Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andronescu: Banii publici au ajuns în "puşculiţele de partid” ale PDL şi PNL

Duminică, 6 Aprilie 2008 (18:54:13)

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu i-a atacat, duminică, la Alba Iulia, la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale, pe reprezentanţii PDL şi PNL, pe care i-a acuzat că au folosit fondurile publice după bunul plac, ca banii să ajungă în "puşculiţele de partid".
 
  Andronescu a spus că propune ca în fiecare localitate condusă de primari PDL să se construiască "o piramidă din borduri şi din pavele” pe care să se scrie "Aici sunt banii dumneavoastră", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Andronescu a adăugat că în toate oraşele unde sunt primarii PDL a funcţionat "borduriada”, s-au schimbat toate bordurile, s-au pavat şi s-au asfaltat străzile care nu aveau nevoie, în timp ce la marginea oraşelor "e o nenorocire”.

Potrivit vicepreşedintelui PSD, există şi probleme legate de afacerile imobiliare, deoarece în toate oraşele parcurile încep să nu mai existe pentru că ele "au devenit obiectul unor afaceri oneroase".

Andronescu a spus că acest lucru este valabil şi pentru cei care conduc Guvernul, care "au făcut proiecte pentru ei".

"Cred că o asemenea administrare nu mai poate să continue pentru că şi-a dat adevărata valoare a modului în care administrează oraşele ţării. Unde s-au dus banii dacă nu se văd în lucrări care ar trebui să aducă canalizări în zonele mai mărginaşe ale oraşelor? S-au dus probabil în puşculiţele de partid", a afirmat Andronescu.

Ea le-a transmis membrilor PSD Alba că trebuie să câştige alegerile pentru că ţara are nevoie de PSD.

"Vă mărturisesc că mi se pare că este o ruşine în Europa, să fim o ţară europeană în care cei mai importanţi oameni ai statului să nu se înţeleagă şi să aibă continuu o ceartă de patru ani de zile. Eu nu cred că ţările europene care ne-au primit, prin eforturile liderilor PSD, prin eforturile noastre, ne aplaudă pentru modul în care liderii noştri s-au înţeles, între ghilimele, în această guvernare. Ţara are nevoie de alţi lideri, de lideri de care să nu ne fie ruşine, are nevoie de lideri care să ne reprezinte cu demnitate între ţările lumii", a conchis Andronescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andronescu: Banii publici au ajuns în "puşculiţele de partid” ale PDL şi PNL.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andronescu: Banii publici au ajuns în "puşculiţele de partid” ale PDL şi PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei