Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2008 - Anul XIII, nr. 38 (3719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Văcăroiu crede că Năstase poate câştiga preşedinţia Consiliului Naţional al PSD dacă va candida

Vineri, 15 Februarie 2008 (20:06:34)


Adrian Năstase poate câştiga preşedinţia Consiliului Naţional al PSD dacă va candida pentru şefia acestui for, a declarat, vineri, la Piteşti, preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu.
  "Adrian Năstase este un om valoros şi, dacă s-a decis să candideze la Consiliul Naţional, poate să câştige. Orice membru poate să candideze, votul e secret, iar cei 740 de delegaţi vor decide", a declarat Văcăroiu. El a adăugat că şi Dan Mircea Popescu, actualul preşedinte al Consiliului Naţional, poate candida pentru acest post.

"Eu am mai afirmat că preluarea de către Adrian Năstase a unor atribuţii şi funcţii importante în partid va face să înceapă o ofensivă împotriva lui şi a partidului, deoarece nu s-au rezolvat toate problemele, dar, în paralel, am spus întotdeauna că el este un om de bază în partid, cu experienţă, care, dacă va candida, poate să câştige", a mai spus Văcăroiu.

Preşedintele Senatului a menţionat că au existat multe discuţii referitoare la revenirea lui Adrian Năstase şi a lui Miron Mitrea pe funcţii importante în partid.

"Sunt personalităţi cu o foarte bună pregătire. Mitrea a dovedit că este un foarte bun organizator, capabil de o foarte bună activitate în organizaţii, iar Adrian Năstase este un membru de-al nostru de partid, fost preşedinte, fost prim-ministru, cu o foarte bună pregătire. El va prelua funcţia de coordonare a proiectului pentru alegerile parlamentare, iar dacă va candida la Consiliul Naţional, poate să câştige" a afirmat Văcăroiu.

Recent, fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a declarat că va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului dacă va constata că există "suficient suport pentru o astfel de idee".

Preşedintele PSD Mircea Geoană a afirmat atunci că nu poate nega dreptul unui membru al PSD de a candida la o funcţie, dar a precizat, referindu-se la eventuala intenţie a lui Năstase de a candida la preşedinţia Consiliului Naţional, că acest for are deja un preşedinte în persoana lui Dan Mircea Popescu.

Ulterior, Comitetul Executiv al PSD a decis, la propunerea preşedintelui Mircea Geoană, crearea comisiei naţionale pentru oferta electorală, coordonată de Dan Mircea Popescu şi Adrian Năstase.

"Nu vă ascund faptul că m-am gândit şi este posibil să înfiinţăm un departament special la nivelul partidului, prin care Adrian Năstase să coordoneze şi monitorizarea Adminstraţiei prezidenţiale. Este o temă pe care am evocat-o în întâlnirea cu Adrian şi cu colegii din Comitetul Executiv. Este o idee interesantă pe care, sunt convins, şi Năstase o va analiza. Dacă o acceptă, este liber să coordoneze un astfel de departament", a mai spus Geoană.

Comitetul Executiv Naţional a decis, de asemenea, să îl desemneze pe Miron Mitrea în fucţia de coordonator al campaniei pentru alegerile locale şi parlamentare.

Consiliul Naţional al PSD a fost convocat în data de 22 februarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Văcăroiu crede că Năstase poate câştiga preşedinţia Consiliului Naţional al PSD dacă va candida .
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Văcăroiu crede că Năstase poate câştiga preşedinţia Consiliului Naţional al PSD dacă va candida0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castroane verzi 4 porţii - 65 minute 4 dovlecei50g paste scurte 1 lingură ulei de măsline1 ceapă2 căţei de usturoi2 linguri boabe de porumb fiert2 linguri mazăre verde fiartă100g spanac4 linguri caşcaval ras1 ou200g roşii 1 leg. mărarsare, piper ... Citeşte