Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Director de şcoală, cercetat penal pentru abuz în serviciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Grupului Şcolar din Bivolărie, Mihai Stan, a fost dat în judecată de un cadru didactic, iar acum este cercetat penal pentru abuz în serviciu.

Problemele dintre directorul Mihai Stan şi profesorul psiholog Mihaela Valentina Spînul au izbucnit spre sfârşitul anului 2006, când profesoara i-a solicitat lui Mihai Stan să fie degrevată de anumite sarcini de serviciu. Mihaela Valentina Spînul susţine că în momentul în care a venit în şcoală i s-au dat anumite sarcini de serviciu, pe lângă orele pe care le avea cu elevii.

„Eram şefa comisiei de consiliere educativă, şeful magaziei cu materiale didactice, lider de sindicat, sarcini pe care le executam fără să am o decizie în acest sens, fără să fiu remunerată în vreun fel şi fără ca ele să fie prevăzute în fişa postului meu”, a declarat Mihaela Valentina Spînul.

 

Sancţionată pentru că a renunţat la unele atribuţii care nu erau stipulate în fişa postului

Către sfârşitul anului 2006, profesoara susţine că a solicitat în scris directorului Stan să fie degrevată de aceste sarcini, după ce în prealabil, la începutul acelui an şcolar, îi comunicase directorului că are probleme de sănătate şi doreşte să renunţe la sarcinile pe care le are.

„Cererea am făcut-o în luna noiembrie, iar răspunsul l-am primit abia în luna ianuarie, anul viitor. Directorul mi-a comunicat că sunt degrevată de funcţiile pe care le-am avut, însă pentru inconsecvenţa asumării unor responsabilităţi sunt penalizată cu şase puncte din punctajul total al evaluării anuale”, a mai precizat profesoara Spînul.

Aceasta a contestat răspunsul primit, însă după o lună a primit un nou răspuns de la conducerea şcolii, potrivit căruia contestaţia era nefondată.

 

Plătită ca suplinitor necalificat, deşi era titulară pe post

O altă problemă reclamată de Valentina Mihaela Spînul este faptul că, pe lângă sancţionarea cu şase puncte din punctajul total anual, directorul Stan a mai dispus şi sancţionarea pecuniară a acesteia, prin oprirea unei părţi din salariul lunar.

„Am aflat că modulul pedagogic pe care-l aveam eu nu era valabil şi că trebuie să fac un alt curs, motiv pentru care m-am şi înscris la un nou modul, la Universitatea Suceava”, a spus profesoara Spînul.

Deşi printr-o adresă de la IŞJ, directorului Stan i s-a comunicat că dacă a absolvit acel modul sau este pe care să-l absolve, profesoare are dreptul să fie remunerată ca şi cadru didactic calificat, Mihaela Valentina Spînul a spus că directorul nu a ţinut cont de recomandarea IŞJ-ului şi a dispus remunerarea ei ca suplinitor necalificat, deşi ea era profesor titular în acea şcoală.

„M-am dus şi am făcut plângere la Inspectoratul Şcolar Suceava, instituţie care i-a comunicat domnului director, printr-o adresă, faptul că aprecierea valabilităţii modulului o face angajatorul, care este IŞJ”, a spus profesoara Spînul.

Departamentul juridic al Inspectoratului Şcolar i-a comunicat directorului Stan că măsura luată şi reţinerea din salariu „pot fi considerate un abuz în serviciu şi pot atrage răspunderea disciplinară, civilă sau penală”. Totodată, IŞJ a cerut conducerii Grupului Şcolar Bivolărie să plătească profesoarei sumele reţinute din salariu.

„Nu a răspuns hotărârii, în următoarea lună a continuat să-mi reţină din salariu, şi până în ziua de astăzi nu am mai văzut banii”, a spus Mihaela Spînul.

 

„Trimiterea mea în judecată este un abuz, din cauza unei erori”, susţine directorul Stan

În aceste condiţii, văzând că nu are nici un câştig de cauză, profesoara a depus plângere penală împotriva directorului Mihai Stan. Iniţial, instanţa i-a dat directorului o amendă administrativă, hotărâre pe care profesoara Spînul a contestat-o.

„Mi s-a comunicat că plângerea mea este neîntemeiată, dar nu m-am lăsat şi am făcut din nou plângere la Judecătoria Rădăuţi”, spus profesoara. În momentul de faţă, Mihai Stan este cercetat penal pentru abuz în serviciu.

Directorul Grupului Şcolar Bivolărie, Mihai Stan, susţine că a sancţionat-o pe profesoara Spînul cu trei puncte din punctajul anual al evaluării, şi nu cu şase puncte.

„A renunţat la atribuţiile de serviciu în timpul anului şcolar, a perturbat sistemul educativ şi a motivat că renunţă la sarcinile pe care le are din motive medicale, însă nu mi-a adus nici o adeverinţă medicală care să certifice problemele de sănătate pe care le acuza”, a spus Mihai Stan.

Referitor la acest lucru, Mihaela Valentina Spînul susţine că, în primul rând, nu i s-a cerut o adeverinţă medicală şi, în al doilea rând, erau nişte atribuţii care nu figurau în fişa postului, şi pe care nu era obligată să le facă.

În legătură cu valabilitatea modulului pedagogic al profesoarei şi cu decizia directorului de la Grupul Şcolar Bivolărie de a o remunera pe Mihaela Valentina Spînul ca şi cadru didactic necalificat până la absolvirea modulului, directorul Mihai Stan s-a declarat total îndreptăţit să facă acest lucru.

„Ţin să precizez că adresa IŞJ prin care mi se cerea să-i plătesc doamnei profesoare reţinerile salariale, pe motiv că nu eu sunt angajatorul, este total eronată”, a spus directorul Stan.

Acesta a declarat că în acea adresă a IŞJ-ului se face referire la un articol de lege abrogat şi înlocuit cu Legea 349/2004, prin care angajarea se face de către directorul şcolii, care este şi ordonator terţiar de credite.

„Consider că trimiterea mea în judecată este un abuz, pe baza unui articol de lege abrogat, şi am cerut Inspectoratului Şcolar să reanalizeze această situaţie”, a mai spus directorul Stan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Director de şcoală, cercetat penal pentru abuz în serviciu.
 Vizualizări articol: 10277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 19 voturi
Director de şcoală, cercetat penal pentru abuz în serviciu4.1519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se invoca Legea 349/2004. trimis de
( 5 apr 2008, 13:25:03
Vai ce rusine, oare acest director nu stie ca aceasta lege se afla abia in faza de proiect si ca acest art. va fi abrogat numai daca legea cu pricina va fi votata.

Unde ii este capul acestui director, domnilor, se pare ca el trateaza si judeca cadrele didactice din aceasta scoala numai dupa ureche. Alarma!!!!- domnului insp. gen. Astia se si vad pusi in functii de primari, iar mai apoi sa-si adjudece pe deplin calitatile de ,,ordonatori tertiari de credite" (si ce de credite se spala la scoala aia). Daca s-ar sesiza macar de data asta Dl. Marza sa vada ce s-au facut si unde s-au dus o parte din fondurile ptr. aceasta scoala.... Asteptam semnalele dumneavoastra domnilor care ar trebui sa scuturati din temelii aceasta institutie.
1.1  RE: Se invoca Legea 349/2004. trimis de
( 6 apr 2008, 19:26:14
Si crezi ca tu ai fi mai buna si ai face mai multe lucruri deosebite pentru copiii din acea scoala?

Nu prea vad nicaieri sa vorbesti despre tot ce s-a facut pentru acei copii, pentru ca pana la urma asta e scopul unei institutii de invatamant.

Esti frustrata si nesatisfacuta?

