Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 ian 2008 - Anul XIII, nr. 15 (3696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Mi-aş dori din nou funcţia de ministru de Interne, dacă PDL va câştiga alegerile

Duminică, 20 Ianuarie 2008 (19:36:44)

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, la Realitatea TV, că, dacă partidul din care face parte va câştiga alegerile parlamentare, îşi doreşte să fie din nou ministru de Interne, pentru a “apăsa imediat pe butoane”, de la comanda acestui minister.
  “Sunt multe făcut la Ministerul de Interne. Asta este ce mi-aş dori eu personal: dacă partidul meu va câştiga alegerile – şi sunt convins că se va întâmpla asta şi că va fi chemat să formeze Guvernul – mi-aş dori din nou funcţia de ministru de Interne, pentru că aş merge şi aş apăsa imediat pe butoane”, a precizat Vasile Blaga.

Întrebat dacă ar prefera mai degrabă funcţia de prim ministru, liderul democrat-liberal a arătat: “Am spus că sunt oameni chiar mai capabili decât mine să ocupe funcţia de premier. Sigur că, până la urmă, toate deciziile le va lua partidul”.

În privinţa unei eventuale candidaturi la Primăria Capitalei, Blaga a susţinut că, dacă PDL va ajunge la concluzia că “asta este o soluţie, asta va fi”.

El a completat că “Videanu va rămâne totuşi în istoria Bucureştiului ca omul care a avut curaj să ia taurul de coarne, poate împotriva ideii de a-şi face campanie cu orice preţ”.

“Oricare dintre cei care vor merge la Primăria Capitalei – şi am convingerea că o vom câştiga – va avea de partea lui un Guvern cu o voinţă clară de a face ca Bucureştiul să fie o singură Capitală, să fie un singur ordonator principal de credite, nu şapte ca acum”, a mai spus Blaga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Mi-aş dori din nou funcţia de ministru de Interne, dacă PDL va câştiga alegerile .
 Vizualizări articol: 1054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Mi-aş dori din nou funcţia de ministru de Interne, dacă PDL va câştiga alegerile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şniţele prahovene 2 porţii – 40 minute500g carne de porc sau viţel slabă2 felii caşcaval2 felii şunca tip Praga1 cutie ciuperci (mică)2 linguri pastă de roşii1 ou3 linguri făină250g pesmet2 cepe potrivite1 linguriţă oregano 1 linguriţă boia de ardei dulce1... Citeşte