Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2008 - Anul XIII, nr. 38 (3719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Meleşcanu, întrebat dacă demisionează de la MAp: Nu am demisionat niciodată de niciunde

Vineri, 15 Februarie 2008 (16:58:59)


Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu a declarat, vineri, după şedinţa CSAT, întrebat dacă va demisiona de la şefia Ministerului Apărării, pentru portofoliul de la Justiţie, că el nu a demisionat nicodată de niciunde.
  La finalul şedinţei CSAT, premierul Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat de jurnalişti dacă a citit motivarea publicată de Curtea Constituţională, dacă doreşte să o comenteze şi dacă subiectul propunerilor pentru şefia MJ şi a MAp a fost discutat la Cotroceni, însă nu a dorit să răspundă.

Meleşcanu a răspuns întrebărilor ziariştilor, precizând că el nu a citit motivarea şi că subiectul nu a fost discutat la Cotroceni.

Ministrul Apărării a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu ştie dacă va mai deţine portofoliul până la summit-ul NATO din aprilie de la Bucureşti.

El a mai fost întrebat dacă va demisiona de la şefia MAp pentru a deveni ministru al Justiţiei.

"Nu vă faceţi probleme, că nu mi-am dat niciodată demisia de niciunde", a răspuns Meleşcanu.

Conducerea PNL a aprobat, luni, prin vot, nominalizarea lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi a senatorului Radu Stroe pentru postul de ministru al Apărării.

Preşedintele Traian Băsescu l-a informat telefonic pe premierul Călin Popescu Tăriceanu că nu va accepta revocarea din funcţie a ministrului Apărării Teodor Meleşcanu, nominalizat pentru portofoliul Justiţiei, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Într-o declaraţie dată publicităţii marţi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei arată că şeful statului este gata să colaboreze cu primul-ministru în vederea găsirii unei soluţii pentru Ministerul Justiţiei, în condiţiile respectării Constituţiei şi a deciziilor Curţii Constituţionale, şi precizează că premierul nu a iniţiat nicio procedură de consultare cu preşedintele pe tema numirii unui ministru al Justiţiei, aşa cum prevede Decizia Curţii Constituţionale a României nr.356/2007, şi nu a înaintat nicio propunere pentru postul vacant de la Ministerul Justiţiei.

Conform purtătorului de cuvânt Valeriu Turcan, şeful statului consideră că organizarea summit-ului NATO reclamă maximă responsabilitate din partea tuturor instituţiilor statului şi, în mod egal, din partea tuturor forţelor politice.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că înlocuirea ministrului Apărării nu va afecta pregătirile pentru summit-ul NATO, iar nominalizările pentru portofoliile Justiţiei şi Apărării vor fi trimise Preşedinţiei imediat după ce Curtea Constituţională va publica motivarea deciziei în cazul Nicolai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meleşcanu, întrebat dacă demisionează de la MAp: Nu am demisionat niciodată de niciunde.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meleşcanu, întrebat dacă demisionează de la MAp: Nu am demisionat niciodată de niciunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castroane verzi 4 porţii - 65 minute 4 dovlecei50g paste scurte 1 lingură ulei de măsline1 ceapă2 căţei de usturoi2 linguri boabe de porumb fiert2 linguri mazăre verde fiartă100g spanac4 linguri caşcaval ras1 ou200g roşii 1 leg. mărarsare, piper ... Citeşte