Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2008 - Anul XIII, nr. 38 (3719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Absenţă

Nici un şef IŞJ nu a participat la deschiderea Zilelor Colegiului de Informatică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivitatea de deschidere a Zilelor Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava a fost lipsită de prezenţa şefilor IŞJ. Nici inspectorul şcolar general şi nici adjuncţii săi nu au participat la deschiderea Zilelor Colegiului de Informatică, deşi directorul şcolii, Lucian Lungu, a declarat că a lansat o invitaţie de participare la eveniment tuturor reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar.

Lucian Lungu a mai precizat faptul că la scurt timp după festivitatea de deschidere a zilelor liceului, de la IŞJ au venit câţiva inspectori şcolari, însă nici un inspector general nu a onorat invitaţia de a participa la deschiderea evenimentului. 

Lucian Lungu a fost inspector şcolar general până la sfârşitul anului trecut, când a fost înlocuit din funcţie de actualul şef al IŞJ, Petru Carcalete. Nu este prima oară când Lucian Lungu pleacă de la conducerea IŞJ înlocuit fiind de Petru Carcalete. Acest lucru s-a mai produs o dată, vara trecută, când după ce a stat doar două săptămâni în funcţia de inspector general, Lucian Lungu a fost înlocuit tot de Petru Carcalete.

 

Două zile de spectacole, expoziţii şi simpozioane

La festivitatea de deschidere a Zilelor Colegiului de Informatică a participat viceprimarul municipiului Suceava, Angela Zarojanu, directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, Mircea Popescu, directorul Şcolii generale nr. 8, Carmen Sima, directorul Şcolii „Ion Creangă”, Constantin Mărgineanu, reprezentanţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare”, profesori şi elevi ai Colegiului de Informatică.

Zilele Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” se vor derula până pe 16 februarie.

Pe parcursul celor două zile de manifestări la Colegiul de Informatică se vor desfăşura concursuri , expoziţii, spectacole de teatru, simpozioane, competiţii sportive şi karaoke show.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici un şef IŞJ nu a participat la deschiderea Zilelor Colegiului de Informatică.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nici un şef IŞJ nu a participat la deschiderea Zilelor Colegiului de Informatică3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IORDACHE trimis de
(15 feb 2008, 11:32:17
NU A FOST NICI IORDACHE?????
2.   CARCA trimis de
(15 feb 2008, 12:05:44
CARCA SE OCUPA DE RACOLARI
3.   Ce era de vazut ? trimis de
(15 feb 2008, 12:15:45
cine dreaq sa vina sa-l vada pe Lungu ????? asa direcor ....asa liceu
4.   Paguba-n ciuperci trimis de
(15 feb 2008, 13:51:02
Carca , hrenciu si monahu n-au treaba cu informatica ei pun ceasca de cafea pe suportul de la cd ce pretentii sa ai de la ei? Zerouri inegalabile domnii de mai sus care se ocupa de spagi de la viitorii directori si daca mai prind astia si un bac iar se schimba parcul de masini de la inspectorat.
4.1  RE: Paguba-n ciuperci trimis de
(15 feb 2008, 13:59:51
eu cred ca sunt ocupati cu candidatele la posturile de la Isj.ca doar s-au scos posturi de inspector la concurs si .......au mult de muncit .
5.   Pana la Dumnezeu, sfintii iti mananca fericirea... trimis de
(15 feb 2008, 14:03:47
Domnul dir. Lungu este un om deosebit.

O data l-am intalnit, atunci cand era inspector general. M-am dus la el cu o rugaminte de a ajuta grupul folcloric pe care il conduceam, pentru a merge la Brasov la un festival national... avem nevoie de un microbuz. Bineinteles ca nici nu speram la vreun rezultat pozitiv, insa d-l general a raspuns cu o promtitudine care m-a uimit pe moment. Citez: "-Da, va ajutam! Sigur ca va ajutam! Va punem la dispozitie microbuzul inspectoratului.." Nu-mi venea sa cred.. pe langa microbuz, inspectoratul platea si benzina si diurna soferului.

Unde te ajutau alti generali!!!..nici macar nu te primeau... Insa, n-am avut ce face atunci, si am vorbit cu soferul inspectoratului pe care, din pacate, il cunosteam, si cand a auzit ca va pleca la Brasov 3 zile, inainte Craciun, el avand de taiat porcul atunci, imediat a rispostat spunand ca generarlul habar n-are ca nu este benzina..ca n-are locuri suficente... trala la la. Si, bineinteles, n-
6.   Constatare trimis de
(15 feb 2008, 14:13:26
Ca sa te apuci de candidatele alea trebuie sa ai cu ce. Lui monahu ii trebuie o oglinda ca sa si-o vada , carca o rasuceste dupa degetul mic ca pe mustata si hrenciu e pasiv (obsesiv compulsiv)
6.1  RE: Constatare trimis de
(15 feb 2008, 21:15:30
da' am o limba.....
7.   FRUSTRATII trimis de
(15 feb 2008, 14:47:36
SUNTETI NISTE MARLANI, CEI CARE ATI COMENTAT ANTERIOR! RATATILOR! VA ESTE CIUDA CA NU AVETI VOI FUNCTIILE LOR, FRUSTRATILOR!
7.1  RE: FRUSTRATII trimis de
(15 feb 2008, 15:00:57
Daca asta nu e Bubico sa nu am parte de coana Zoitica.

Iar are mincarime la degete si s-a umflat in pene sa se apere singur. Burdihanosul, umflat deocamdata cu aer ca spagile incep acus sa curga la greu, are clar nesimtirea sa scrie de bine despre el.
8.   PENTRU JE trimis de
(15 feb 2008, 15:58:28
HABAR NU AM CUI II SPUNE "JE" BUBICO....NU, NU SUNT ACEL BUBICO....SUNT UN PROFESOR.....CARE NICI NU II CUNOASTE PE CEI 3 INSPECTORI...DECI NU AM NICI UN INTERES , NICI SA II APAR, NICI SA II DENIGREZ...PUR SI SIMPLU. ASTA ESTE SOCIETATEA IN CARE TRAIM...CEI CARE NU SUNT CAPABILI SA SE IMPLICE, STAU PE MARGINE SI SUNT CARCOTASI....SA FACA EI MAI MULT, DACA SUNT ASA CAPABILI!
9.   Ha ha ha ... trimis de
(15 feb 2008, 16:06:11
Pai inspectorii asitia generali abia au asteptat sa scape de scoala si voi vreti sa-i mai treaca pragul....

10.   Partea 1 trimis de
(15 feb 2008, 20:46:57
Carcalete si Monacu au avut "treaba mare" zilele astea. Au licitat postul de director de la C.T. "Al. I. Cuza" din Suceava. Si cum la licitatie nu s-a prezentat decat madam JOSAN...a castigat! Nu stim pretul de pornire, dar il banuim pe cel de "achizitie" a inca unui fotoliu directorial. Sa nu spuneti ca urmeaza concursul...acesta este pentru fatada. Lasand gluma la o parte, se intampla in invatamantul sucevean lucruri de nedescris! Dupa ce s-a convins chiar marele Monacu ca madam Josan nu mai este agreata la acest liceu...ne-a instaurat-o din nou. Si asta in cazul in care nu s-au rezolvat nici problemele semnalate in presa acum catva timp (http://www.obiectivdesuceava.

11.   Partea 2 trimis de
(15 feb 2008, 20:47:56
Ba mai mult, dupa acest scandal si-a adus si fiul la scoala, iar sotul doamnei era director in curtea scolii pentru personalul muncitor si dirijarea acestuia la locuri de munca precise (casuta lor, viluta sorei, construirea unui gardut, a unei mobile de bucatarie, si a altor mici lucrusoare bune la casa omului, atunci cand sunt din fondurile de 5% alocate de guvern pentru invatamant). Ne intrebam acum cati vor trebui sa-si mai puna capat zilelor ca sa inteleaga DOAMNA JOSAN si prietena ei LUPU (care a mancat mult de tot pe unde a putut) ca nu ne mai poate CONDUCE? Oricum, daca va mai aborda acel stil dictatorial...s-ar putea sa-si puna ea streangul in gat nu noi. Si mai credem ca daca cei de la ISJ nu vad aceste lucruri, CINEVA oricum le vede si le contabilizeaza. Si acel cineva nu greseste cand ia masuri !!!
11.1  RE: Partea 2 trimis de
(15 feb 2008, 21:21:15
http://www.obiectivdesuceava.r
11.2  RE: Partea 2 trimis de
(15 feb 2008, 21:22:26
Trebuie copiat si rindul de mai jos dupa / pentru a obtine link corect

http://www.obiectivdesuceava.ro/

index.php?page=articol&ids=238
12.   SRL trimis de
(15 feb 2008, 21:35:44
http://www.obiectivdesuceava.ro/

index.php?page=articol&ids=238

Copiati acest link si veti vedea cum un liceu dintre cele mai mari din Suceava a devenit afacere de familie
12.1  RE: SRL trimis de
(15 feb 2008, 21:40:54
Numarul articolului este 23807 nu 238
13.   Mda trimis de
(16 feb 2008, 09:29:57
Sunt insa mult mai tari comentariile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castroane verzi 4 porţii - 65 minute 4 dovlecei50g paste scurte 1 lingură ulei de măsline1 ceapă2 căţei de usturoi2 linguri boabe de porumb fiert2 linguri mazăre verde fiartă100g spanac4 linguri caşcaval ras1 ou200g roşii 1 leg. mărarsare, piper ... Citeşte