Problema ta! Dar lasa-i pe altii sa faca ceva ce se pricep si fac din suflet! Ceea ce tu nu cred ca ai!
1.2  RE: Se invoca Legea 349/2004. trimis de
( 7 apr 2008, 14:36:41
Sunt sigur ca ar fi mai buna numai prin faptul ca a avut taria sa ia proble am in mina si sa o transeze cu fermitate. Cred ca odata cu cresterea numarului celor care von contesta ilegalitatile direcotrilor si a celor de la inspectorat vom avea un invatamint curat in final. Sunt foarte multi directori care se cred pe tarlaua lui masa sau a lui tat'su numai datorita pilelor pe care le au la ISJ, institutie decredibilizata total prin modul cum actioneaza. Caracatita incurajata prin legaturi de rudenie e 99% in tot invatamintul sucevean prin soti, sotii, nepoti, nepoate, cumetri, etc.

Succes doaman profesoara!
1.3  RE: Se invoca Legea 349/2004. trimis de
( 7 apr 2008, 17:03:45
Ce sa faci te cearta pe SPINUL VALENTINA MIHAELA, nu te frumos sa cearta cu mia???,

Directorul Stan Mihai si Director Adjunct Viorica Georgescu, mai e buni sa ea!!!!!!!!!!

Profesoara de ce si unde, mia????
2.   Sesizare trimis de
( 5 apr 2008, 13:53:40
Din nou pnl a suplimentat fondurile pentru scoli. Cine raspunde de banii acestia cum se cheltueiesc? De ce nu se ia nici o masura privind dictatura impusa de unii directori ,brat la brat cu unii din isj?
3.   O trimis de
( 5 apr 2008, 14:38:58
Eu cred ca aceasta cucoana nu isi face treaba, sta prin medicale, urmareste pe altii si face de ras sistemul de educatie.In legatura cu problema preg psihopedagogice ce cauta in intamant fara aceasta ?????????

Sunt f multe cadre care nu au ce cauta in invatamant , nu au cursuri prihopedagogice asa cum scrie in lege,eliberate de DPPD .Sunt titulari de f multi ani si nu au reusit sa faca aceste cursuri !!!!!!!!!

Aplicati legea si faceti curatenie , daca vreti reforma si imbunatatirea sistemului de educatie! Pentru binele copiilor nostri!

3.1  RE: O trimis de
( 5 apr 2008, 18:33:29
Pentru binele copiilor domniilor voastre ar trebui sa-i educati intai in familie, sa va interesati de ei, sa le fiti model de viata si apoi sa cereti profesorilor sa va aduca odraslele la un nivel cat de cat acceptabil.
3.2  RE: O trimis de
( 6 apr 2008, 19:28:46
Poate nu e paralela , e perpendiculara cu .....ceva ... dar nu cu invatamantul! Saraca!!! Atata o duce ....chestia aia ce o poarta pe post de cap....

4.   Precizare trimis de
( 5 apr 2008, 14:52:23
"Doamna SPANUL VALENTINA MIHAELA,cum puteti afirma ca LEGEA nr.349/2004 este in faza de proiect din moment ce se aplica de 4(patru)ani? Va citeste o lume intreaga si vede ca sunteti paralela cu INVATAMANTUL !!!!
4.1  RE: Precizare trimis de
( 5 apr 2008, 15:21:02
Cititi aricolul 68 din Legea Inv.republicata si modificata care este in vigoare si art 132 din Statutul personalului didactic modificat !!!!!!!!!!!!!

Nu trebuie dacat sa se aplice legea sa nu se mai catere toti in sistemul asta , stiu ei de unde vin si unde le e locul, dar incearca poate le merge!

5.   Fac ce vrea muschii mei trimis de
( 5 apr 2008, 15:20:50
scandal degeaba , sunt directori legati de scaun de ISJ SV care taie si spanzura , fac legea care doreste muschii lor pentru ca au SPATE la ISJ . Sa traiasca nenea Iancu ca mosia MOSIE , fonctia FONCTIE. Dixi.
5.1  RE: Fac ce vrea muschii mei trimis de
( 6 apr 2008, 20:24:35
La cum gandesti nici nu esti bun decat de subordonat
6.   Lipsa de caracter trimis de
( 5 apr 2008, 15:24:36
Aceasta asa zisa doamna SPINUL- si numele ii aduce a ceva ce se baga intre coaste - oriunde a fost incadrata, a improscat cu noroi dupa ce a fost primita cu bratele deschise, si tot de atatea ori a fost exclusa din colectiv ptr ca reprezinta un pericol public. Sa nu credeti ca umbla dupa dreptate, NU, vrea cu tot dinadinsul sa faca un rau. Tot ea scrie in comentariul de mai sus fara sa aiba nici o legatura cu articolul, ca se si vad pusi in in fct. de primari, apoi mai fata, in functia de primar, sunt alesi oameni gospodari, nu o hodoroaga ca tine - ce treaba ai avut d-ta acum 4 ani cand ai candidat ptr. fct de primar al com. Vicovu de Jos sa il terfelesti pe d-nul Mutescu(contracandidat) om gospodar, tu care de abia te-ai LIPIT in Vicov.

Si acum imprastii cu venin pe unde treci. In alta ordine de idei, ce a facut directorul Stan la Bivolarie, nu au facut toti directorii din Modova. Toate cadrele didactice ar vrea sa lucreze intr-o asemenea institutie cu atat de multe dotari
6.1  RE: Lipsa de caracter trimis de
( 5 apr 2008, 15:27:40
ai dreptate

6.2  RE: Lipsa de caracter trimis de
( 6 apr 2008, 19:31:06
In locul tau mi-ar fi rusine sa mai eis in oras dupa toate penibilitatile pe care le faci la adresa unui om demn de toata stima....

7.   Venin cat cuprinde trimis de
( 5 apr 2008, 15:37:53
Scria cineva mai sus, ca stai mai mult prin medicale si urmaresti pe altii ce fac. Avea perfecta dreptate. Nu are cine te scutura pe tine bine de tot, sa iei CM pe drept.

Daca ai sa citesti comentariile sa te gandesti bine cum culegeai masline in Grecia in timpul facultatzii - in timpul sesiunilor tu erai plecata- dar ai luat diploma de psiholog. Verificatzi mai bine pasaportul.
8.   Mirare trimis de
( 5 apr 2008, 15:46:40
Sunt lider de sindicat si mi-a fost usor sa gasesc art.11(al.5) din L.128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.E clar ca directorul are dreptate,continutul acestui articol a fost modificat prin L.349/2004(in paranteza fie spus,e o idiotenie sa afirmi ca o lege care se aplica de acum 4 ani "e in faza de proiect").Mai mult,in art.68(al.1...5)din L.84/1995 scrie clar ca" numai absolventii cu certificat D.P.P.C.D.vor lucra in invatamant".De ce nu se respecta legea? Ca in scoli sa aterizeze fel de fel de impostori fara pregatire pedagogica si sa ne agreseze copiii in fel si chip? Aceasta parasuta n-avea ce cauta in invatamant de la inceput! ALO,INSPECTORATUL SCOLAR SUCEAVA,se aude?? Ce fel de serviciu juridic aveti ? Va spun eu: " INCOMPETENT !"
8.1  RE: Mirare trimis de
( 5 apr 2008, 15:56:59
In Statut, art.132 spune clar ca cei care nu au reusit sa faca cursuri psihopedagogice elib de DPPD pana la 1 sept.2007, isi pierd titulatura.Sunt f multi in sistem cu aceasta neregula! Cine ar trebui sa ia atitudine????????

Cineva nu-si face treaba!

8.2  RE: Mirare trimis de
( 5 apr 2008, 15:58:52
posturile ar trebui vacantate ca sunt atatia tineri cu pregatire care nu au unde munci si lichelele isi bat joc de educatia copiilor.
9.   Tatal escrocilor trimis de
( 5 apr 2008, 15:58:07
Despre Stan se pot scrie romane,si tot nu s-ar putea spune toate magariile pe care le-a facut.Pe Spanu nu o cunosc,dar pe Stan il stie toata zona,oricum are relatii pina la cer, construite cu grija inca cu mult inainte de revolutie.Ca angajarile se fac prin concursuri de "plicuri",pe sistemul care da mai mult,ca ii foloseste pe angajati la munci, ca isi taie partea leului din ajutoarele olandeze,germane etc,astea sunt deja banale fleacuri cotidiene.De cind se stie el este director si nici chiar ministrul nu poate schimba asta.Peace.
9.1  RE: Tatal escrocilor trimis de
( 6 apr 2008, 19:35:27
Cum le stii tu pe toate!!!

Ai dat tu bani sa prinzi post? Sau ai fi dat dar n-ai stiut cui? Ipocritule!Astea-s vorbe de doi lei tipic romanesti. Tu , ceacanaule, ce ai facut pentru vicov sau pentru scoala pe al carui director il ponegriti? Probabil nimic.... Tragi din tigara, bei o bere si .... le stii tu pe toate....Mare vicovinean....E mandra urbea de tine...
9.2  RE: Tatal escrocilor trimis de
( 7 apr 2008, 19:33:16
Ma intreb de unde ati aparut atat de multi slugarnici aparatori? Din oficiu?

Poate ca-i datorati ceva acestui personaj controversat...

Nici eu n-o cunosc pe reclamanta, nici nu-mi doresc, dar romanele despre care aminteste "un vicovean" va pot spune ca le-am citit. Si poate ca nu chiar pe toate.

Cine stie ce-as mai putea descoperi insa pur si simplu mi-e sila."STALPII SOCIETATII"

Si s-avem pardon, la scoala respectiva sunt multi cei cu studii la distanta si mai ales in viteza...

Cat despre nevicovean, sa ramana la berea si tigara lui si sa-si mai completeze cunostintele.
10.   Alerta trimis de
( 5 apr 2008, 16:15:54
Am aflat ca de la "casa de glumeti" SASCA au evadat doi pacienti:- un barbat care se prezinta:-"Napoleon Bonaparte"! si o femeie care se prezinta:- "Psiholog ! Dupa cele citite mai sus,femeia ar putea fi d-na SPINNUL. Cine o vede,este rugat sa-l sune pe d-l director de la Universitatea SASCA la tel.0744341559.Atentie,n-o atingeti! - muscatura acestei paciente contine un venin care pute a rahat foarte mult timp.
11.   Balacareala trimis de
( 5 apr 2008, 16:26:18
acuzatiile din comentarii sunt partinitoare, la fel ca si cei ce au scris. Directorul STAN are dotari materiale la unitate dar omenie si comunicare nu. Are relatii ca e baiat de baiat . Nu pateste nimic.
11.1  RE: Balacareala trimis de
( 5 apr 2008, 20:04:13
NU FI ASA SIGUR.VA PATI.....
12.   - trimis de
( 5 apr 2008, 16:38:48
lucrez in invatamant de cativa anisori (19) si pot sa va spun ca, daca unui director i se "pune pata" pe un cadru didactic, justitia devine total ineficienta. depolitizarea institutiilor de invatamant va avea loc peste 100 de ani. ce nu inteleg eu, e faptul ca, daca aceasta doamna e chiar atat de incompetenta, cum a putut un manager atat de bun sa-i acorde atatea responsabilitati... nu le putea imparti si restului personalului din unitate?
13.   DIRECTOR TOT TIMPUL trimis de
( 5 apr 2008, 17:11:58
Felicitari mai CD . Directorii si inspectorii sunt trimisii lui D-zeu pe pamant.
13.1  RE: DIRECTOR TOT TIMPUL trimis de
( 7 apr 2008, 14:54:19
90% incompetenti, 9% sugacioase, 1% diverse
14.   Ciudatenie trimis de
( 5 apr 2008, 17:17:52
Nu se poate ca directorul unei scoli sa numeasca liderul sindical. Liderii sindicali sunt alesi de catre sindicalisti. Trebuie sa fie o eroare in articol.
15.   Prostia .....la loc de frunte !!! trimis de
( 5 apr 2008, 17:48:55
ma intreb , ce rost are ca pe zidul din fotografie langa numele liceului sa mai fie .....aruncati o gramada de bani pe tabloul cu....conducerea liceului ????

asta da dovada ca conducerea nu prea are.....simtul organizarii financiare ca sa nu mai adaug....bunul simt si cultura .

da cine stie poate-o fi vre-o ....directiva de......sus de tot ,ca sa sa...."agate" numele celor ....cinci magnifici !!

cert este un ...lucru : BANI ARUNCATI IN....VANT !!!!

ps. da doar nu-s banii lor din.....buzunarul propiu .........
15.1  RE: Prostia .....la loc de frunte !!! trimis de
( 5 apr 2008, 18:01:07
mihaela , nu te supara , da poate sanctiunea pecuniara poate fi folosita la un ....nou panou cu numele celor cinci magnifici si-o sa fie scris cu ....litere mai mari si mai ....frumos colorate , ca de departe nu prea se.... poate citi !!!

recunosti ca e o ...investitie nobila si.....foarte necesara ??

propun ca literele sa fie....spoite cu aur , iar mai jos ,c-am observat c-a mai ramas o bucata de perete , sa fie ...atarnate de un cui si.....tablourile cu portretul lor , numai sa nu fie fotografiate "intr-o".....ureche !!!
15.2  RE: Prostia .....la loc de frunte !!! trimis de
( 5 apr 2008, 18:03:29
nu mi se pare normal sa agati conducerea pe fata scolii!

Si cand se schimba, alti bani aruncati!

sau poate nu se schimba?

15.3  RE: Prostia .....la loc de frunte !!! trimis de
( 5 apr 2008, 18:14:34
concluzia e aceeasi ca si in cazul cu....folia de pe geamurile masinilor :

dovada de privitimism ,folclorism si megalomanie......pe banii contribuarilor si-a ....mihaelei....(am in gand ...sanctiunea pecuniara).
15.4  RE: Prostia .....la loc de frunte !!! trimis de
( 5 apr 2008, 18:31:25
ce insemna sanctiune pecuniara?

15.5  RE: Prostia .....la loc de frunte !!! trimis de
( 6 apr 2008, 19:40:13
Daca nu stii nici ce inseamna sanctiune pecuniara....esti PSIHOLOG?

Ce a- ti vrea sa puna la intrare ? O poza cu Iliescu?

Comunistilor! Daca sunt oameni care merita dragostea elevilor si respectul concetatenilor sa le faceti statuie. Sunt multi care nu au asa directori si isi doresc.!
15.6  RE: Prostia .....la loc de frunte !!! trimis de
( 6 apr 2008, 23:12:00
pt . MINE !!!

daca tot vrea sa se.....ridice in lauri ...., SA SE RIDICE PE BANII LUI !!!!

daca pe zid si-o....trantit numele , atunci ma-ntreb ce-o avea in...birou ???

statuie in care e....calare pe un....pur sange arab si pe perete un tablou in costumul lui....napoleon ???

ps. de regula , la intrari se mai pune un.....cos de gunoi si-a colo sa-si puna...numele!!!
16.   Oameni de nimic!... trimis de
( 5 apr 2008, 18:32:21
Adevarul este ca unii dobitoci ajunsi intr-o functie cit de mica isi schimba catatura, vocea, felul de-a merge, fuduli nevoie mare...ti-e greata de ei!

Se ia de unul de altul, devin aspri, vorbesc putin si atunci cind vorbesc, se asculta...oameni de nimic!

Dupa ce nu mai sunt, aceleasi lichele nu stiu cum sa-ti intre in voie, devin... normali!

Lua-i-ar uciga-l Crucea!
17.   Zona libera de neocomunism trimis de
( 5 apr 2008, 18:33:30
am vazut pe frontispiciul cladirii numele directorilor dela Vicov. Nicaioeri in lume nu exista asemenea inscriptionare.Pute a comunism rau. Zaaau. daca decedeaza cineva cu numele inscris acolo , alta cheltuiala.. CE MEGALOMANIE. Mai stiu pe cineva cu asemenea apucaturi. TRIST. vremuri . oameni , dar si directori ca S T A N...mai bine lipsa.
18.   Sanctiune pecuniara trimis de
( 5 apr 2008, 18:45:12
stie cineva ce inseamna sanctiune pecuniara??????????????
19.   Sanctiune pecuniara trimis de
( 5 apr 2008, 18:45:49
stie cineva ce inseamna sanctiune pecuniara??????????????
20.   Sanctiune pecuniara trimis de
( 5 apr 2008, 18:45:56
stie cineva ce inseamna sanctiune pecuniara??????????????
21.   Explicatie trimis de
( 5 apr 2008, 19:40:02
PECUNI�R, -A adj. Care consta �n bani; banesc. Dictionarul Explicativ al Limbii Romane
22.   LUPTA CONTRA ACESTEI JIGODII trimis de
( 5 apr 2008, 20:01:24
AR TREBUI SA PLATEASCA ACEST DIRECTOR.SUNT MULTE JIGODII DE DIRECTORI CARE ISI BAT JOC DE PROFESORI.DRAGA MIHAELA...NU TE LASA!!!!LUPTA!!!SUNT MULTI CARE TE SUSTIN!!MULT SUCCES SI DUMNEZEU SA TE AJUTE!!!!!
23.   Raspuns pentru Da trimis de
( 5 apr 2008, 20:02:50
Eu cred ca aceasta cucoana nu isi face treaba, sta prin medicale, urmareste pe altii si face de ras sistemul de educatie.In legatura cu problema preg psihopedagogice ce cauta in intamant fara aceasta ?????????

As dori sa va informez cu respect ca nu am fost in concediu medical decat de 2 ori din sept. 1999 si pana azi 2008, iar unul dintre concedii a trebui sa-l intrerup pentru a sta drepti in fata acestui dictator ce se numeste Stan.

De un an de zile incearca sa-mi astupe gura si intradevar poate la propriu le-am stat multora ca un spin in coaste.

Insa un profesor care are o activitate didactica in invatamantul special ce depaseste uneori activitatile din invatamantul de masa nu cred ca ar trebui badjocorit doar pentru ca si-a permis sa se lege de un colos in materie ca Stan Mihai.
23.1  RE: Raspuns pentru Da trimis de
( 5 apr 2008, 20:09:21
LUPTA PENTRU DREPTUL TAU!LUPTAND PT.TINE VEI LUPTA SI PT.NOI.ACESTI DICTATORI TREBIESC NIMICITI.STAN-GANDACULE CE CAUTI ACOLO????LASA FEMEIA IN PACE!!!!!!
24.   Raspuns pentru LULU trimis de
( 5 apr 2008, 20:05:58
Doamna SPANUL VALENTINA MIHAELA,cum puteti afirma ca LEGEA nr.349/2004 este in faza de proiect...

Da imi cer scuze pentru eroare si va rog sa ma credeti ca sunt si eu istovita de atatea sicane. Nu v-as dori nimanui sa va luptati cu un asemenea rechin...
24.1  RE: Raspuns pentru LULU trimis de
( 5 apr 2008, 20:11:09
FII TARE SI NU TE LASA!!!!!!!
24.2  RE: Raspuns pentru LULU trimis de
( 6 apr 2008, 19:44:15
Cred ca te-ai nascut istovita. Nu plange nimeni daca ramai asa!Dar venin mai ai ? Bagti-l undeva !
25.   Ptr. acest Juravle banuim noi cine! trimis de
( 5 apr 2008, 20:12:27
Sunt lider de sindicat si mi-a fost usor sa gasesc art.11(al.5) din L.128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.E clar ca directorul are dreptate,continutul acestui articol a fost modificat prin L.349/2004(in paranteza fie spus,e o idiotenie sa afirmi ca o lege care se aplica de acum 4 ani "e in faza de proiect").Mai mult,in art.68(al.1...5)din L.84/1995 scrie clar ca" numai absolventii cu certificat D.P.P.C.D.vor lucra in invatamant".

Daca asa bine le ai cu legea de ce nu te interesezi cum preda sora acestui director la clasele de profesionala ore de patiserie fara sa aiba modulul si ca ptr a o aduce de la Bucuresti a desfiintat alte profile din cadrul scolii si i-a creat acesteia loc caldut?
26.   Ajutor trimis de
( 5 apr 2008, 20:16:05
Noi copii iubim pe doamna Mia.

Stan a facut din scoala PUSCARIE dar nimeni nu ne intreaba.

Ce face frumos e pentru bani.

Noi nu ne place aici.

A plecat si nimeni nu mai face nimic pentru noi. PACAT.
27.   Va iubesc copiii trimis de
( 5 apr 2008, 20:20:34
Doamne cat as da sa fie intrebati in mod democratic elevii si cadrele ce patimesc in scoala aia sub aspectul varului ingrijit de pe pereti.

Numai anul trecut s-au transferat si au renuntat la aceasta scoala aaproximativ 11 cadre didactice, iar debutantii nu stau decat un an de zile. Oare tot eu sa fiu de vina...?
28.   Dictatutura tandemului STAN -GEORGESCU trimis de
( 5 apr 2008, 20:28:27
Ar trebui initiata o ancheta adevarata dar adevarata despre multe atituduni fata de salariati de catre acest TANDEM.
29.   Raspuns draga ADMIRATORULE trimis de
( 5 apr 2008, 20:30:37
Daca ai sa citesti comentariile sa te gandesti bine cum culegeai masline in Grecia in timpul facultatzii - in timpul sesiunilor tu erai plecata- dar ai luat diploma de psiholog. Verificatzi mai bine pasaportul.

Legat de cules masline sa stii ca nu imi este rusine ca am mucit cinstit intr-un exod pe care azi multi romani il adora. Insa as dori sa te informez ca la data cand eu am plecat in grecia absolvisem facultatea numai ca nu aveam sustinut examenul de licenta. L-am sustinut in 2003 cand m-am intors. Acest lucru este posibil oricarui student, adica sa-si dea ultima sesiune si ultimele examene fara sa sustina licenta in acelasi an.

30.   Bai ADMIRATORULE care esti... trimis de
( 5 apr 2008, 20:34:58
Mai bine l-ai intreba pe domnul Stan cum a absolvit el si distinsa director adj. Vica Georgescu a doua facultate, psihologia, pe banii de cazare la hotel in Iasi in sesiuni de imperechere si pe bonurile de benzina ale scolii?

Pai nu vezi ca nu avea cum sa incapa 3 psihologi in scoala aia?

Cei doi fiind mereu ,,contopiti" in studiu fireste au trebuit sa-i faca vant ,,ucenicei".

Si nu mai fa vant ca pute de la meniurile de post pe care le ingurgitezi....
31.   Racul,broasca si...stiuca trimis de
( 5 apr 2008, 20:39:57
pomul dupa roade si omul dupa fapte se cunoaste...nu mai martiriza prin presa,mihaela!
32.   FIICA DUHOVNICEASCA trimis de
( 5 apr 2008, 20:46:00
DNA VALENTINA MIHAELA PASCAL LUPU SPINUL SA NU UITE NICIODATA CE A FACUT LA CASIERIA CFR IASI.!MAI tine minte cati oameni i au platit delapidarea? EA VORBESTE DE CREDITE LA BANCI?EA CARE A LUAT CREDITE CU ADEVERINTE FALSIFICATE!?SA-I FIE RUSINE!NU MAI ARE SENS SA-I MAI POMENESC SI ALTE FARADELEGI.ATAT O ROG:SA ISI AMINTEASCA CA NU TARE DEMULT II PUPA POALA(NOROC CA N-AM GRESIT)PS-ULUI ASA CUM II PLACE SA-L ALINTE SI CHIAR ACUM SUNTEM IN POSTUL MARE!!!!!!
32.1  RE: FIICA DUHOVNICEASCA trimis de
( 6 apr 2008, 20:12:10
Ar trebui sa iti fie rusine domnitza daca maisti ce e aia! Sau....nu stii decat sa musti de partile moi!
33.   N-ati vazut formatia SISTEM de la aceasta scoala trimis de
( 5 apr 2008, 20:46:21
Acea placa memoriala creata special sa le aminteasca salariatilor zilnic cine si cum conduce aceasta scoala este nimic pe langa formatia SISTEM de butoaie de beton vopsite in verde ce gazduiesc niscai rachiti sau asa ceva si care au luat locul a mai multor tei de grosimi considerabile si pe care i-a taiat fara sa faca o licitatie, acestia fiind ai domeniului public. Dar cui ii pasa. A astupat santul ca un mat cacacios cu nisip sa nu se vada cioatele si lemnul l-a valorificat tot el.

Apoi acele butoaie sunt situate la limita de acces a drumului iar in caz de accident ai toate sansele sa mori lipit de aceste obiecte (OZN-uri) stradale.

Daca apoi ridici capul si privesti discret peste gard mai vezi o placa memoriala infipta in doi stalpi cu staful si cu nr. lor de telefon. Sunt convins ca cea din poza ziarului poate fi citita din tren caci asta i-a fost si dorinta maestrului Stan.
34.   Sigur nu ai dreptate in tot ce spui trimis de
( 5 apr 2008, 20:51:47
Probabil nici cu copii nu te-a inzestrat D-zeu dar ca pe orice pacatos sa te ierte ca te asociezi intr-o discutie deschisa apeland la numele unui ierarh
35.   Oare ? trimis de
( 5 apr 2008, 20:52:45
oare ce va face inspectoratul cu acest DICTATOR ? N I M I C, N I M I C , N I M I C.
35.1  RE: Oare ? trimis de
( 6 apr 2008, 20:14:32
Si ce ai vrea sa faca? De unde stii cat e de dictator? Sau doar faci pe desteptul, ca de aici e loc pentru oricine ( pe net)
35.2  RE: Oare ? trimis de
( 7 apr 2008, 19:27:24
Ce va face ISJ cu sefu? Simplu si logic:

1. O sa aiba constant gradatie de merit.

2. O sa-l bage la toate bacalaureatele ca e om "DE NADEJDE"

3. O sa i se termine mandatul si nu o sa aiba niciun contracandidat.

4. Dupa 100 madate, o sa iasa la pensie, dar NUMAI DUPA O PRELUNGIRE corespunzatoare de vreo 10 ani in functie, bineinteles.
36.   Tare cu ...SISTEM trimis de
( 5 apr 2008, 21:00:13
Am ras de m-am spart si culmea e ca totul este chiar asa.In cazul lui Stan realitatea bate fictiunea.
37.   Nu te lasa, Mihaela trimis de
( 5 apr 2008, 21:15:44
te felicit ca ai avut curajul sa incepi tu prima lupta cu apucaturile ticalosite ale lui STAN. Nu stiu ce va iesi dar meritul de a-l deconspira este al tau. Doamne ajuta !
38.   Doamna Mihaela!!!!!!!!!! trimis de
( 5 apr 2008, 21:28:56
Stie lumea ce buna psiholoaga esti tu.

1. La examenul de definitivat in invatamant ai luat nota 1.50 - ce desteapta esti!

2. Nu mai face atatea comentarii in numele altora - caci cei care te cunosc itzi recunosc stilul - sa te dai un elev surdomut?....... rusine

3. Asa de mult tineau elevii la tine incat cand au scapat de d-ta si-au facut CRUCE MARE atat ei cat si parintii.

4. Nu mai spune atatea minciuni piece of shith ce esti.

5. si te rog inca o data - ptr binele tau , nu mai sta in fata pc-ului ca si asa esti destul de incrucisata-ai sa faci scurta la degete de atatea comentarii facute in numele altora
38.1  RE: Doamna Mihaela!!!!!!!!!! trimis de
( 6 apr 2008, 00:19:28
d-le director, acest limbaj nu va onoreaza. un manager al unei institutii de invatamant e obligat de calitatea sa profesionala, daca nu umana, sa aiba un anume nivel de decenta in exprimare si in atitudine. solutionati problema in instanta, este penibil ce faceti aici
38.2  RE: Doamna Mihaela!!!!!!!!!! trimis de
( 6 apr 2008, 11:16:17
din cate .....mai stiu eu , mihaela nu-i....."psiholoaga"......, e PSIHOLOG.... (indiferent de gen......).
39.   Vezi sa nu...PS de Boston trimis de
( 5 apr 2008, 21:30:35
Se vede ca esti unul (una) din acei ce le place sa se ascunda sub poala popii.

S-apoi de unde pana unde despre credite bancare si alte bolunzanii ca in articolul de ziar nu e trecut asa ceva. Am uitat ca unii ce se simt cu musca pe caciula ii ia gura pe dinainte. Stai pe tusa draguta ca se vede clar ca nu o ai la ranza pe d-na Spinul.
40.   Treziti-va Nedumeritilor trimis de
( 5 apr 2008, 21:43:02
Cel putin tot ce am avut de spus am semnat cu numele complet, nu m-am ascuns dupa pseudonime. Vad ca doar pe cei pe care ii ataca cititorii adica pe dumneavoastra domnule si doamna directoare, care te dai in stamba si cu expresii englezesti, te revolta. Faptul ca port ochelari nu inseamna ca sunt incrucisata. Iar elevul (sau eleva) care a avut curaj sa scrie o felicit si probabil ca e una din elevele mele. Daca nu le-ati decuplat voi intentionat legatura la net o rog sa-mi mai scrie ce vrea ea sa vada si restul lumii cat de prefacuti sunteti cei doi directori si cat de teama va este sa nu fiti detronati.

Legat de relatia elev-profesor -parinte ma pot mandri ca la mine la clasa au fost totdeauna prezenti parintii (chiar daca vorbim despre invatamant special) la toate activitatile. Si nu putine au fost acestea.
41.   Aaaaa am uitat, trimis de
( 5 apr 2008, 21:48:07
La definitivat a trebuit sa ies din sala dupa o jumatate de ora ca mi se facuse rau. Si apoi nu m-am mai prezentat la celelalte examene fiindu-mi rau toata saptamana si asta tot din cauza frecusului la care m-ati supus si ma supuneti in continuare.

Iar pe voi cine v-a informat ca am luat aceasta nota, ca pe liste la acest examen scrie respins sau admis. Dar nu stiti cu ce sa mai aruncati in mine, asai?
41.1  RE: Aaaaa am uitat, trimis de
( 6 apr 2008, 20:16:38
Si acum nu ti-e rau ? Ca noua ne este cand vedem ce-ti poate capul de psiholog emerit
42.   Ce buna esti la suflet trimis de
( 5 apr 2008, 21:54:08
Eu am stat doar 1 an acolo La Scoala Speciala dar si de mine te-ai luat, nu incapeai de nimeni si pe toti ii muscai. Adica mai luat sub aripa ta protectoare si ma trageai de limba despre ce se discuta in cancelarie, atat despre colegi cat si despre tine. cred ca totzi salariatii au cate un dosar facut de tine ca pe viitor sa ii poti avea la mana.Tu vorbesti de caracter?
43.   E una din cele mai inzestrate profesoare debutante trimis de
( 5 apr 2008, 21:56:52
Draga doamna Mihaela, am asistat recent la una din lucrarile prezentate de dumneavoastra la Univ. Stefan cel Mare Suceava.

Ati fost geniala fiind o tema deosebita ,,Strategii centrate pe elev".

Fiti tare! Doar lichelele sar la gatul pradei rapuse. Nu va lasati!

Acest profesor are participari la simpozioane internationale, nationale si judetene in specialitatea dansei cat n-au toti prof. de la Bivolarie la un loc.

Mai bine v-ati baga nasul in santul ala cu nisip de la scoala ca ea oricum a plecat de buna voie la alte unitati scolare.
43.1  RE: E una din cele mai inzestrate profesoare debutante trimis de
( 6 apr 2008, 20:19:13
Mare universitar mai esti si tu! Cu ce a sarit la cap eminenta sa? La care...cap... Stim toti um e cu simpozioanele. Frectie cu diana la un picior de .....cartilagiu
43.2  RE: E una din cele mai inzestrate profesoare debutante trimis de
( 7 apr 2008, 10:52:47
Imi este cunoscuta doza de cretinism a apropiatilor "conducerii" Grupului scolar Bivolarie. Micutul Hitler al acestei unitati scolare nu mai are mult pana va introduce camera de gazare, ca metoda de management a unitatii scolare.

Cat despre afirmatia legata de prestatia deosebita la simpozionul ,,Strategii centrate pe elev", a domnei Spanu, o pot confirma fara nici o retinere. A fost una dintre cele mai documentate si mai la obiect interventii.

In privinta sanselor de a se face dreptate in acest caz, ma vad nevoit sa ma indoiesc, spre regretul celor care mai spera ca astfel de lucruri se mai pot produce in Romania zilelor noastre.

Acest director nu este un caz special, asa cum este invatamantul pe care-l practica, ci o regula generala, regula abuzului, practicata in invatamantul sucevean si patronata de conducerea ISJ. Sa nu credeti ca ISJ nu cunoste acesta stare de lucruri! O cunoste foarte bine, dar o sustine pentru ca sunt parte la ea! Monacu, Carcalete sau Hre
44.   Bai da multi nedumeriti la scoala aia trimis de
( 5 apr 2008, 22:02:28
Pai daca sunteti asa de corecti de ce sa va faca fata dosare?...

ORI SPAGA INITIALA NU ECHIVALA CU CEA FINALA SI VA SAPATI UNII PE ALTII.
45.   Se poate....... trimis de
( 6 apr 2008, 00:20:42
Are PS DE BOTOSANI dreptate sau nu? Daca nu,cum ne explica d-na Spanu,fosta Lupu,ca de la C.F.R.Iasi i s-a desfacut contractul de munca cu litera i) din codul muncii si ca are cazier ? Nu va mirati,in invatamantul romanesc totul e posibil! Ar fi interesant sa ne prezinti cate o caracterizare de la fiecare loc de munca,sa vedem ce zice lumea despre tine,ca tu te-ai laudat destul.Ce zici Mihaela,ai curaj ?
46.   Nula trimis de
( 6 apr 2008, 01:05:31
Mihaela,e adevarat ca ai terminat facultatea in 2003 si pana acum n-ai promovat singurul si cel mai usor examen de "dupa" ? Stii ca un articol din LEGEA iNVATAMANTULUI spune ca "absolventilor care in 5 ani de la terminarea facultatii nu au promovat examenul de DEFINITIVAT,li se anuleaza titulatura ? Ce rau imi pare ca din toamna nu vom mai fi colegi la Scoala Speciala Radauti....daca ai si cazier...treaba e groasa rauuu.Ai sa ai colegi noi la Botosani,ai sa faci cu ei ludoterapie,ca atata stii...
47.   Nu am cazier si asta se poate verifica trimis de
( 6 apr 2008, 07:20:44
Ptr. Chiriac: si pentru a-ti raspunde mai concis poate vii luni la mine la cabinet sa-ti arat erorile pe care le face ISJ Suceava din anul 2005 cand eu m-am inscris la definitivat prima data si din cauza incompetentei unor oameni de la serv personal m-i s-a respins dosarul pe motiv ca am dubla specializare chiar daca aveam inspectia facuta (nota 10) si adresa trimisa in luna august sa ma prezint la examenul din august 2006. Abia Univ. din Bucuresti i-a descaltat pe cei din ISJ Suceava. In toamna lui 2006, caci abia atunci te poti reinscrie am inceput modulul de care fac unii atat caz si improasca cu noroi temandu-se sa nu aiba ei cazier si asta pe buna dreptate.Anul trecut l-am ratat din cauza atator probleme dar cu ajutorul lui Dumnezeu, il voi sustine vara aceasta. Daca stiu doar ludoterapie si va sufocati de activitatea mea cum va explicati ca la toate cele 7 examene ptr modulul psihopedagogic am obtinun numai doi de 9 si 10, iar inspectiile tot de 10 (unde trb. sa sustii 4 proiect
47.1  RE: Nu am cazier si asta se poate verifica trimis de
( 6 apr 2008, 09:32:49
Ai destule proble si iti mai faci in continuarea!

Ar fi bine sa incerci alt loc de munca, poate iti deschizi un cab de psihologie sa vina toti la tine sa ii tratezi.

Totusi cred ca te crezi perfecta si de aici ti se trage !

Poate ar fi bine sa consulti un psiholog!

48.   Lasati-o pe spinu in plata domnului trimis de
( 6 apr 2008, 12:16:17
Problema principala e acest parvenit nimit Stan care,dupa cum va amintiti cei care-l cinosc,nu demult, umbla pe ruta Galanesti-Bivolarie cu un Moscvici atit de ruginit ca nu exista om care sa nu intoarca privirea dupa el...Ajutoarele straine pentru bietii copii i-au umplut buzunarele..A devenit atit de nerusinat incit a facut un sport din a colecta spagi la incadrari.Cunosc persoane care s-au lasat de aceasta,ere sa zic scoala,cazarma spoita de straini.O sa-l ajunga blestemele acestor copii necajiti!Acum se ocupa de nunti si cumetrii!!
49.   SIMPLU CITITOR AL ZIARULUI trimis de
( 6 apr 2008, 12:53:59
Fiecare sa aiba pareri pro si contra este normal dar de ce nu le argumentati si de ce nu va semnati cind emiteti o opinie, o parere?Este f usor sa va semnati anonimi, dar de ce nu va asumati responsabilitatea celor spuse?De ce va ascundeti fiecare in spatele unor nick name-uri ocazionale??????????????
50.   CITITOR trimis de
( 6 apr 2008, 12:59:43
Consider ca aceste remarci crude pe forum sunt total aiurea si neavenite, caci vor fi in permanenta membrii in fiecare tabara care sunt capabili sa improaste cu noroi in ceilalti si asa se poate continua la nesfirsit.Am inteles ca s-a ajuns in instanta.hai sa lasam sa decida instanta cine are dreptate chiar daca in Romania uneori instanta poate fi lipsita de orice credibilitate.Cine este in masura sa judece pe cine?Asta este marea mea intrebare.

50.1  RE: CITITOR trimis de
( 7 apr 2008, 15:04:59
Ma faceti sa rid. Cine are incredere in instantele din Romania?

Insuficientul de sef al ISJ Suceava, cu adjunctul lui cu tot, a reusit sa o lalaie cu procesul lui mai bine de un an ca sa ramana in functie in continuare, desi e clar ca o instanta cinstita i-ar pune INSUFICIENT cu MINUS!. Deci??? Sansele in instanta = ZERO!
51.   Dl. Dumitrescu are dreptate trimis de
( 6 apr 2008, 14:00:56
Sunt de acord cu domnul Dumitrescu sa lasam instanta sa-si faca treaba. Parerea mea personala este ca nici presa n-ar trebui sa publice si sa incurajeze asemenea scandaluri dezgustatoare daca procesul este pe rol asa cum se afirma in titlu. In ceea ce priveste identitatea ascunsa dupa nick-uri sunt convins ca administratorul site-ului redactiei inregistreaza alaturi de fiecare mesaj si alte date (IP, MAC ...)despre calculatoarele folosite. Au si ei nevoie de o acoperire just in case.
52.   Doamana Mihaela trimis de
( 6 apr 2008, 15:26:08
Doamna psiholog Mihaela Valentina, cum sta treaba cu abuzu in serviciu? Poate le puteti explixa tuturor ce-i cu MyMarketu... din surse foarte precise am auzit ca ati plecat in "cantari" de la MyMArket ... si va rog un singur lucru: Va rog sa le explicati tuturor cititorilor acestui articol cum sta treaba cu CFR IASI ! Va previn ca daca nu o veti face de buna voie , voi interveni chiar eu cu dovezi! Sa le spuneti dvs oamenilor despre ce e vorba.. daca nu LE VOI ZICE CHIAR EU!!!

Astept un post chiar aici!
53.   REply trimis de
( 6 apr 2008, 15:44:05
"Aaaaa am uitat, trimis de ACEEASI SPINUL (2008-04-05, 21:48:07)

La definitivat a trebuit sa ies din sala dupa o jumatate de ora ca mi se facuse rau. Si apoi nu m-am mai prezentat la celelalte examene fiindu-mi rau toata saptamana si asta tot din cauza frecusului la care m-ati supus si ma supuneti in continuare.

Iar pe voi cine v-a informat ca am luat aceasta nota, ca pe liste la acest examen scrie respins sau admis. Dar nu stiti cu ce sa mai aruncati in mine, asai? "

la dvs. "rau" inseamna ca nu se putea copia in acel examen... in consecinta daca nu se putea copia .. o mica sceneta v-ar fi putut salva... ce credeti ca lumea e asa proasta ? .... a si cum de ca la toate examenele vi se facu rau? nu se putea copia nici cum... am foarte multe informatii sa stiti
54.   Chiar va rog sa veniti sa ne ,,batem" in dovezi. trimis de
( 6 apr 2008, 17:30:47
Da, am vazut mai sus remarca unui domn foarte sincer care ne recomanda si va recomanda sa nu va mai ascundeti dupa anonime.

Oricand le puteti zice acestor cititori tot ce doriti. Pana nu ne vom pune fata in fata nu vad credibilitatea dumneavoastra.

Legat de unele din activitatile mele in afara contractului din invatamant, nu cred ca trb sa dau cuiva socoteala. Oricum cred ca sunt printre putinii care au curaj si au incurajat si pe altii sa lucreze si in a doua jumatate a zilei. Asa am facut si eu. Am fost angajata pe perioade determinate, cu contract, la diverse firme de care nu mi-e rusine si nu cred ca acestea se pot plange de ceva anume de pe urma muncii mele prestate acolo.

Cand altii stateau in concedii eu am preferat sa lucrez la My Market ca director de marketing. Am plecat de acolo deoarece directorul de la Sc Spec Radauti imi schimbase orarul dupa amiaza. A fost o surpriza si pentru mine ca s-a intamplat acest lucru abia in noembrie. Chiar m-am mirat, de c
54.1  RE: Chiar va rog sa veniti sa ne ,,batem" in dovezi. trimis de
( 6 apr 2008, 17:40:57
Te-am vazut la Simpozion si intradeavar erai f emotionata.Starea de tensiune de acolo se vede in compotramentul tau.Nu este sanatos sa traiesti in asa stres.Cauta ceva in alta parte, poate sunt si oameni care stiu sa te aprecieze ! Iti dau doar un sfat tu faci cum crezi!
54.2  RE: Chiar va rog sa veniti sa ne ,,batem" in dovezi. trimis de
( 7 apr 2008, 14:42:47
" Pana nu ne vom pune fata in fata nu vad credibilitatea dumneavoastra. "

Doamana Spinul Mihaela .. sa stiti ca eu cel putin nu doresc sa ne vedem "fata in fata", nu fiindca ma ascund de dvs sau mai stiu eu ce ... dar eu nu vreau sa patzesc ca altii care au facut-o. Nu vreau ca sa ma intalnesc cu dvs., sa-mi faceti poze indecente cu dvs prin locuinta in care stati, si pe urma sa ma aveti "la mana", sa ma santajati in cazul in care eu voi divulga tot adevarul in ceea ce priveste - CFR Iasi.

Sincer sa fiu pe mine nu ma intereseaza persoana dvs... prefer so fac cu prietena acasa!

Respect!
55.   Sa continuam... trimis de
( 6 apr 2008, 17:38:42
Deoarece, din 15 iunie si pana in sept. a fost vacanta am putut lucra la acest supermarket cate ore puteam eu (chiar 12). Din toamna avand la scoala un program de 4 ore (8-12) iar de la ora 13-20 eram la cel de al doilea job. Din noiembrie directorul scolii mi-a schimbat programul (de ce? poate stii tot tu) astfel incat nu mai puteam indeplini conditiile cerute de conducerea magazinului si nici nu mai puteam face necesarul de ore pentru ceea ce negociasem initial la interviul din martie. Si ptr. ca tot le stiti pe toate cred ca nu va este strain faptul ca dl. Haj este renumit in Radauti ca nu se prea inghesuie sa plateasca angajatii dupa cum negociaza, fapt ce m-a facut sa renunt.
56.   Tot eu trimis de
( 6 apr 2008, 18:14:03
I-ai tras si lui un tun?
57.   Scuzatzi limbajul, dar ma enerveaza asta trimis de
( 6 apr 2008, 19:10:03
auzi, draga mea fu..-tzi couru ala bun de pola care il ai si pe care ai terminat facultatea ca de aceea ai diploma care o ai nu pentru ca ai frecventat cursurile , ca mai mult erai plecat cu presu asa cum a mai zis si cineva mai sus.Tu aia care ai avut 80 de mii de locuri de munca si leai schimbat cind nu itzi mai placea cum foute patronu sau directorul...etc acum improsti pe toata lumea cu **** tirfa de doi lei ce esti si u si mata aia care teo facut ca mai bine facea un **** decit sa faca o cuorva timpita ca tine.Mai termina o data cu prostiile astea inapto care esti si lasa lumea in pace ca ma pi..s pe tine fraerq

ce spun io acum e din partea tuturor pe care iai jignit si care au fost prea domni sa itzi zica verde in fatza ce au avut de zis:**** pola in gitu mati si mas fote pe nasul tau de curva repetenta si ieftna, dependenta de mouie.daca nu te potolesti odata cu kknariile aste itzi promit ca te mouiesc si eu dar nutzi dau bani fraerq,o sa prestezi servicii gratis.TE FoU
58.   Fara limbaj obscen trimis de
( 6 apr 2008, 19:25:09
Prea subtire i-ai spus ,,, dubluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

59.   TUTA SI DUTA trimis de
( 6 apr 2008, 19:26:46
INTR-O COMUNA DIN JURUL DORNEI SUNT CAZURI ASEMANATOARE ;TUTA ODIRECTOARE DE SCOALA GENERALA CARE NU-SI FACE ORELE DE MATEMATICA CACI STA LA NET SI DUTA CARE ESTE INVATATOARE IESITA LA PENSIE DEODATA CU MATUSALEM SI UNDE ESTE UN POST LIBER EA IL SI OCUPA SAU DACAMOARE CINEVA TOT EA ESTE PE POST MINA IN MINACU INSPECTORUL DE LA SUCEAVA SI CHIAR A FOST IN STARE SA SCOATA DE PE POST O TINARA CARE A PLECAT PLINGIND OARE NU LE MAI SATURA DUMNEZEU SI ACUMA SUNT MARI P.D.L.-ISTE TURISTE DUPA CE AU STAT SI AU FOST AJUTATE DE P.N.L. SA LE FIE RUSINE DOAMNELOR CONSILIERE.

59.1  RE: TUTA SI DUTA trimis de
( 7 apr 2008, 11:05:30
Numai in jurul Dornei? La Liceul Economic din Suceava este un alt "stan", flamand si lacom care sta toata ziua pe net si iese deacolo numai cand ii miroase a bani. Asta-i sistemul!
60.   Va rog trimis de
( 6 apr 2008, 19:28:17
N-o mai injurati mai ca e un sfintisor. A luat doar note mari la scoala, mai putin cand i s-a facut rau (mai tine scuza asta penibila, ca o foloseam si eu cand aveam treaba cu vreo gagica pe undeva).

