este 100% apa de berchisesti

am rude in burdujeni si mi-au spus ca fierb in continuare apa , dar atentie apa lasa foarte mult mal .

totul este o masluiala pentru prostime

sa le fie rusine

sa se faca din nou analiza apei dar din mai multe locuri - g. enescu, cuza voda I, cuza vodaII si dupa aia sa vorbeasca.

cei de la DSP oare nu sunt subiectivi? ce mafie este si acolo ......
15.   PRIMAR trimis de
( 5 apr 2008, 16:59:40
NEATA. DON PRIMAR. PROSTESTI LUMEA DIN BURDUJENI CANTA-TI-AR CUCUVEAUA LA SALCEA ACASA,
16.   Mafia trimis de
( 5 apr 2008, 17:17:31
atata vreau sa spun... domnilor de la redactie, ati pus o fotografie extrem de sugestiva a cetateanului lungu...eu nu mi-l doresc primar pt ca nu stie sa se prezinte frumos, sa aiba dictie, oratorie, pt ca nu are prestanta si pt ca mi-a distrus blocul permitand mansardarile astea nenorocite.... repet, poza vorbeste de la sine
17.   Cara beton cu roaba si astupa gaurile.... trimis de
( 5 apr 2008, 17:43:10
Daca ar fi un bun gospodar l-ar duce CAPUL sa repare 100 m de sosea de sub pod la Scheia....dar nu-i in stare de nimic....doar sa se ranjeasca stie....
18.   Pur si simplu trimis de
( 5 apr 2008, 17:44:17
Penibil- Mama, Dontu mi-a stricat jucaria.
19.   Votez pe oricine inafara de lungu trimis de
( 5 apr 2008, 18:14:25
Deci toti soferii care au masini personale (si nu ale firmei sau ale altcuiva) care TREC PE SUB PODUL SCHEIA FAC CRIZA DE NERVI din cauza drumului ca un svaitzer. Mai ales daca vine si un TIR pe contrasens, tre sa tragi pe dreapta ca e dezastru. RUSINE LUNGU CA TACI MALC IN PRIVINTA ACESTUI ASPECT. BINE CA NE-O IMPINGI IN CONTINUARE CU APA TA

SUCEVENI, URMATORUL LOC IN CARE VA AJUNGE APA DE LA CONDUCTA VA FI SALCEA SI NU ITCANI!!!ASCULTATI CE VA ZIC!!!!GROHACUL VREA APA DE LA CONDUCTA!!!!
19.1  RE: Votez pe oricine inafara de lungu trimis de
( 5 apr 2008, 18:40:50
este adevarat ce spune SUCEVEANUL... grohacul face totul numai pentru el si pentru familia lui. orasul e plin de mizerie si cateodata ai impresia ca triesti la tara!noroiul este prezent peste tot si nu se face nimic.praful de asemenea. dar grohacul de unde sa stie cum arata un oras european, ca doar el este de la Prelipca!sa ne lase si sa se duca la Prelipca, ca Salcea este o palarie prea mare pentru el. UN MINCIUNOS ORDINAR ASTA ESTE!in turul 2 o sa votez cu adversarul sau, oricare ar fi el!
20.   Sv. este mizerabila, fara saptii VERZI etc. trimis de
( 5 apr 2008, 19:44:30
Prerea mea este ca , nori de praf pe sosele, mizerie peste tot ... Trotuarele si soselele distruse ca dupa razboi, cine le mai repara?,..... ca masinile intra cu totul in gropi, etc!

La vot este necesar sa mergem cu totii ca sa putem alege cu advarat pe cineva care sa ne faca multumiti

Va intreb frumos, ati fost in Bacau, in Piatra Neamt? Ati vazut ce a facut Stefan acolo de cind e primar, ce parere aveti? La Suceava se folosesc de functii pentru aranjamentele personale.

21.   B trimis de
( 5 apr 2008, 20:52:48
apa
22.   Pentru Ovidiu trimis de
( 5 apr 2008, 21:18:13
Asa-i domnule. Multi dau cu limba la dosul Lungului. Veniti �n Burdujeni sa vedeti hal de strazi si trotuare, modul cum functioneaza iluminatul public, modul cum a fost invadat spatiul verde cu tot felul de constructii care nu au aprobare de la primarie si �n schimb nu exista nici macar un metru patrat de parc. Au fost bani: bani pe care Ionescu nu i-a putut macar visa �n cei patru ani de mandat, si ce-a facut cu ei? Focuri de artificii, alaiuri pe la Cetatea de scaun, asa zisele serbari ale Sucevei unde i-a scos din rabdari pe cei din centru cu fumul de mititei si mirosul de urina si bere acra. E drept ca a reparat trotuarele, numai din oras �nsa. Cartierul Burdujeni si Itcani l-a uitat. Vine la cersit voturi. Mai bine si-ar trage vre-o c�teva palme bine simtite. Daca nu poate sa se duca la fostii colegi sa-l serveasca ca tot i-a tradat.
23.   Pentru AXINTE trimis de
( 5 apr 2008, 22:06:37
multumesc frate,ma simteam cam singur de partea adevarului ! portocalii balacaresc pur si simplu ,,pe linie de partid'' fara sa ,,guste'' realitatea
24.   Pentru AXINTE trimis de
( 5 apr 2008, 22:08:06
multumesc frate,ma simteam cam singur de partea adevarului ! portocalii balacaresc pur si simplu ,,pe linie de partid'' fara sa ,,guste'' realitatea

LA REPARAT TROTUARE S'A BAGAT FIINDCA FRA'SU A LUAT DE 4 ORI BANII CARE S'AU FI CUVENIT PENTRU LUCRARI...CE MISTO CAND ESTI PRIMAR SI BANU' NU'I A TAU,ESTE ?!
25.   Dontu iara baga clontu trimis de
( 5 apr 2008, 22:08:22
Cotropitori PSD ai Sucevei.

Primarul va va face zilnic curat in fata blocurilor pe care voi va pihsati la fiecare betie. O sa vi-se planteze flori cu parfum exotic peste tot in oras. Apa nu se va mai lua de la robinet, fiindca cei 70 de tineri prosperosi din PSD vor distribui zilnic Borsec la toate apartamentele. In ficare parc primarul va angaja cate 10 serivotiri cu panatufuri sa va apere de muste. De asemeni, primatul va da ordin sa se faca cate o bodega la parterul fiecarui bloc. 24/24. Tot din ordinul primarului se va face cate un bordel in fiecare cartier. Exact dupa vointa voastra! Cersetorilor!

25.1  RE: Dontu iara baga clontu trimis de
( 5 apr 2008, 22:58:06
Prerea mea este ca , nori de praf pe sosele, mizerie peste tot ... Trotuarele si soselele distruse ca dupa razboi, cine le mai repara?,..... ca masinile intra cu totul in gropi, etc!

La vot este necesar sa mergem cu totii ca sa putem alege cu advarat pe cineva care sa ne faca multumiti

Va intreb frumos, ati fost in Bacau, in Piatra Neamt? Ati vazut ce a facut Stefan acolo de cind e primar, ce parere aveti? La Suceava se folosesc de functii pentru aranjamentele personale.Prerea mea este ca , nori de praf pe sosele, mizerie peste tot ... Trotuarele si soselele distruse ca dupa razboi, cine le mai repara?,..... ca masinile intra cu totul in gropi, etc!

pina una alta cersetor este lungu care ne cerseste voturile, iar de curatenie las-o balta ca primarul a lasat-o de mult.

problema pishatului - te priveste personal(dac ai probleme era unul grig)
25.2  RE: Dontu iara baga clontu trimis de
( 6 apr 2008, 14:37:58
Ce ne tot trimiti la Bacau si Piatra Neamt? Si prin asta se vede c�t de incapabil a fost primarele care cerseste voturi. Stefan de la Piatra Neamt n-a adus bani de acasa, a primit fonduri de la guvern si a accesat fonduri europene. C�t priveste Bacaul esti �ntr-o mare greseala. Primar este un incapabil de la partidul Conservator tare de clanta care la dar�mat pe baronul PSD. Culmea este ca tot ceea ce este facut �n Bacau s-a facut sub administratia fostului primar PSD. Nu-i spun numele sa nu te indispun. Vad ca esti �n tabara fosta portocalie, actualmente popularo-liberala.
25.3  RE: Dontu iara baga clontu trimis de
( 6 apr 2008, 15:23:13
poate ca este corect ce spui in privinta primarului de la piatra neamt: a fost capabil sa obtina fonduri europene si sa le foloseasca cum trebuie. aspectul orasului piatra neamt este mult superior sucevei.

trimiterile la piatra neamt si bacau sunt obligatorii, fiindca bugetele loclaitatilor sunt comparabile cu ale sucevei, diferenta facand-o CALITATEA managementului local.de asemenea comparatia este absolut necesara pentru lungu-zarujanu care au un exemplu forte apropiat de ceea ce ar fi putut fi realizat in suceava si nu au facut.

ceea ce s-a intamplat in suceava poate fi rezumat astfel: o distrugere a orasului datorita intereselor meschine ( bineinteles contrare interesului cetateanului din suceava) si timpeniei celor doi edili.

i

26.   Voturi pentru afaceri personale!? trimis de
( 5 apr 2008, 22:29:07
Nu suntem cersatori vrem PARCURI (spatii verzi pste tot) soselele fara gropi, trotuarele refacute peste tot in oras, curatenie, iarba verde peste tot si nu vorbe si promisiuni pentru prosti! Nu se intimpla nimic, doar cersiti fara scur****voturile noastre pentru a va imbogati!Asa-i!?
27.   Lungu a distrus suceava trimis de
( 5 apr 2008, 23:59:32
in spatele autoreclamei siropoase facute de lungu se ascunde de fapt, un om care vede totul prin prisma interesului personal.

in fond lungu nu a facut nimic pozitiv pentru suceava - singura realizare cat de cat vizibila este alimentarea din sursa berchisesti a cartierului burdujeni- in rest minciuna si atac la bunul simt(si buzunarul) omului de rand.o scurta prezentare a finalului de mandat a cetateanului lungu: strazile sunt pline de gropi, spatiile verzi distruse, autorizatii de urbanism date la bunul plac, copaci taiati, un buget indatorat(si secatuit), o circulatie cumplita, un joc de interese crincen, un pret al gicacaloriei foarte mare, praf si mizerie peste tot in oras.

pe scurt acesta este bilantul mandatului lungu.

SA-TI FIE RUSINE LUNGU!!!!!!!!!!

SA-TI FIE RUSINE ZARUJANU!!!!

cand va intalniti cu oamenii din suceava ar trebui sa puneti capul in pamant micinosilor.imbe

cili

28.   Echilibru trimis de
( 6 apr 2008, 08:08:06
Ma deranjeaza cand vad cu ce seninatate se minte. Apa din Burdujeni e proasta calitativ. Ma surprinde tonul unui primar care se manifesta ca un tiran, dictator si sef de gasca de tigan *cocalar*. Imi inspira incredere Lungu daca era calm si raspundea fara atacuri la persoana. Ma intreb ce ascunde? de ce ii este frica? Dontu cu stilul lui de om rigid nu va castiga. nu e totusi normal ca un om care este in serviciul public sa adopte un stil decent? Inainte de a fii partizanii ciuva hai sa vedem cu sta problema si sa analizam intentiile
28.1  RE: Echilibru trimis de
( 6 apr 2008, 13:41:44
corect, observatii pertinente
29.   YYYY trimis de
( 6 apr 2008, 15:04:39
CAMPANIA ELECTORALA ESTE IN FLOARE

NOI PE CINE VOTAM ??????

cum ati dori sa arate SUCEAVA dupa 5 ani

CE FACETI FIECARE DINTRE VOI PENTRU ASTA ??????

ASTEPT COMENTARIII!!!!
30.   Politia comuinitara trimis de
( 6 apr 2008, 15:13:27
M-am saturat de glod,praf si cersetori in Obcini.Sus,la alimentara nu-i usa de magazin sa nu fie mana intinsa la cersit.Europa?Secolul 21?NU!SUCEAVA cu primar liberal(ma rog,fost liberal,fost...,fost...)
31.   Ii ajunge trimis de
( 6 apr 2008, 15:15:11
Gata lungule! Iti ajunge, ai supt destul. Stiu ca-ti mai doresti un mandat ca sa-i face casa si lu' frate'tu. DNA-ul trebuie sa-si faca datoria si sa verifice cum Costica Lungu a luat in subcontractare lucrari de la firme care au castigat licitatii la entitati publice. Firma PRO-TEHNICA a fost infiintata in 2002 (are capital social de 200 ron), si in anii 2002, 2003 si 2004 nici macar nu a depus bilant (cine vrea, poate sa verifice pe www.mfinante.ro). De abia cand a ajuns Ion Lungu primar, a avut si aceasta firma activitate. Pana in anul 2005 a avut ca activitate principala "Demolarea constructiilor, terasamente si ...) si a obtinut lucrari la centrele bugetare ale primariei. In 2006 si-a schimbat activitatea principala in "Lucrari de instalatii tehnico-sanitare..", stiind ca va prinde lucrari la Termica. Bineinteles ca nu avea cum sa participe la procedura de achizitie, gasind subtrefugiul de a subcontracta lucrarile. Afacere tipic portocalie!!!!!
32.   Bine zis trimis de
( 6 apr 2008, 16:01:52
Bravo Roiu, bine punctat. Mi-e greata de taranul asta BANDIT!!! SUCEVENI, NU VA MULTUMITI CU PUTIN, LUNGU TREBUIA SA FACA MULT MAI MULT!! NU VA VINDETI VOTUL IEFTIN!!! AFARA CU TARANOIUL!!!!

IN TURUL 2 VOTATI CU ORICINE ALTCINEVA!!!!CRED CA DOAMNA ANGELA VA FACE TREABA MULT MAI BUNA DECAT GROHACUL ASTA!!!
33.   FOR YOU trimis de
( 6 apr 2008, 16:10:32
SUS MILICI JOOOOOOOS DOOOONTU oricum c�stiga Lungu.Bai Bai
34.   Din Fanar trimis de
( 6 apr 2008, 16:12:47
Angela la crosetat.........
35.   Paradise trimis de
( 6 apr 2008, 16:17:26
�ntr.adevar Dontu este foarte slab �n ceea ce priveste administratia locala. Este pe l�nga problema. Este oare un familist ?
36.   Citat trimis de
( 6 apr 2008, 21:55:44
"Prerea mea este ca , nori de praf pe sosele, mizerie peste tot ... Trotuarele si soselele distruse ca dupa razboi, cine le mai repara?,..... ca masinile intra cu totul in gropi, etc!

La vot este necesar sa mergem cu totii ca sa putem alege cu advarat pe cineva care sa ne faca multumiti

Va intreb frumos, ati fost in Bacau, in Piatra Neamt? Ati vazut ce a facut Stefan acolo de cind e primar, ce parere aveti? La Suceava se folosesc de functii pentru aranjamentele personale."
37.   Sunt mihnit trimis de
( 7 apr 2008, 10:08:59
locuri de munca in indusrie,parcuri si spatii verzi,alei si strazi asfaltate,locuri special menajate ecologic pentru depozitarea gunoaielor,terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii,sala polivalenta si multe parcari ,cu asa se poate lauda un primar european fata de cei ce-l aleg,nu cu apa de la Berchisesti ca tot apa de conducta este.In oocident populati consuma apa la pet dar au toate conditiile de europeni moderni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei