Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2008 - Anul XIII, nr. 38 (3719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dovada sau demisia

Consilieri judeţeni din toate partidele cer demisia vicepreşedintelui Stela Acatrinei

Vineri, 15 Februarie 2008 (14:30:07)

Mai mulţi consilieri judeţeni suceveni intenţionează să solicite demisia vicepreşedintelui CJ Suceava, Stela Acatrinei (PRM), care a acuzat existenţa unor grupuri de interese în Consiliul Judeţean. Ei solicită vicepreşedintelui Acatrinei să aducă dovezi sau să-şi ceară scuze pentru afirmaţii, în caz contrar urmând să fie iniţiată procedura de demitere.

Liderul consilierilor judeţeni liberali suceveni, Bogdan Cristache, a solicitat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintelui CJ Suceava, Stela Acatrinei, să clarifice, până la şedinţa de consiliu din această lună care sunt grupurile de interese despre care a vorbit şi unde funcţionează acestea..

El a spus că, în caz contrar, consilierii judeţeni nu pot decât să-i ofere acesteia posibilitatea de a-şi da demisia de onoare din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava pentru a nu pune consilierii judeţenei „în neplăcuta situaţie de a vota demiterea ei”.

Cristache a precizat că cel puţin 20 de consilieri judeţeni din totalul de 36 consideră că Stela Acatrinei trebuie să-şi ceară scuze sau să fie destituită din funcţie.

Conform lui Cristache, modelul de a acuza public fără dovezi „este împrumutat de la PDL”, ceea ce îl face să se gândească dacă nu se conturează „o sinistră alianţă PDL-PRM, ţinând cont de lipsa de reacţie a PRM în cazul racolării de PD-L a primarului PRM din comuna Rîşca”.

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a infirmat existenţa unor negocieri, în judeţ,  PRM-PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilieri judeţeni din toate partidele cer demisia vicepreşedintelui Stela Acatrinei.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilieri judeţeni din toate partidele cer demisia vicepreşedintelui Stela Acatrinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu exista nici o alianta trimis de
(15 feb 2008, 14:59:46
na c-ai dat de naiba baba proasta ,vezi daca asculti de nea ghita,acuma o sa te demita consilieri si gata cu,clanu acatrinei. ADIO PRM.
2.   CJ trimis de
(15 feb 2008, 15:21:57
Nu este mare paguba,a ajuns vice.. datorita conjucturii, daca se trece la uninominal PRM-UL nu va trece pragul electoral.
3.   Adio coq trimis de
(15 feb 2008, 15:24:53
Du-te pe usa din dos la groapa de gunoi a istoriei ti-au papat astia banii de pomeni electorale. Adios partid fascist traiasca gigi becali ca va fura toti votantii.
4.   ACATRINEI trimis de
(15 feb 2008, 19:19:49
O cunosc pe d-na dar nu este nimic rea; din ce spuneti voi carcotasilor pusi de cine stie ce partid sa fiti rai.Daca in CJ se intampla anumite lucruri necurate de ce sa nu fiti deacord sa stiti? Cata prostie si cata ura!!! Sa va fie rusine ea poate-i singura care a avut curaj sa-l infrunte pe Mirza si sa iasa-n presa sa urle ca ceva in CJ nu-i ok.CJ esie o institutie publica iar toti aia chiar si consilierii sunt platiti din banii nostri,adica banul public.De ce sa nu stiu ce fac consilierii??? Ei trebuie sa reprezinte interesele unui judent,nu al lui Mirza sau alti influenti din judet.Nu vedeti cum se repartizeaza banii pe comune???Dupa bunul plac al unora.Sa va fie rusine ca desi habar nu aveti despre ce este vorba v-ati trezit mari analisti criticand.BAVO D-NA ACATRINEI!!!!!!!Vrem mai multe femei ca d-voastra in administratie!!!! Femeile nu au loc in administratie(cele de valoare nu pitzipoancele) din cauza unor baroni!!!!!
5.   FuTare articolul. trimis de
(15 feb 2008, 22:30:20
Coccoana Stela, zi-ne si noua, cum te-a fecundat prima data Nashul tau, care te-a botezat, Gheorghe Acatriei de la PCR, pe stanga sau pe drepata?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castroane verzi 4 porţii - 65 minute 4 dovlecei50g paste scurte 1 lingură ulei de măsline1 ceapă2 căţei de usturoi2 linguri boabe de porumb fiert2 linguri mazăre verde fiartă100g spanac4 linguri caşcaval ras1 ou200g roşii 1 leg. mărarsare, piper ... Citeşte