Are o experienta vasta adica a schimbat locurile de munca ca tiganii caii. Pacat ca lucreaza doar cu oameni incompetenti care ii taie nemotivat din salariu sau care ii spun ca nu are baza legala in ce sustine, altii care ii schimba fara motiv orarul, altii care nu-i platesc orele asa cum au fost negociate. Nu te lasa, da-i in judecata pe toti. Sotul tau e suficient de competent sau urmeaza si el? Nu ne spui si noua motivul de a CFR Iasi? Ai plecat pt ca ti s-a facut rau sau te-au platit altfel decat au negociat? de fap mam razgindit!!!!injuratzio fratilor!!!!!!!!!!!!!
61.   Cred ca merita trimis de
( 6 apr 2008, 19:32:42
mai asta cred ca merita de isi ia atitea injuraturi o fii vreo curvulitza pe care io u am avuto ???/Hai fa sa te cunoasca siunchiu ca io te platesc sa mor io daca nu asa cum negociem in mouie multa cita vrei.Ai barbat sal f si pe ala ca e prost daca sta cu tine fa, io tzias crapa capu ala mare si gol

62.   Deci nu le ziceti ... trimis de
( 6 apr 2008, 19:35:56
Vad ca nu vreti sa le ziceti celorlalti cititori despre CFR Iasi??? ma lasati pe mine sa le zic ?

A.. si apropo... dvs.. cea cu multe servicii... puteti sa le spuneti cu adevarat cititorilor de ce ati plecat de la MyMarket? eu am prea multe informatii si daca le-as divulga ar fi prea rau pt. dvs. asa ca spune-tile dvs ce sa intamplat cu adevarat ..
63.   Bai cireac trimis de
( 6 apr 2008, 19:35:59
bai cireac tare prost mai esti tio spun ca te cunosc ha ha haaa
63.1  RE: Bai cireac trimis de
( 6 apr 2008, 23:06:31
Cireac e gagarin?
64.   Si la altii trimis de
( 6 apr 2008, 20:25:52
Pe cind un astfel de reportaj si despre incalcarile drepturilor cadrelor didactice de la Scoala din Plopeni
65.   Sa va spun trimis de
( 6 apr 2008, 20:28:09
vreti sa stiti cite servicii am avut? Nici nu stiti ce greu mi-a fost si cita p.....am supt ca sa ma angajez in atitea locuri de munca si sa termin facultaea,si mai sug si acum, si de aceea sunt sigura ca o sa iau deful
66.   Anunt trimis de
( 6 apr 2008, 20:38:42
angajez blonda pentru maslinuta
67.   Anunt trimis de
( 6 apr 2008, 20:39:48
inscrieri blode urgent

68.   Anunt trimis de
( 6 apr 2008, 20:41:43
angajam blonde ptr tras.....papuci

69.   Anunt trimis de
( 6 apr 2008, 20:44:09
imi fac si eu firma foot d-mna Mia

70.   Atentie trimis de
( 6 apr 2008, 20:47:06
MAI VREM, MAI VREM
71.   Anunt trimis de
( 6 apr 2008, 22:19:20
Are dreptate doamna Spinul Valentina Mihaela..........La Bivolarie.....Scoala este foarte hot mare......Mai multe feluri pe care stiu eu......Stiu tot despre scoala si nu spun numele meu.........Tinem secret din partea lui Spinul Valentina Mihaela.....Pa
72.   Rusine trimis de
( 6 apr 2008, 23:05:06
Tzine secret si pentru mamica ta Mia, te injosesti in ultimul hal cand te dai drept elev.

Sau e Gagarin al tau care nu mai poate scapa de tine. Pacat, ca el saracul nu e vinovat cu nimic..............Secret potzi sa tii doar multe chestii, printre care si dosarul CFR. De ce nu faci o dezmintire daca nu ai nimic de ascuns?

Te-ai facut de cacao singura.......ma asteptam la asta.
73.   PROSTIE trimis de
( 6 apr 2008, 23:06:08
OAMENI BUNI DESTEPTATI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DACA TOT AVETI ACCES LA INTERNET,DECAT ATI VOMA PROSTIA PE ACEST FORUM SA COMENTATI LA UN ARTICOL CARE CERE SERIOZITATE SI GANDIRE IN A SE REZOLVA IN FAVOAREA COPIILOR VOSTRI,MAI BINE ATI CITI CEVA SA VA MAI DESTEPTATI SI (UNII DINTRE)VOI CARE DAU DOVADA CA NU SUNT BUNI NICI LA MANAT VACILE.PROSTIE,MARLANIE LIPSA DE CIVILIZATIE...................
74.   Si la alte scoli se poarta... trimis de
( 7 apr 2008, 08:58:38
Veni in Campulung la scoala T.Stefanelli sa vedeti cum doamna directoare a dat abuziv afara un om, acesta a dat-o in judecata si a castigat, doamna directoare trebuie sa plateasca din buzunarul propriu la ora actuala aproximativ 20.000 RON si dumneai refuza incercand sa plateasca aceasta suma din fondul de salarii al scolii. In acest fel face tot felul de presiuni asupra cadrelor pentru a accepta acest lucru. Veniti si verificati si va veti convinge.
74.1  RE: Si la alte scoli se poarta... trimis de
( 7 apr 2008, 11:11:10
Bravo Maria! Spune si cati ani de puscarie are secretara care conduce scoala (protejata lu Gusetu). Cred ca vre-o 3 ani in toatal.. Nu? Asta-i invatamantul sucevean!
74.2  RE: Si la alte scoli se poarta... trimis de
( 7 apr 2008, 12:26:54
Am si eu o nelamurire. Cati ani a lucrat domnul Stefanelli fara salariu incat trebuie sa primeasca acum 200 de milioane de lei vechi? Sau ce a facut incat doamna directoare (nu cunosc pe nici unul dintre dansii, eu sunt din Vicov) ii datoreaza acesti bani? Daca domnul a castigat in instanta atunci organele de ordine isi vor face meseria, nu poate scapa. Mie aceste mesaje imi seamana a scuipaturi nelipsite de interes de la oameni "persecutati de toata lumea". Un psiholog i-ar spune mania persecutiei. As vrea sa va vad intr-o functie de conducere sa vad cum impacati pe toata lumea si rezolvati toate problemele scolii, nu va fofilati de la o sarcina in plus. Daca nu o faci tu o va face alcineva iar tu te vei intreba de ce respectiva persoana are cateva puncte in plus la dosar. Tot tu vei fi nemultumit ("persecutat").
75.   RE:Chiar va rog sa veniti sa ne ,,batem" in dovezi trimis de
( 7 apr 2008, 14:44:57
" Pana nu ne vom pune fata in fata nu vad credibilitatea dumneavoastra. "

Doamana Spinul Mihaela .. sa stiti ca eu cel putin nu doresc sa ne vedem "fata in fata", nu fiindca ma ascund de dvs sau mai stiu eu ce ... dar eu nu vreau sa patzesc ca altii care au facut-o. Nu vreau ca sa ma intalnesc cu dvs., sa-mi faceti poze indecente cu dvs prin locuinta in care stati, si pe urma sa ma aveti "la mana", sa ma santajati in cazul in care eu voi divulga tot adevarul in ceea ce priveste - CFR Iasi.

Sincer sa fiu pe mine nu ma intereseaza persoana dvs... prefer so fac cu prietena acasa!

Respect!
76.   Del domnul barabula trimis de
( 7 apr 2008, 15:42:51
vrem sa votam un director nou
77.   Secret trimis de
( 7 apr 2008, 18:22:10
Mia are mult dreptate?Si domnul Stan Mihai are afaceri murdare?Si mie urasc director Stan Mihai si vrem sa votam un director nou Mia.
78.   Asta e gluma trimis de
( 7 apr 2008, 19:00:01
probemuta asta e gluma fata de ceea ce se intampla la alte scoli din vicov. poata a gresit stan, dar a si facut multe. dar veniti la nr 3 vicovu de sus, la doamna coca schipor. si-a dat un salariu de merit sotului ei fara stiinta nimanui, iar cand a fost intrebata a spus:" ce...?!sotul meu nu merita???!!! iar cadrele suplinitoare sunt chemate sa dea raportul despre tot ce se vorbeste in cancelarie si sunt amenintati cei mai discreti... macar de facea ceva la scoala asta. si altele si altele
79.   Basescu trimis de
( 7 apr 2008, 19:38:12
da ca nu conteaza probleme da ca stan este minciunos am dreptul in mia sa votez director nou va implor din inima elevilor a grupului sc bivolarie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei